Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2005 7:22 pm 
Forum Admin
Аватар

Очаквайте...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2005 4:06 pm 
Аватар

4akame.......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2005 2:45 pm 
Forum Admin
Аватар

Как ви се струва сега лицето на сайта - главната страница?

Моля всеки за коментар, да сподели кой вариант вижда според него като по-хубав - предишният или сегашният.

Благодаря ви!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 5:13 am 

Брато!
По ми харесва, щот е по-семпличко. Но най-харесва, рекламата на "мега фирмата ми". :D За мен е изкл. чест, че седи в мухарският БГ сайт. Иначе с Мунчо, както естети по "тънката част" бихме ка`зали че, липсва някоя женска "гореща" снимчица. Но тука нещата са профилирани и професионални. За останлото има Гугъл..
Мога да разсъждавам още..
Поздрави и донеси изцелинеЦ. Нов имидж на сайта, нова реколта! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 8:35 am 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 8:56 am 

преди по-ми харесваше /може да е щот съм му бил свикнал, знам ли?/
но и така е ок

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 12:40 pm 
Аватар

На мен преди по ми харесваше,сега е някак си много постна заглавната страница.Като някаква брошура изглежда.Въпреки че е по важно какво съдържа сайта ,ама за мен все пак когато за първи път попадам на нов сайт в първия момент окото ми хваща външния вид на заглавната страница и едва след това продължавам да го разглеждам целия.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 2:14 pm 
Аватар

Моето мнение:

Гледеам че концепцията за простота на дизайна е запазена, което според мен дава възможност на потребителя на сайта да се концентрира в текстовото съдържание. Доколкото знам това е целта. Шрифта е доста по-голям и удобен за четене. Запазването на фона е също доста добре. Не си спомням как беше преди, но в момента съотношението на цветовете на фона и шрифта е доста добро. (Акула само да не ти хрумне да сложиш червено или жълто за цвят на буквите)
За менюто: Предишното го мразех, трудно се работрше с него осбенно ако ползваш опера. Сега е по-добре от гледна точка на безотказност (онова имаше бъгове), но ми се струва маклко неподредено. Аз бих го направил отляво на мястото на рекламите, бих сложил рекламите отдясно, а като горно меню бих сложил подкатегории на основното меню и препратка към логин страницата на форума. Също бих преместил логото на мухата на месеца някъде горе в дясно. Или в горния край на панела с менюто.

Една идейка за нов елемент: Последните три мнения от форума някъде в малко пространсво и по подобен начин малки снимки примерно последните три от галерията. По този начин заедно с муха на месеца редовните потребители ще имат усещане за динамика на сайта и ще го проверяват по-често. (Аз лично го преглеждам само когата Радо напише във форума, че има нещо ново за гледане)

Радо, ако не си се засегнал до тук може да се видим да ти кажа подробно какво имам в предвид. Нама да се сърдиш. Посоката според мен е вярна.

Наслука.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 5:04 pm 
Аватар

Много добри предложения Маверик напълно съм съгласен с тях.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 5:15 pm 
Аватар

И на мен стария облик на сайта като че по ми допадаше. Сега всичко е някак си струпано на едно място (може би заради шрифта) и по-трудно се ориентирам. Ама важно е съдържанието:)
А там за мадамите , дето казва Иван, работата наистина малко накуцва-хубаво ще е да има 2-3 по-големи бюста, ама ще понесем...това последното е майтап, ама може да го клъцнете...

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2005 8:05 pm 
Forum Admin
Аватар

Момчета, благодаря на всички отговорили.
Давайте ако има още предложения градивни, ако щете разрушителни, ехехе, всяко едно ще го коментирам с дизайнера на сайта ми.
Това ми е целта с тази тема да го направя още по добър, знаете си ме, че искам да избарам нещата до безобразие.
Попитах дали е по добре новия облик, щото и на мен май стария ми допадаше повече.
Идеята е и това например - списъкът със "статии" и излети да се се вижда и като се даде "главна страница" от някоя от статиите, т.е. да не се показва първоначалното с "за автора", ами да се връща към списъка със статиите или излети. Това трябваше отдавна да го барна, но сега му е дошло времето.
Затова ако има и оше предложения като на Маверик, моля давайте не ме жалете, предлагайте, щот са се е паднало, не се знае кога ки имам пак свободно време за генерални промени.
А това с шрифта, може да се барне новия фрифт, т.е Верданата и на страия вариант на сайта.
А уе липсва си ми некак си предишния облик, ще позаседнем и ще помилим още малко тази седмица с моя дизайнер.

А това с елементи извадени на предната страница, подсещаши какво стаа, например по галерията и форума е добра идея, трябва да видя обаче как да го формулираме.

Поздрави и очаквам още коментари!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2005 10:02 am 

Здравейте на всички - искам и аз да кажа някой неща относно оформлението на сайта.На скоро ми се наложи да се интересувам точно от дизайн на сайтове и прочетох доста информация по темата и за жалост специално заглавната страница не отговаря на по-голямата част от препоръките. Потрудих се и направих един документ, който обединява повечето препоръки и ако искаш пиши ЛС и мога да ти го пратя. Нещата, които сега ще ти напиша са част от препоръките, но аз мисля че са правилни. Първо - наличието на хоризонтално меню не означава, че не трябва да има вертикално - на хоризонталното се поместват по-малко неща, но по-важните и по-често използвани - като например "Новини", "За автора", "Форум" и т.н. Вертикалното меню пък съдържа цялата структура на сайта( както беше преди). На мен лично не ми допада че връзките към други сайтове са в лявата част - така изглеждат по-важни от другата информация на сайта.Помисли също така дали не трябва да се отдели визуално най-долната част на страницата, да се добави мейл и да се слага на дъното на всяка страница- по този начин където и да се намира човек на сайта винаги ще може да има достъп до информацията на обратна връзка.И още нещо, което на мен като потребител не ми допада - рекламите на студиото на Иван Пигов и на Куката не са линкове и трябва да чакаш да се покаже тел за да го запишеш, ако им се направи по една страница със статична информация няма ли да е по-удобно? Това са само предложения. Знам, че накой от моите предложения се повтарят с тези на Маверик но аз цитирах принципни препоръки. Надявам че да не си се засегнал от нещо написано от мен. Лека работа и на слука.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2005 10:42 am 
Forum Admin
Аватар

Виктор написа:
Здравейте на всички - искам и аз да кажа някой неща относно оформлението на сайта.На скоро ми се наложи да се интересувам точно от дизайн на сайтове и прочетох доста информация по темата и за жалост специално заглавната страница не отговаря на по-голямата част от препоръките. Потрудих се и направих един документ, който обединява повечето препоръки и ако искаш пиши ЛС и мога да ти го пратя. Нещата, които сега ще ти напиша са част от препоръките, но аз мисля че са правилни. Първо - наличието на хоризонтално меню не означава, че не трябва да има вертикално - на хоризонталното се поместват по-малко неща, но по-важните и по-често използвани - като например "Новини", "За автора", "Форум" и т.н. Вертикалното меню пък съдържа цялата структура на сайта( както беше преди). На мен лично не ми допада че връзките към други сайтове са в лявата част - така изглеждат по-важни от другата информация на сайта.Помисли също така дали не трябва да се отдели визуално най-долната част на страницата, да се добави мейл и да се слага на дъното на всяка страница- по този начин където и да се намира човек на сайта винаги ще може да има достъп до информацията на обратна връзка.И още нещо, което на мен като потребител не ми допада - рекламите на студиото на Иван Пигов и на Куката не са линкове и трябва да чакаш да се покаже тел за да го запишеш, ако им се направи по една страница със статична информация няма ли да е по-удобно? Това са само предложения. Знам, че накой от моите предложения се повтарят с тези на Маверик но аз цитирах принципни препоръки. Надявам че да не си се засегнал от нещо написано от мен. Лека работа и на слука.

Здрасти, Виктор,
благодаря за предложенията, ще ги разгледаме с дизайнера и ще видим какво може да се направи.
Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2005 1:30 pm 
Forum Admin
Аватар

Пичовете, това ще бъде окончателния вид на сайта за сега.
Рубриката 10 любими мухи ще се появи до седмица две и това ще бъде за сега...
От тук нататък остава тежката задача да го нагъчкам с информация...

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа