Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 2:43 pm 
Аватар

Това с пистолета ми хареса :) Виждаш бракониера, максимално тихо се приближаваш..мерник 3 в основанието и: "Die, mother focker.." :lol:
Говорим за едно и също нещо с различни изразни средства!
ИАРА наистина трябва да си гледа работата както трябва, но аз исках да кажа, че ще е едно добро дело ако се обърне внимание и на децата! Не да ги оставяме да се образоват само от интернет!
Това мача с телефоните почти всеки от нас го е играл!
Миналата година, август май беше при един от риболовите ми на Янтра в Търново над мен една парачутна бригада беше там с цел "квото може и то бързо!" Гледаха ме, че ловя и се "качвам" по течението и бързаха да са пред мен!! Звъннах на K_bor, той се обади в агенцията, а те му казали, че тръгват натам! Ебах тва тръгване! 10...15...30 мин....един час мина! K_bor ми звъня на няколко пъти, но аз все му казах, че не са пристигнали! Така и не дойдоха!!! За чий чеп сме знъняли?!
Та затова се надявам новият шеф да се вземе в ръце и да бачкат тия майни! Ама как да бачкат като толкова дълго време са били делимо с бракониерите!?!
И за да не го обръщаме на чат млъквам вече! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:43 pm 
Аватар

Говорим за едно и също нещо с еднакви изразни средства. Това с "мерник 3 в основанието " /не че нещо ми говори/ е толкова смешно, колкото и идеята за съставен акт - и съответно наказателно постановление - по предоставен по е-mail снимков материал.
Като гражданин на Републиката, задълженията ми в общи линии са:
1. да спазвам законите; и 2. /производно на 1/ да си плащам данъците. Аз си ги изпълнявам и двете. Будната ми съвест -гражданска - е опитала да сезира на няколко пъти държавата за извършвани закононарушения, ама на последната и е било все тая. Това е факт, който ще си припомня на следващите избори.
Ако някой се смята за достатъчно ерудиран и копметентен за да изземе функциите по контрол и търсене на отговорност - моля, да заповяда. Само да внимава по т.1, защото благородния му порив може да не бъде оценен по същество от същата тази държава.
Колкото до децата - действително е добре да се образоват. И съм убеден, че именно интернет - във вида на форуми като този - може да им даде насоки за друг поглед върху природата, отколкото домашно - приятелска обстановка от типа "тая вечер ще опънем мрежата".
И за да не става на чат, и аз млъквам по тая тема
:D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 11:06 pm 
Аватар

josefin, не е смешно, жалко е, че се налага да търсим и такива средства ! Идеята ми е да снимаш и да се обадиш в ИАРА, а ако те не реагират да им пратиш снимката с въпрос ЗАЩО не са реагирали на сигнала в дадения ден и час ? Тоест да доказваме наличието на причина да ги търсим и в смисъл от тяхна намеса!!!
Това, че държавата е била и е в момента едно рядко л..но означава ли, че трябва да се примирим и да оставим нещата ДА БЪДАТ такива и в бъдеще? :roll:
Писах вече, че искам да убедя себе си в нуждата от вяра в държавните институции - всички имаме такава нужда!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа