Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 1:37 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 3:29 pm 
Аватар

Здрасти , д-р Мишо ! ! !
С това , че се обръщам личнокъм тебе , искам да го разбереш,че "идвам с мир". Ти за всичко ли , което си купуваш, предварително знаеш на 100% какво е и що е.Нали човек първо чува и разбира за нещо,после придобива впечатления и т.н. Е , така е и при мен за Абуто...

Хайде със здраве ! ! !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 3:34 pm 

Конктретно аз си самоизтрих менията в родбилдинг по две причини:
1-ва някой баха стари вече, според новото правили за давност на мненията
2-ро. Малко ми е трудно, да разбера кое всъщност е скрита и кое не реклама. Та за това-генерално!
И естествено според едно от правилата имам право на подновяване на мненията.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 5:02 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 5:18 pm 
Аватар

Здрасти Док и кои са тези хора докога ще си говорим едни хора едни реки и се с недомлъвки.Като ги знаеш хората що не земеш открито да ги заявиш.Та да ги знаем всички.Като знам какво беше едно време мнението ти относно триенето но постове маи доста бързо си си го променил и си заел друга позиция,беше за доста строги правила а сега какво.

Поздрави и жив и здрав.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 5:26 pm 
Аватар

Де бре юнаци, пак усещам тестостерон във въздуха :wink: !! Док, принципно си един от най-приятните събеседници във форума, с тънкото си и оригинално чувство за "нещата от живота" - още си спомням, когато още не се бях престрашил да се регистрирам, как в "оборудването" препоръча на някакъв юнак една бамбукова красота за има - няма 1 700 щ.д., за да си подобрял хвърлянето, доколкото си спомням :wink: . Повече аз поне не срещнах въпросния другар във форума, макар да съм убеден, че не това е била целта ти. Абсолютно съм съгласен, че с мнението си по възможно най-елегантния начин намекна на Пачо за парадокса в питането му. Между другото, направо се усеща как човека се изприщи от притеснение, че предизвика туй вълнение сред съфорумците:wink: :wink:. Та мисълта ми е следната - моля ви, не продължавайте темата, сигурен съм че след мнението ти Акулеско ще "налучка верния тон", както го доказва нееднократно напоследък!! Поздрави на всички и лека вечер!! Продължаваме да се борим с ши....то "ю ес би" кабелче :evil: :evil: , ама вече му взимаме силиците :wink: , искрено се надявам утре най-накрая да ви докладвам за съботата!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 8:33 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:47 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 9:08 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 10:10 pm 
Аватар

Напълно подкрепям правилото че постове съдържащи открити обиди,нападки и тнт от един член на форума към друг са недопустими.
Но и триенето на мнения не ми се нрави особено.Ако има нещо което наистина да ме дразни е някои да ме цензурира,освен в случаите когато наистина съм прекрачил рамките на добрия тон.
В спора се ражда истината,нека се изслушваме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 11:05 pm 
Forum Admin
Аватар

<А бре комито, що прайш бре, тука на Станкини ливади с тоя гол газ като месечина, бре?>
<Е па, я, рекох да пръдна, така душата да опуща на воздух, та белким ми олекне, че ного шума зелена ядем, нали ки стануваме комити, та ми се сформирува воздух из утробието от нея?>
< Е, ма, ти арно да пръднеш, ма ти се направо осра, бре, немой така усешай се малко, ки изложиш четата бре?>
<Малиии, верно бре, ки прощаваш войводо, човещинка е!>
<До кога ки издръже това сърце юнашко, та дапрощава бре комито?>

А-хъкмнаааа, ииии -

<Пооооослушайте патриоооти, да виии кажам словооото, на гергьовден бе затвоооорен в тия тъмни зандаааааниии.
Вооо зандани бе затвоооорен от прооооклети чпиооони, ооооот преоклееетите чпиоооони, нееееразбрани търговцииии. Аааах немойте ме мъчеееейтееее яз сум нежен као цвееееет, суууум се борил за свобоооода, за човееееешки правдиииини...
Еееех, да знае мойта майкаааа, гроообо да ми изкооопа, гроооба да ми изкопааае спреееемо ясното сонцееее. Иии наааа гробо да напииииишеее, туук почива мачееееник, тууук почива Алексааандро, кааарагьооза Охрииидски>

Докторе, до кага ки имам сили, бре?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 11:23 pm 

Темата не много съдържателна на фона на срещата от която идвам.
Инфото от там...
1 км от Панега изчезва
:!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 11:39 pm 
Аватар

D-r Misho написа:
... един форум е стойностен с индивидуалността на своите членове и техните мнения.Всеки опит да се моделира мнение на когото и да било води до девалвация на отношенията ни тук.
Напълно споделям това мнение,защото това се отнася не само за форум,а и по принцип.И ако тук някой,независимо кой,може да изстрие мнение на потребител,и то напоследък напълно без основание,то в реалния живот не е така.Правило 2 за мен си е абсолютно приемливо за всички,но не виждам с какво d-r Misho го е нарушил и се съмнявам,че който следи постовете му смята,че той може нарочно да обиди или засегне някого.За мен триенето на неговите постове само затвърждават някои мои изводи,нищо ново.Поздрави на всички потребители!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 2:15 pm 
Аватар

Цитат:
По-куриозното е ,че някои се опитват да държат сметка на други относно изказа им ,а и за други неща.
Както и да е.
Ето за тези недомлъвки говоря Док кои са тези някои.И не виждам какво толкова е казал Формата си с мнението което си посочил,той просто е изказал мнение,както между впрочем и ти си направил в темата от която си посочил това мнение та да го определяш като шериф.Според мен това си е обида ама няма да го коментирам това ще оставя той да ти отговори на това.
А пък днеска Док доста ме поразвесели като видях че пак си си махнал снимките на поетапните мухи .Нали уж си за развиването на мухарството у нас и дори и да си се разсърдил и не искаш да пишеш тук повече можеше поне мухите да оставиш за да могат начинаещите да си ги правят.Ако си ги пускал за тях де?Ееех Док.Надявам се да ги качиш отново за да могат начинаещите колеги да си ги връзват,защото аз и другите напреднали колеги в муховраза нищо няма да изгубим от тяхната липса но начинаещите много ще изгубят от тяхната липса.
Док аз те считам за приятел и човек с който мога приятно да си говоря тук във форума .Ще се радвам и занапред да си пишем.Но все пак горните неща в този пост които съм посочил въобще не ми харесаха по отношение на Формата когото познавам от цяла вечнос както и за хората които споменаваш и не си посочил кои са,сщото сред тези хора може да споменаваш и мен де откъде да знам като не си посочил кои са.
Така е Валери аз най накрая прогледнах.:wink: Започнах да разбирам кое как е в мухарските среди у нас.Което обаче не ме радва .

Поздрави Док и весело изкарване и на теб на празниците.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 3:25 pm 
Аватар

Док изрично написа в една друга тема в "На масата", че липсата на снимките е проблем в изтичане срока на домейна на който са качени, за да не стане липсата им предмет на обсъждане.

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 4:17 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:49 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа