Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2005 10:10 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Нед Юни 24, 2007 11:12 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 09, 2005 12:53 pm 
Аватар

Който не влиза в пътя, ще го съди колектива...

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 09, 2005 5:54 pm 
Forum Admin
Аватар

Павлети написа:
То верно че по лесно се намира нужната информация когат нема никво офф ама тъй не стаа ли бая сухо

Здрасти Павлети,
помисли си върху това, което сам казваш.
До колкото разбирам проблема според теб е, че темите ще станата постни, правилно ли съм те рабрал?
Искам от теб да се поставиш на мястото на този, който задава въпрос и, който очаква да получи някакви адекватни отговори по това, което го интересува. Няма ли да се зарадваш на едно изчерпателно разгъване на темата, такова, че нещата да ти се изяснат, а не някакви откъснати изречения тук, там и едни "блажни", както казваш ти моабети дето немат нищо общо с това, което си очаквал да получиш.
Харесвам те заради това, че си искрен и, че ме критикуваш и ми даваш да разбера, че за нещо бъркам.
Но питам те, не мислиш ли, че ако всеки решил да отговаря, дава истински съвети, неяснотите около мухарството ще се изяснат по-бързо за много хора, които водени от желанието да научат по нещичко от по-напредналите, влизат в този форум и питат?
От моя опит в чуждестранни форуми, съм забелязал, че дори и с едно изречение да отговори някой, го прави от желание да помогне на този, който не знае и пита.
Та от тази гледна точка Ви моля, пишете по темите и използвайте функциите на личните съобщения, за да може това което правим да го направим като хората, а именно - един истински Форум за мухарски риболов в БГ.
Ако има и други, които мислите като Павката, моле пишете, критикувайте ме, на никого няма да се обидя, но запомнете от мен едно: всичко необходимо да се повдигне нивото на форума и като цяло, популизиране на мухарството ще бъде направено от мен, но се страхувам, че сам няма да успея.
Искрено се надявам и повече хора да мислят като мен.
Поздрави на всички, ловящи с мухички!
Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2005 8:42 am 
Аватар

Павка, Акулата нямаше впредвид стила на писане, а изместването и разводняването на темите, което и без това се случва страшно рядко. В случая - от двама млади пича, достойни за уважение, когато са на реката (единия от тях познавам лично и ме би на Марица :) )

П.П.

Павел Иванов написа:
... или сухата статистика на Хоризонт Уравних Дунай която интересува сал вече тръгналите да плават по нея ?

А ей тва ако знаеш как се слуша от цялото войнство покрай Дунава :lol: :lol: :lol: - това е най-ценната информация, която може да съществува на света. И въобще не е скучна и суха, а си е музика за ушите - особено като се чуе онова 'со сонж мо' (простете за лошия френски, но от канала съм научил само какво означава 'mouches' )

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2005 8:55 am 
Аватар

Радко подкрепям те с двете ръце. Лично на мен ми е много тъпо (тук моля никой да не се засяга, намам конкретни хора в предвид) като видя много интересуващо ме заглавие на тема, вътре прекрасно зададен точен въпрос или перфектно обяснение на нещо и от 3 мнение нататък следват разни празни приказки от типа (къде се изгуби бе? Кога ще донесеш ракията ....) Вече ги знам на изуст и от номер 3 нанатък не чета. Пак повтарям нищо лично, всички го правим дори и аз понякога. Изобщо не си мисля, че ако се самоограничим в тази част форума ще стане по постен. Напротив информацията ще е концентрирана и няма да се губи прекалено много време за четене на празни приказки.

Наслука!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2005 9:25 am 

Като идея е много добре,но се полyчава само в много големи форуми с членове от къде ли не.За форум от тоя род ще е малко трудно да се спазва това и да не се появяват някои забежки макар,че като идея е много правилно.
В началото ще е трудно за изпълнение,а и много хора точно свободната атмосфера ги привлича и това че не трябва да се стягат за какво ли не и да внимават да не объркат нещо с някое изречение или с неправилно зададен или глупав/според тях/въпрос.След години много важна ще е търсачката на форума и там ще си проличи вече добро ли е съдържанието му или не,а точно това май има в предвид Радо като приканва всички да внимават с лукумите.
Мога да дам примери за форуми с по 10 000 члена,които са много слаби като информация,но има и такива с по 3000-4000 които можеш да си ги ползваш като наръчник.
Критика му е майката за оправяне на нещата,но тук няма какво да се критикува и всичко си върви по мед и масло.
Успехи в муховръза и рибодърпането,а форума както го подкарате така ще върви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2005 10:04 am 

Alo, Alo кой каза за ракия- мдаааааааа , като стана все свят ми се вие, като седна все ракия ми се пиееее. Орвисе, нещо те е налегнал Розовист бръмбар. Нешка са я подгонили прилепи и се е скрила в един микробус на шараминаторите.
Кви са тез схеми бе азяин, наемът ша променяш а?
:D Аз до сега разводняване не съм видял?
И кво ти пука в крайна сметка? Има пич достатъчно цена информация и моабети.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2005 6:59 pm 
Forum Admin
Аватар

Павлети написа:
Добре де Акулендзи те ти и от мен един повод за размисъл : кое мнение ще ти е по - интересно некое в стил Радо Сандански - У Е Гюбрета ........ и оттам нататък разясняване на дадената тема в артистично комичен стил тъй че да го разбере и най проздият серкмеметчик да се заинтересува и да презре бракониерският си способ на риболов и да смени единят парашут с друг къде не е измислен от българи или сухата статистика на Хоризонт Уравних Дунай която интересува сал вече тръгналите да плават по нея ?

"Павле ми пиееее, Пааавле ми пиееее, винооо ем ракияяяя, вино ема ракияяяя"
Братоооо, наздраве!
Не си ме разбрал добрееееее, мишморооооок недеееен.
Ами много ясно, че нема да говорим с речници с мухарски термини само я. Имах предвид точно това което са усетили повечето след теб което са написали:
Росен написа:
Павка, Акулата нямаше впредвид стила на писане, а изместването и разводняването на темите, което и без това се случва страшно рядко

Евгени написа:
Лично на мен ми е много тъпо (тук моля никой да не се засяга, намам конкретни хора в предвид) като видя много интересуващо ме заглавие на тема, вътре прекрасно зададен точен въпрос или перфектно обяснение на нещо и от 3 мнение нататък следват разни празни приказки от типа (къде се изгуби бе? Кога ще донесеш ракията ....)

Пенн написа:
След години много важна ще е търсачката на форума и там ще си проличи вече добро ли е съдържанието му или не,а точно това май има в предвид Радо като приканва всички да внимават с лукумите.

Точно това имах предвид, което са го отбелязали пичовете, рабираш ли? Никъде не съм давал някакви определения за стил и т.н. а и както се досещащ, и ти много добре знаеш, че на мен лично най-много ми допадат такива списувания, които те грабват с хумор, информация и т.н.
Но ето точно такива, отклонения от темите, когато няйкой говори за нещо, а след това последните мнения се говори за друго, това наричам аз отклонение, не изглеждащо добре за един форум, какъвто ще се постарая да го направя този, според мен нали.
Пигов написа:
Аз до сега разводняване не съм видял?

Другия път,като се видим ще ти покажа.
Поздрави на всички, ловящи с мухички.
Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2005 12:27 pm 

Точно така трябва да бъде - чисто и спретнато, да ти е кеф да четеш! Вижте "оня" форум на какво заприлича, надявам се тук да не стане така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2005 7:11 pm 

Сашко, кой точно форум имаш предвид?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа