Доки написа:
Добре ще е фона на който пишем да е малко по светъл за да се откроява по-добре черния шрифт.Демек синьото да се "изсветли" щото е студен цвят и окото се уморява по-бързо като разчита черния цвят върху него.
Владето написа:
Ако ми позволите и аз имам проблем(че): като си заредя gлавната страница(акулата.ком форуми) папките на отделните стаи са с един и същи цвят(син)- т.е. не са в жълто тези с непрочетени от мен теми(логнал съм се) . Браузерът ми е Mozilla.
Пигов написа:
Имам и проблеми с логването. Желязко, директоре, не си виновен ама от кво може да е тая работа. Един път се логвам, а после не ме пише, че съм аз.
Тъй като Желязко, директоро, го няма в момента онлайн, се налага аз като домакин, ехехее, хазяин, разбираш ли на този форум да се опитам да отговоря на въпросите ви.
Док, започвам първо на теб, за цветовете ти ги знаеш тия работи, кое е по-светло по тъмно, нали си доктор, ки му кажа на гюбренцето маленко да го промени там цвета, да го изсветли малко щом е по-добре, ако е възможно, защото май нещо ми разправше, че тва били стандартни фейсове, разработени от някой си и не знам дали ще може да се промени цвета. Но ще му кажа да погледне тая работа, ако треа хлор да пръсне нещо, белина да забърка, ма да го опрае.
Ехехеее, Владе, моя брато е Годзила ма пак не се виждат други цветове на папките. Загледай се брато долу, там пише прочетени непрочетени, вторите са леко отворени. И на мен ми харесваше предишното с цвета, ма така е са, само хубаво не може.
Пигов, брато, и аз се логвам от втория път, Желязко ми разправяше, че било проблем в компа ми щото съм му бил дал в началото отметка за да влизам всеки път и сега там некви куки да съм бил трил в експлорера и такива ми ти работи, а бе пак рибарски работи ще да са тия ми ти Coockies ли са що ли, некви временни файлове?
Та така ви искам, да си казвате всеки път, та да може Бай Желязко, гюбренцето маленко да оправи неразбориите.
Поздрави от София до Кулата.
Акулата