Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2004 9:38 pm 

Искам да се присьединя кьм забележката относно бьлгарското изписване на всички водещи линкове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2004 9:56 pm 
Forum Admin
Аватар

Павлети написа:
Бравос на Администратора за новият облик на Форума ! ( предполагам че и Радко е дал некоя идея ). Те това е да сте уникални . Само една малка забележка : айде ако може примерно "нова тема " да си я пише на български .

Контрата написа:
Искам да се присьединя кьм забележката относно бьлгарското изписване на всички водещи линкове.

Павлети, наистина мисля, че треа да има разлика в облика, че по едно време се чудех в кой форум съм, а бе треа да сме оригинални.
Контра, Желязко работи по въпроса за превеждане и на останалите линкове, така, че ще е необходимо просто малко време.
За това, видът на форума да е такъв, с чужди думи на някои линкове, вината поемам изцяло аз, тъй като, въпреки че ме предупреждаваше, че не е готов новия облик, аз го помолих да го сложи.
За това моля да ми простите и ще ви бъда благодарен всеки път като забележите нещо не както трябва да го отбелязвате в тази стая, това е вашата книга за оплаквания и похвали.
Поздрави от София до Кулата.
Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 1:35 pm 
Контрата написа:

Напълно се присъединявам към написаното.
Плюс : Добре ще е фона на който пишем да е малко по светъл за да се откроява по-добре черния шрифт.Демек синьото да се "изсветли"
щото е студен цвят и окото се уморява по-бързо като разчита черния цвят върху него.
Отделно не може ли тия зъбати чудовища от ляво (емотиконите)да се сменят с другите дето се зареждат след линка към тях.Поне на мен останалите са ми по -симпатични и не заемат толкова място.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 2:03 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Съб Юни 23, 2007 9:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 2:11 pm 
Аватар

Ако ми позволите и аз имам проблем(че): като си заредя gлавната страница(акулата.ком форуми) папките на отделните стаи са с един и същи цвят(син)- т.е. не са в жълто тези с непрочетени от мен теми(логнал съм се) . Браузерът ми е Mozilla.
В моя талавизор ли е проблема?
Sorry за причиненото (евентуално) неудобство!
Поздрави за новия вид на форума!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 2:15 pm 

Да бре и аз съм посинел от "яд"/ монитора бре/. Ама не знам кво му е на талавизоро. Имам и проблеми с логването. Желязко, директоре, не си виновен ама от кво може да е тая работа. Един път се логвам, а после не ме пише, че съм аз. Не, че мноо държа да буда тещеславен ама ей на....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 2:21 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Съб Юни 23, 2007 9:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 3:41 pm 
Forum Admin
Аватар

Доки написа:
Добре ще е фона на който пишем да е малко по светъл за да се откроява по-добре черния шрифт.Демек синьото да се "изсветли" щото е студен цвят и окото се уморява по-бързо като разчита черния цвят върху него.

Владето написа:
Ако ми позволите и аз имам проблем(че): като си заредя gлавната страница(акулата.ком форуми) папките на отделните стаи са с един и същи цвят(син)- т.е. не са в жълто тези с непрочетени от мен теми(логнал съм се) . Браузерът ми е Mozilla.

Пигов написа:
Имам и проблеми с логването. Желязко, директоре, не си виновен ама от кво може да е тая работа. Един път се логвам, а после не ме пише, че съм аз.

Тъй като Желязко, директоро, го няма в момента онлайн, се налага аз като домакин, ехехее, хазяин, разбираш ли на този форум да се опитам да отговоря на въпросите ви.
Док, започвам първо на теб, за цветовете ти ги знаеш тия работи, кое е по-светло по тъмно, нали си доктор, ки му кажа на гюбренцето маленко да го промени там цвета, да го изсветли малко щом е по-добре, ако е възможно, защото май нещо ми разправше, че тва били стандартни фейсове, разработени от някой си и не знам дали ще може да се промени цвета. Но ще му кажа да погледне тая работа, ако треа хлор да пръсне нещо, белина да забърка, ма да го опрае.
Ехехеее, Владе, моя брато е Годзила ма пак не се виждат други цветове на папките. Загледай се брато долу, там пише прочетени непрочетени, вторите са леко отворени. И на мен ми харесваше предишното с цвета, ма така е са, само хубаво не може.
Пигов, брато, и аз се логвам от втория път, Желязко ми разправяше, че било проблем в компа ми щото съм му бил дал в началото отметка за да влизам всеки път и сега там некви куки да съм бил трил в експлорера и такива ми ти работи, а бе пак рибарски работи ще да са тия ми ти Coockies ли са що ли, некви временни файлове?
Та така ви искам, да си казвате всеки път, та да може Бай Желязко, гюбренцето маленко да оправи неразбориите.
Поздрави от София до Кулата.
Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 3:42 pm 
Аватар

Вижте легендата на форума - "отворена" папка - имате непрочетени, "затворена" папка - всичко е прочетено - т.е. разликата не е в цвета.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2004 7:16 pm 
<Изтрито>

Последна промяна Гост на Сря Апр 13, 2005 8:30 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 24, 2004 12:45 am 
Шо се отнася до иконките дето са на Англииски съвсем скоро ще станат на БГ - утре най-вероятно.

За цвета на форум-а дайте пример колко светъл искате да бъде. Като че ли би било по - добре ако само буквите се увеличат но както кажете <no-problem

За книжките ако искате може да се заместят с нещо друго да не са отворени и затворени книжки а каквото кажете. <turbo_gazar

Големите оранжви иконки ги сложих най -отзад. :Sad a на тяхно място стандартните жълти иконки :P

Поздрави

hi

Последна промяна Administrator на Сря Ное 24, 2004 4:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 24, 2004 3:33 am 
Ivan VP написа:
Да бре и аз съм посинел от "яд"/ монитора бре/. Ама не знам кво му е на талавизоро. Имам и проблеми с логването. Желязко, директоре, не си виновен ама от кво може да е тая работа. Един път се логвам, а после не ме пише, че съм аз. Не, че мноо държа да буда тещеславен ама ей на....

Проблема с логването.... наистина няма какво да се направи от моя страна. Проблема е с Cookies на браусъра който използваш. Просто изчисти cookies и се логни но този път избери автоматично да те логва всеки пат и няма да имаш грижи #-o

П.С. А за това че Радо не може да се логне аз на него съм му казал как се оправя при него проблема той трябва да знае ;)

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа