Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2005 9:38 am 

ЪЪЪЪъъъммммммммм. Абе чудя се аз защо все давате препратки към самия сайт, щом става дума за това кои мухи как се правят степ-бай-степ, а то се оказа, че ги имало схемите забутани в долния, ляв ъгъл на основната страница под име "Муха на месеца".
Та мисълта ми беше, ако има такава възможност и не противоречи много на концепцията да се направи едно разделче Хау-ту или Правене на муху ФАКЮ и т.н.
Другото дразнещо нещо е, че като отида на Муха на месеца има само "следваща" и "предишна" муха. Хубаво би било да има някакво списъче, от което да могат да се селектират по име на муха, според мен!
А? Радо, какво ще кажеш? Дали е смислено това, което съм написал? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2005 9:49 am 
Forum Admin
Аватар

"Кадеее е си ми Коооостадииин, Костадииииииин... Кадееее е сиии ми Кооооостадин, Костадин войводата капееетааааноооо..."
Здрасти, Константине,
Кажи какво точно имаш предвид "Хау ту", как ги виждаш нещата?
Това за следващ месец сегашен месец е първоначалния ми замисъл, всеки месец да показвам нова муха, тогава като го реших нямаше още форум и хора които да ми да дадат идеи като твоята.
И такова списъче, дето казваш е смислена идея, и по нея работи администратора ми, но тъй като е много зает, едва ли ще стане утре.
Имам предвид за архива на мухи който коментирахме в самото начало на форума.
Радвам се, че се отзовават хора, които да дават идеи, как този сайт да стане по-добър.

Поздравявам те Костантине за това и ще очаквам твоята подкрепа и за напред.

Бъди здрав!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2005 4:13 pm 
Аватар

Като стана въпрос за "муха на месеца" и аз имам една идея. Зощо не го направите така, че свеки, който иска да може да праща своя муха и вие (the teachers) :wink: да определяте коя муха става за "муха на месеца"?

Живи-здрави! :lol: :D :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2005 2:52 am 
Forum Admin
Аватар

Ivelin Gushkov написа:
Като стана въпрос за "муха на месеца" и аз имам една идея. Зощо не го направите така, че свеки, който иска да може да праща своя муха и вие (the teachers) :wink: да определяте коя муха става за "муха на месеца"?

Живи-здрави! :lol: :D :lol:

Здрасти, Ивелине,
за мухата на месеца виж какво ще ти кажа, тези мухи които пускам не съм ги подбирал по някакъв критерии коя е по-добра , просто пускам различни мухи, които да покажат различни техники на връзване на мухи, разбираш ли?
Стремва се с различните мухи да обхвана основните начини на връзване на мухи, това е.
А що се отнася, до това и други хора да пускат мухи, няма проблем, всеки който желае може да пуска мухи, тогава ще мога да я направя муха на седмицата, както си е в повечето западни сайтове, но не знам дали ще се съгласите с някои изисквания, като например,
снимките да са обработени в този порядък както са досега,
да ми бъде изпращана мухата в този вид, в HTML файл, и фона зад мухите, най-вече което държа е да бъдат в синьо, което за мен е най-добрия фон на муха. Просто да се изгради един стил и да се поддържа, това е.
Не съм го казвал това до сега, защото не знам как ще рееагират хората, нямам право да изисквам такива неща от вас, но ако повече хора като теб имат желание да пускат мухи, може и да го направим.
Както вече казах в процес на правене е архива за мухи, където всеки пожелал може да качи своя муха, с обеснения, как се връзва къде се лови на нея, каква риба и как, с каква техника.

Поздрави и на теб и очаквам още идеи, които да направят сайта още по-интересен!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2005 8:14 pm 
Аватар

ААААААА окей, заначи това са изискванията. Що се отнася до мен, аз още не съм дорасъл (в муховързването) за муха на седмицата (поне според мен), но бих се пробвал и тогава вие ще решите дали някое от моите "изчадия" става за нещо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа