Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: здравейте
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2006 5:41 pm 

казвам се илия и сам от Пловдив на 20 години сам прерових целия сайт разбрах и научих много нови и полезни не6та баща ми беше мухар в доброто старо време но вече не практикува има 3 въдици 5-6 клас но само 1 пат сам ловял с мухарка преди около 7 год и все пак напрайх сефте на прилично кефле сега вече пораснал помадрял отново фащам мухарката но като че ли най-много и наи резултатен като големина на рибите ми се струва риболова сас стример за които информацията спрямо мократа муха сухата муха и нимфата е доста малко та тея дни излизам в отпуск и зимам заплата та ще си накупя нимфи и стримери това е за мен :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2006 8:20 pm 
Forum Admin
Аватар

"Грааааа, граааааа..., грааааа,"
"Ае стига си грачил бре, опни една рачия да смажиш джигера"
"Уууууууп-аааааа, три ииии - Градааадил Илия килииия, градил Илия кииилияяя, ох аман амааааан..." Ехехехеееее....

Здрасти, Илия,

Добре дошъл на страниците на форума!

При първа възможност ще сглоба и една статия за костур на нимфа, че така и не успях да разкажа за подвизите на "Пиявицата на Акулата", страшилище за костурите по Широка Поляна (наздраве уе Филипе) и Искърския Щъркел, ехехеее.

Поздрави и остани на линия!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 01, 2006 3:30 pm 

акула гледам си голям мухар и ти се васхищавам благодаря за топлото посрещане с истински интерес следа и препрочитам сайта колкото до твоята пиявица все още не сам почнал сам да си правя мухи ): и немога да си я направя за тфа сха расчитам за сега на купешко а кат набавя материали ще се пробвам сам да си я напраа :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 02, 2006 9:39 am 
Forum Admin
Аватар

Илийката написа:
акула гледам си голям мухар и ти се васхищавам благодаря за топлото посрещане с истински интерес следа и препрочитам сайта колкото до твоята пиявица все още не сам почнал сам да си правя мухи ): и немога да си я направя за тфа сха расчитам за сега на купешко а кат набавя материали ще се пробвам сам да си я напраа :shock:

Здрасти, Илия,

Благодаря за добрите думи, но маааалко като че ли си ме възвеличал с това "голям мухар"!

Мушморок съм и аз, среден на ръст, такаааа към 1,75, с не скрита любов към грозните мухи, сладкия изцелин и струмските беляци, еехехехе.

За жени не искам да отварям дума, да не ме шлюпнат пак некъде из страниците на "Сандански Мухар", риболовния журнал за югозападна България, под някое шокиращо заглавие, като - "Баща връзва трите си дъщери за избата в мазето с дебели синджири, с последната надежда да ги възпре от самоубийство" и по-надолу в статията..."Трите девици правили неколкократно опит да сложат край на живота си като се бесят на плитките си, които били плели в продължение на цели 18 години, с оплетката "Parallel or Shuttle Weave", за да впечатлят любимия си. Не издържали на тежкото заглавие в предишния брой "Акулата се жени", което вестника опроверга в следващия брой, като долна инсинуация, подхвърлена от папараци от Пазарджишкия край.
Трите горканки се вързали с плитките си за Вълковския мост, точно над реката, като преди това взели по едно хапче с отрова за мишки, за всеки случай, ако не могат да се обесят, да се удавят, ако ли пък не да се отровят.
Но нещеш ли съдбата и този път се смилила над тях, защото плитките им се разплели, понеже не били плетени с "Parallel or Shuttle Weave", разбираш ли, а били плетени с "Overhand or Knot Weave", в следствие на което цопнали във хладните води на славна Струма.
Да обаче, реката на товя място била много плитка и успяли само да загълтат малко повече вода, за щастие на близките им, от която повърнали хапчетата и не успяли и този път да се самоубият...

А бееее, с две думи, трагедия голяма, затова не ми се говори.

Лек ден и остани на линия!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 02, 2006 3:23 pm 

ако не ми беше толкова тажно щях бая да са посмея ама един колега от работа почина и ми е гадно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 16, 2006 2:09 pm 
Аватар

я пиши тук или на лс къде точно в плд се намираш и ходиш ли някъде да мяташ. ние сме набори така че ако се въртиш по тукашните водоеми рано или късно ще се засечем

мерак ми е да помятам и на нимфа тъй като от самото начало на рибарската си кариера все със сухи мухи съм ловял, ама трябва да има кой да ме открехне в отговорите на въпросите (:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 18, 2006 6:45 pm 

Илия дредо и аз съм от пловдив я кажете на лс и на мен каде ходите за мухарене чуда са каде да хода тая марица много мръсна река стана ве ее нема ловене .Аиде чао

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 23, 2006 12:06 pm 
Аватар

здравейте, колеги ами така като гледам кола хора се сабрахме и да вземем да отидем някаде около пловдив :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 24, 2006 8:40 am 
Аватар

Код:
При първа възможност ще сглоба и една статия за костур на нимфа, че така и не успях да разкажа за подвизите на "Пиявицата на Акулата", страшилище за костурите по Широка Поляна (наздраве уе Филипе) и Искърския Щъркел

Абе много я хвалят тая Пиавица , ама дали найстина лови ???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа