Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 4:20 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 10:17 pm 
Аватар

Цитат:
Форума е отворена трибуна за дискусии и какво е лошото ,че съм изразил несъгласие или различно мнение.
Така е Док няма нищо лошо да се изразява собствено мнение,даже е много добре.
Цитат:
Винаги предпочитам един реален разговор отколкото това досадно писане със който и да е събеседник.
Аз също Док,както и предпочитам да си говорим за мухарство а не да се дърляме.
Цитат:
Сега за снимките коита показвам тук - това го правя по две причини - първо търся критика от по-напредналите в муховръза и второ все на някой по-незнаещ може с нещо да са му полезни.
Док разбира се че са полезни за начинаещите,доста техники могат да научат от твоите мухи.А пък за критиките няма какво до им се критикува на мухите ти те са едни отлични мухици.
Цитат:
Истината е следната - завчера пуснах тема в "на масата" че имам проблем с домейна и хоста където са снимките
Е тука Док искам най искрено да ти се извиня пред всички не знаех че проблема е технически,извинявай Док мислех че си си махнал снимките като предния път.
Цитат:
Накрая да те питам защо мислиш ,че няма да пиша тук във форума - ако с това преча на някого - кажи.
Док на никой не пречиш няма такова нещо,просто от липсата на снимките си помислих че си се отказал да пишеш тук и за това си ги и махнал,както направи и д-р Косьо..
Цитат:
Докато форума е със свободен достъп мисля ,че имам това право.Дори и краткото събеседване с всички вас винаги е било приятно за мен.
Док и аз мисля като теб за свободата на достъп,а и събеседването ми с теб както и с някой от другите колеги от форума е много приятно и за мен,когато разбира се не е за писане на обяснения по скандали и препирни.Както е напоследък във форума което доста ме е изнервило напоследък.А като гледам и не само мен,виж колко малко колеги пишат напоследък.

Пожелавам ти Док ,както и на всички колеги от форума крепко здраве, много риболовна слука и късмет през новата година.
Весели Коледни и Новогодишни празници на всички колеги във форума!
И дано с новата година намалеят скандалите във този прекрасен форум.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 10:25 pm 
Аватар

Колко много писания за нищо, това време Док можехме много по приятно да го оползотвориме.Като например да покажем по нещо ново на начинаещите.Аз лично сега отивам да ударя някоя и друга ракия за релакс че напоследък доста ми се събра а пък и с тези постоянни препирни тук.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 10:58 pm 

:D

Последна промяна flayko на Пет Дек 16, 2005 2:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа