Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 9:57 pm 
Аватар

Та докато бях за риба там по таз река (писах за излета в темата на Нанга) след като се прибирахоколо 1ч. към нас за хапване гледам аз едни пичове (на около по 50 г.) с някакав кеп и одзад някаква кутия си събират рибите и си ги събират без никои да ги притеснява.Звъня аз на ИАРА и какво свобоодно звънях в разтоя ние на 5 мин и никакъв отговор.След това звъннах на ИАРА област Монтана (понеже им имама тела) и те ми кзаха ,че ще се свържат си ИАРА област Перник ите ще ни се обадат да им обясниме каде са тия гадове но уви никакво обаждане не получихме и тия си останаха безнаказани.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 8:05 am 
Аватар

От ИАРА какво можеш да очакваш? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:09 pm 

toughtless написа:
Та докато бях за риба там по таз река (писах за излета в темата на Нанга) след като се прибирахоколо 1ч. към нас за хапване гледам аз едни пичове (на около по 50 г.) с някакав кеп и одзад някаква кутия си събират рибите и си ги събират без никои да ги притеснява.Звъня аз на ИАРА и какво свобоодно звънях в разтоя ние на 5 мин и никакъв отговор.След това звъннах на ИАРА област Монтана (понеже им имама тела) и те ми кзаха ,че ще се свържат си ИАРА област Перник ите ще ни се обадат да им обясниме каде са тия гадове но уви никакво обаждане не получихме и тия си останаха безнаказани.

Приятелю, освен да звъним- друго не остава! Въпреки че знаем, че е безнадеждно, трябва да го правим винаги!
Поне до другия път, когато отново се видим на реката- и ако ги срещнем отново, ще видиш как ще ги разубедим! Имам грижата...
:idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:41 pm 
Аватар

Нняма да се учудя ако пак ги срещнем защото като ги гледам как бяха подготвени сигурно са редовни по реката.Четрима човека един стои горе на дигата се две големи пазарни чнти от ия дето циганите ги предлагат по пазара един ходи отпред по реката с кепа а останалите двама зад него дебната да не избяга някоя риба <evil1 а също за да те стимулирам и аз :D искам да кажа , че на тия гадове им избяга една много голяма риба (такава досега на река не съм виждал) сигурно имаше 1,5кг предполагам заради размерите си е удържала на тока и не се е била зашаматила хубаво :D Поздрави Митко (Toughtless)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:54 pm 
Аватар

toughtless написа:
...искам да кажа , че на тия гадове им избяга една много голяма риба (такава досега на река не съм виждал) сигурно имаше 1,5кг предполагам заради размерите си е удържала на тока и не се е била зашаматила хубаво...

Да си дойдем на думата! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа