Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 12:32 am 
Forum Admin
Аватар

Колеги, мухари, това ще бъде за напред Мухарския форум в сайта ми.
Сега от вас, тези, които ще пишат в него, искам не малко, а мнооооооого помощ.
Нека всеки от вас да прецени какви стаи ще бъде добре да сложим в главната страница на форума така, че да ни бъде интересно на всички и да има информация за всеки.
Аз например, мисля да има нещо от рода:

"На масата" - мястото за разтуха, където всеки да сподели това, което му е интересно и което не е свързано с определена тема, Offtopic на форума.
"Риболов със суха муха" - тук всеки може да пише за видове сухи мухи, тактики на риболов със суха муха, изобщо всичко свързано със сухата муха.
"Риболов с мокра муха" - аналогичене на горния.
"Риболов с нимфа" - аналогичен
"Риболов със стример" - аналогичен
"О неразумни юроде!!!" - тук ще бъде пускана инфорамция, за всички забелязани случаи на бракониерство.
"Шапки долу" - мястото, където всеки може да покаже своята или на свой колега най-добра слука. Какъв вид риба, размер и всчико за това, как, с каква муха, къде и кога е хваната.

Ще ви благодаря ако всеки от вас, решил да види нещо допълнително от горе изброените стаи, да даде всоето предложение.
Ще бъде разгледано всяко предложение и най-интересното ще бъде добавено.
Разбира се ако имате възражения към някоя от горепоставените, моля кажете, за да бъде премахната или променена.
Сами разбирате, че без вашата помощ не бих се справил.
Нека всеки имащ мнение по въпроса да сподели след тази тема.
Благодаря на всички предварително.
Това, което ще ме зарадва най-много от всичко е вие да напишете първите редове в Историята на Мухарският Форум, който рискува да се превърне в най-ценния, вече и не само от София до Кулата.
Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 6:45 am 
Аватар

Според мен си обхванал почти всичко...може би има място и една темичка къде кълве в момента...така де за текуща информация за кълвиното... O:) ...и успех на новия форум O:) O:) O:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 8:09 am 
Добре; Добре; П оздрави.Маршрути

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 9:40 am 

Пуф, аз тука ако не са регна незнам къде ... ставам редовен посетител тука!
Akule наистина ти прави чест, че се захващаш с подобно нещо.Браво!
Наистина може да се сложи нещо за местоположението на рибата в момента!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 10:16 am 
Евала бе Акула върхът СИ \:D/ Ще ме прощаваш че не съм мухар но ще посещавам форума ти 8-[

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 10:47 am 
I men shte me proshtavash, che sam amatior s muarkata =P~ Vse nali znaesh kakvi ribi mi pluvat v glavata. Akal nema da davam, zashtoto ima kade, kade po-golemi zvezdi v BG na tema muhi i t.n.

Ama hubavo si zapochnal

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 10:50 am 
Аватар

az biah gostenina ](*,)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 2:17 pm 

Да ти дам една салфетка хазяин? - Гледам потиш се нещо - толкова гости у форумчето не си канил ,а ? хехехехехе! Хвалят те ,радват ти се - така ,така!!!! Обаче една критика от мен , едно оплюване да ти тегля ( нали съм си муха ) - аве, гЮбре мое ли гости да каниш и да нямаш стаи , а? Бива ли така ,м? Калпазанин с калпазанин ! Но пак извади късмет , йейййй! - шъ ти помогнем , не мой съ плъши! Шъ впрегнем и порния бръмбър да помисли , и на брачедката от Ирландия Easy O'Peasy шъ и дадем задачка.Хехехехехехехе .....айде и умната йейййййй! Калпазанин! \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 2:52 pm 
Pozdravlenia za novia forum Akulke - ste moze li i edna malka stai4ka za vrazvane na muhi shtot na men tova mi e krastata a predpolagam i ne samo na mene?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 3:28 pm 
Аватар

Поздравления, Акула ! Нека му върви по вода!
Според мен освен маршрути може би трябва да има отделен подфорум за изработка на мухи (FlyTying). Защото така, когато някой направи нови мухи - различни видове ще трябва да поства в различните подфоруми.

Поздрави от Голямата река !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 5:26 pm 

На добър час, Акулензис! И ако празнуваш днес - ЧИД! Голям да ти порасне... форумът! \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 10:34 pm 
Forum Admin
Аватар

Момчета, чест и почитания към всички ви. Радвам се, че ви хареса дотук свършената работа по отношение на откриването на форума.
Искам обаче отново да привлека вниманието ви към поставената задача без която не мога да продължа нататък, а именно първоначалните стаи за форума. След като прочетох внимателно всички изказвания до момента, се спрях на следния примерен вариант на стаите на форума:
"На масата" - мястото за разтуха, където всеки да сподели това, което му е интересно и което не е свързано с определена тема, Offtopic на форума.
"Маршрути " - това е мястото, където всеки може да сподели последния си излед - къде, какво и как е уловил.
"Риболов със суха муха" - тук всеки може да пише за видове сухи мухи, тактики на риболов със суха муха, изобщо всичко свързано със сухата муха.
"Риболов с мокра муха" - аналогичене на горния.
"Риболов с нимфа, имърджър и "рибопържер"" - аналогичен
"Риболов със стример" - аналогичен
"Хей ръчички, хей ги две - с гъба, пух и менгеме" - мястото за поетапно връзване на мухи. Предложения и въпроси.
"Мухарска секция на спининг клуб "Стари видри"" - всичко любопитно около мухарския отбор на великия клуб, състезания, срещи, мероприятия и т.н.
"О неразумни юроде!!!" - всеки може да сподели инфорамция, за забелязани случаи на бракониерство.
"Шапки долу" - мястото, където всеки може да покаже своята или на свой колега най-добра слука. Какъв вид риба, размер и всчико за това, как, с каква муха, къде и кога е хваната.

Това е за сега, моля продължете с коментарите и предложениятя, ако има още. Ще изчакам още ден и ще ги предоставя на Администратора.
Поздрави от София до Кулата.
Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2004 11:18 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 11:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2004 11:02 am 

D-r Misho написа:
Това дотук добре изглежда.Само не знам старите видри кога са основали мухарска секция.И ако бъдат равнопоставени всички ,защо да няма и място за други мухарски отбори ( или там квото е ) състезаващи се в родината.Според мен от всички потребяващи мухарския риболов на разни състезателни начала може да имаме полезна информация .

Как така не знаеш?! Ние не само секция, ами и отбор си имаме, който тази година участва в Националния шампионат! 8-[

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2004 12:03 pm 
Що не иззидате някоя стая за кастинг. Дето се вика да има нещо и за аматьорите, като мен, все пак свежа кръв във форума винаги си трябва. Освен това доколкото ми е известно, трябва и качествено поднасяне на качествената "храна". Поне така е в хубавите ресторанти.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа