Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 3:41 pm 
Аватар

Съмнявам се.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 3:48 pm 
Аватар

Цитат:
И ся кво.....въртяхме, сукахме и накрая го докарахме до "косьовисти" и "стояновисти"

Bate Raikо,според мен подновяването на темата именно това цели/все още мие любопитно защо/.Развитието е доста предсказуемо и участниците също :D :D :D .Да не говорим ,че автора е винаги един и същ/без лоши чувства/.Далече сме от твоите призиви за мир и разбирателство и от миджа и стримера ,но нали е “мила родна картинка“.Също така на мен ми е ясно ,че това ще се случи пак /ако не тук то в другия форум /и пак едни и същи говорим едни и същи неща .Та за да предпазя себе си от евентуално участие и да не ангажирам другите с моето мнение моля собственика на сайта да ми изтрие акаунта .Казвам го не защото съм обиден или ядосан а защото нямам възможност да го направя сам :D

Поздрави на всички

п.с надявам се молбата ми да бъде удовлетворена

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 4:00 pm 
Аватар

Илиански, категоричните решения не винаги водят до положителни резултати!! Гледай позитивно на нещата - рано или късно ще надживеем "грешките на растежа"!! Поздрави и наздраве на плевенската група!!
П.С.: Пишейки си тия все по-благи и по-богоугодни постове май забравяме, че "младежта" ни гледа и сигурно се е видяла в чудо.....Айде да видим можем ли всички да понатиснем малко его-то си в интерес на общото благо......или ще продължаваме с тоя "челен опит"??
П.С.2: Това е моят последен пост по дискусията, ако ще "таванът да се срути"!!
Наздраве!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 7:44 pm 
Аватар

O, неразумни юроди, защо изобщо я започнахме тази тема...
Aз съм го казвал многократно, ще го повторя пак и колкото още пъти е нужно - на всички ни липсва диалогичност в някакъв аспект. Просто не можем да общуваме и да приемаме доводите на другата страна. В резултат се получават смехотворни "комуникационни девиации", които приемат формата на монолог. В нормална среда, за диалог са нужни поне две страни, но в нашата действителност и един участник е предостатъчен. И не става дума само за мухарството - нет-а е пълен с примери, илюстриращи подобни абсурдни въжделения. Понякога аз също се изкушавам да си направя един блог, но като поливалентна натура се боя, че ще се разкъсам в стремежа си да комуникирам със себе си на най-разнообразни теми. :lol: Дано не дойде момент, когато всеки си направи блог, от който "общува" с останалите...
Честно казано, от известно време се замислям дали действително "в началото бе словото". Притеснявам се малко, като си представя, че в първия момент божието слово е имало същия монологичен(да не се бърка с монотеистичен или мистичен) характер. :lol: Възможно е на това да се дължат и някои присъщи слабости на "Венеца на творението"...

п.с. Моля да не се предприемат крайни стъпки, подобни на желанието на уважавания от мен ilian05. Всяка подобна постъпка осакатява Форума. Това е егоистичен акт, от който страдат в не по-малка степен околните, защото Форума е място за общуване, "продукт" и собственост на неговите членове, а не на конкретен собственик. И ако остане само той и фен клуба му, ще се превърне в познайте какво? В блог! :D

п.п.с. Пак искам да кажа, че не съм косьовист, стоянист, акулист и прочие "ист". Не завися от никого, приемам всякакви разумни доводи, уважавам всички колеги(някои повече, други по-малко) и нямам нужда да светя с нечия отразена светлина. Всъщност, като се замисля, мога да мина за дженаджеймсънист или самантафоксист(вярно, не звучи много добре от лингвистична гледна точка, но така е с чуждите думи и собствени имена), а защо не и доктормишовист, защото той редовно ми подарява мухи за колекцията. И за да видите, че съм широкоскроен, мога да се определя и като росенист(от Русе), нищо, че лови на стример и кепази мухарството с тези распери, защото е популярна личност, а и чувам оттук-оттам, че ще става все по-актуален, та да си постеля... :lol:

п.п.п.с. Накрая темата се завъртя така, че изплува някакво съмнение(аз лично не разбрах в каква връзка с писанията до момента), че ЛС-тата във форума се четели не само от когото трябва. Ми нека! Каква по-висока степен на публичност и откритост от това, да са достъпни за по-широк кръг читатели. :D Това в рамките на майтапа - аз като един наивник, наближаващ средната възраст не го допускам, пък и ми е все тази... Обаче се замислих каква поливалентност и потенциал се крие в нея и дали следващия въпрос, който може да бъде засегнат не касае хибридния автомобилен двигател? Ами има връзка и резон - все пак освен за рилиза, всички тук сме ориентирани проекологично като цяло. :D

п.п.п.п.с. Чувствам, че да общуваш със себе си е прекрасно, ога да го правя цяла вечност. Дали все пак да не предприема необходимите виртуални стъпки...? :roll:

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 8:20 pm 
Аватар

Цитат:
п.с. Моля да не се предприемат крайни стъпки, подобни на желанието на уважавания от мен ilian05. Всяка подобна постъпка осакатява Форума. Това е егоистичен акт, от който страдат в не по-малка степен околните, защото Форума е място за общуване, "продукт" и собственост на неговите членове, а не на конкретен собственик. И ако остане само той и фен клуба му, ще се превърне в познайте какво? В блог!

:D Mунчо,определено постовете то внасят краска в иначе сивия мухарски живот и носят голяма доза истина Искам обаче да да поясня,че желанието ми не е продиктувано от егоизъм .Смея да твърдя,че това чувство ми е непознато по-скоро нека да бъде разглеждано като един вид контрол/поради липсата на самоконтрол :D :D :D /.Смятам ,че съм една доста незначителна единица от мухарските среди и едва ли ще се усети липсата :D .Решението за това съм взел в момент на абсолютна адекватност и не под влиянието на алкохол и опиати :D :D :D .Остава само Радо да прочете това и да вземе мерки :wink: .Иначе мухарска среща /на живо/не пропускам там общуването е по-лесно и приятно :wink:

Поздрави на всички

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2011 9:20 pm 
Аватар

Какво нещо е живота... Ако ти изчезнеш, а аз оконачтелно "обърна резбата" към уипа, може никога повече да не се срещнем, дори и виртуално. :D Цяла вечност е много време, не мислиш ли? :D
Защо не си дадеш "почивка" като мен. Аз преди време прецених, че е редно да се оттегля от Форума и починах една година. Отрази ми се благотворно - установих, че освен бяло и черно, има и сиво. То е значително по-забавно, защото има много оттенъци. :D

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 7:30 am 
Аватар

:D Преди да “обърна резбата“ добре се справях с мач-а така ,че една среща уип срещу мач винаги може да се уреди примерно на А.Стамболийски ...ей го на къде е :D.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 10:19 am 
Аватар

Понеже не чета постоянно форума или блога на Косьо - вчера Акулата ми каза , че има някакво напрежение в нета и тази сутрин прочетох всички постове!
И понеже никой не може да каже , че съм "симпатизант" на д-р Косьо или съм от неговата "група" :D
Стояне , много се излагаш с тия си постове и начина на поднасяне на информацията за снимките в блога на Косьо!
Зимата още не свършва и хората са напрегнати от какво ли не и ти като модератор би трябвало да се грижиш за добрия тон във форума.
Карай го по-полека , защото създаваш излишно напрежение :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 11:39 pm 
Аватар

Никито написа:
Понеже не чета постоянно форума или блога на Косьо - вчера Акулата ми каза , че има някакво напрежение в нета и тази сутрин прочетох всички постове!
И понеже никой не може да каже , че съм "симпатизант" на д-р Косьо или съм от неговата "група" :D
Стояне , много се излагаш с тия си постове и начина на поднасяне на информацията за снимките в блога на Косьо!
Зимата още не свършва и хората са напрегнати от какво ли не и ти като модератор би трябвало да се грижиш за добрия тон във форума.
Карай го по-полека , защото създаваш излишно напрежение :!:

ХААХАХ Опа Ники , знаеш ли каква идея ми се върти в главата :) , на следващия муховръз удари по един шамар на всички присъстващи , та да им държи влага до пролета и да не мислят за глупости :).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 10, 2011 8:11 am 
Аватар

Не се безпокойте във всички форуми е така по това време, всяка година. Риболов още няма като хората (студ) всички са напрегнати и малко пренавити в очакване тази година да е мааааалко по-добре от предишната, но дълбоко в себе си знаейки, че няма да е така естествено са и малко раздразнителни. Дойде ли пролетта ще четем само репортажи за риболов и другарски (с)бирки <eating . Стискайте зъби до тогава, малко остана и наслука на всички \:D/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 10, 2011 9:01 am 
Forum Admin
Аватар

Привет, колеги,

Бих желал да кажа няколко думи набързо, след което се надявам, че няма да имате нищо против, да заключа темата.

Разочарован съм от превръщането на форума в арена на лични нападки, дребнави скандали и т.н.
Това, което най-много съм искал е да се пази добрия тон на водене на разговор, което за съжаления в тази тема беше нарушен.
Тъй като голяма вина за това има Стоян, който освен потребител на форума е и негов администратор, съм принуден, колкото и да не ми се иска, да му отнема функцията на администратор, за която той преди време прие молбата ми да изпълнява.
От днес нататък, докато не немеря друг, който да я изпълнява, грижата за това, дали се спазват правилата във форума, ще падне изцяло върху мене.
Свободното ми време напоследък е доста ограничено и вероятно няма да успявам във всеки един момент при възникване на скандал във форума да реагирам бързо и на момента, за което предварително ви се извинявам, но мога да ви обещая, че когато успея да се включа, ще се старая да бъда безпристрастен и безкомпромисен.

И така, както всеки от вас знае, форума си има правила за писане и всеки, който иска да участва в него ще трябва да се старае да ги спазва. Всеки пишещ носи отговорност за това, което пише и ще трябва много да внимава, защото ако забележа и най-малкия опит за нарушение на т. 2 от правилника, ще бъда категоричен.

Топката е във вашето поле. Силно се надявам, да не ме поставяте в ситуация да банвам потребители.

На финал ще ви помоля, да бъдете малко по-позитивни! Хубавото време за риболов тепърва наближава!

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа