|
Колеги, мухари, това ще бъде за напред Мухарския форум в сайта ми.
Сега от вас, тези, които ще пишат в него, искам не малко, а мнооооооого помощ.
Нека всеки от вас да прецени какви стаи ще бъде добре да сложим в главната страница на форума така, че да ни бъде интересно на всички и да има информация за всеки.
Аз например, мисля да има нещо от рода:
"На масата" - мястото за разтуха, където всеки да сподели това, което му е интересно и което не е свързано с определена тема, Offtopic на форума.
"Риболов със суха муха" - тук всеки може да пише за видове сухи мухи, тактики на риболов със суха муха, изобщо всичко свързано със сухата муха.
"Риболов с мокра муха" - аналогичене на горния.
"Риболов с нимфа" - аналогичен
"Риболов със стример" - аналогичен
"О неразумни юроде!!!" - тук ще бъде пускана инфорамция, за всички забелязани случаи на бракониерство.
"Шапки долу" - мястото, където всеки може да покаже своята или на свой колега най-добра слука. Какъв вид риба, размер и всчико за това, как, с каква муха, къде и кога е хваната.
Ще ви благодаря ако всеки от вас, решил да види нещо допълнително от горе изброените стаи, да даде всоето предложение.
Ще бъде разгледано всяко предложение и най-интересното ще бъде добавено.
Разбира се ако имате възражения към някоя от горепоставените, моля кажете, за да бъде премахната или променена.
Сами разбирате, че без вашата помощ не бих се справил.
Нека всеки имащ мнение по въпроса да сподели след тази тема.
Благодаря на всички предварително.
Това, което ще ме зарадва най-много от всичко е вие да напишете първите редове в Историята на Мухарският Форум, който рискува да се превърне в най-ценния, вече и не само от София до Кулата.
Акулата
|