Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Нов форум?
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 10:09 am 
Forum Admin
Аватар

BOROOO написа:
Ще цитирам Акулата който казва, че сайта е направен с цел популяризиране на мухарския риболов в България. В тази връзка само ще кажа, че колкото повече информация се дава от участниците (с извинение, че го казвам - не само членове на клуб Стари видри), толкова по-ценни знания и опит могат да се придобият и това ще бъде от полза за всички нас.

Здрасти, Борооо, да ти кажа, защо не съм направил допълнителен подфорум за състезания а съм се задоволил с така направениея МС.
Не са много състезанията за муха в Булгария и няма да има толкова много теми за коментиране.
Затова за сега мисля, че стаята "Мухарска секция на спининг клуб Стари Видри" и по точно нейния подфорум - Мухарски мероприятия, са достатъчни, още повече, че в определението на подфорума съм го формулирал така:
"Място за отразяването на мухарските мероприятия на секцията по муха - срещи, мухарски събори и др."
Като в и др. спокойно може да се коментират състезанията.
Нека всеки състезател от чужд отбор да се чувства поканен да коментира каквото го интересува за състезанията в този подвфорум.

Поздрави и благодаря за идеята!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 11:10 am 
Аватар

Споко, Борка ! Не карай сега администраторите да се връщат от почивка да правят нови стай, па може и да ги мързи :lol: :lol: . И така е добре, просто напиши книгата си за състезанието в тамата за него!
:wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 1:00 pm 
Forum Admin
Аватар

"Де-мо-кра-ци-я, де-мо-кра-ци-я, а един объркал думичката и викал мен-....,карай викай нема значение, важното е кръв да се лее", еехехехе, та тоя виц е така го лъззззнах за да се повдигне настроението на хората преди да чуят това, което мисля да кажа.
Еехехе, спокойно ще се държа, нема да викам нема да се излагаме, я, това беше малко така за майтап...

Борооо, виж сега, може ли да кажа няколко неща, преди да си пуснал тази тема във всички форуми, ехехе.
Значи, първоначално е грешно да се съпоставят двата форума, този тук и форумът на фишинг-мания, единия е строготематичен, а другия съдържа в себе си много теми, заради което се харесва и на много хора.
Съжалявам, че съм избрал така, че този форум тук да бъде толкова строг по отношенеие на свобода на словото и изявата на неговите потребители решили да се превъплатят в стихоплетци, готвачи и други развити хора на изкуството.
Тук ще си говорим за мухарски риболов и нещата свързани с него и съвсем скоро ще сложа и новите правила, повлияни от темата която се водеше за конфликтите, от което мисля, че хората ще са доволни.
Цитат:
Днес аз една снимка не видях, но за сметка на това във фишинга имаше. Специално за мухата имаше какво да се покаже. Пигов направи снимки на участниците, снима класирането, а Д-р Косьо снима и с камера и обеща да извади снимки и да ги постне. Къде са питам аз?

Сега, виж за снимките, ако яз бях там да снимам и имах снимки щеше отдавна да видиш, иам предвид това, че не може да очакваш от всеки на момента да качи снимки, може да са заети хората дето са снимали, да си имат работа там нещо, да ги обработват ако са много снимките, нали...
Та предполагам, че ще има скоро време и снимки.

Цитат:
И какво става? - решавам аз да се поинтересувам за състезанията и се получава така, че толкова плява трябва да отсея, вследствие на което започва да ме боли главата.

Яяяя, посочи ми моля те къде е плявата, че отдавна не съм ползвал сърпа дето го точа тука вече цела седмица, ехехе..

И за теамата пак за новия форум, няма проблем ако искаш да има дискусия ще сложа една анкета и ще се видят колко са мненията на хората.

Както казах и по-горе, всеки е поканен да коментира състезанието в "Мухарска секция", никой няма да му бъде изтрито мнение, отговарящо на изискванията за писане тук.

Темите които ще се коментират за състезанието, могат да бъдат една поредица от теми и по този начин ще си има последователност и прегледност.

Ако това теб лично не те устройва, и държиш да има анкета, готово, ще пуснем, какво толко...

Поздрави и не се притеснявай да си изказваш мнението, както и всички вие които имате какво да кажете...

Радо с Линкълна

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: хай
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 2:13 pm 

Аз предлагжам следното: засега нещата да се коментират в подфорума на мухарската секция, а като се върне хостващия сайта от почивка, да тури един подфорум "Състезания по риболов с муха и шнур", и там ще се обсъждат републиканското, градското и кварталното. Примерно играем Дружба срещу Младост на муха - в този форум ще са дискусиите. Впрочем кво ще кажете за един мухарски мач "Дружба" - "Младост" на река Искър?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: хай
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 2:32 pm 

Бат Стан написа:
Аз предлагжам следното: засега нещата да се коментират в подфорума на мухарската секция, а като се върне хостващия сайта от почивка, да тури един подфорум "Състезания по риболов с муха и шнур", и там ще се обсъждат републиканското, градското и кварталното. Примерно играем Дружба срещу Младост на муха - в този форум ще са дискусиите. Впрочем кво ще кажете за един мухарски мач "Дружба" - "Младост" на река Искър?

Стенли, ако се паднеш с Ефремов в един сектор си изгорял, като пиле на уличен грил. Нали знаеш колко опит има по реката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа