Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Стоян Филипов
МнениеПубликувано на: Вто Фев 08, 2005 9:47 pm 
Аватар

Здравейте на всички ловящи с муха и шнур казвам се Стоян Филипов и сам от Благоевград.Ловя на муха от 1999г.,а връзвам мухи от 1998г.обаче страстта ми е предимно връзването на мухи направо сам луд по това.Обичам майтапа и нося на такъв, малко по хапещ ми е майтапа и затова искам предварително да се извиня на всички ако някои се засегне от него ама не искам да обидя никoй аз съм добър и весел човек като ме опознаят,именно поради майтапа ми моят сегашен много добър приятел Акулата се беше засегнал порано а после станахме добри приятели.Обичам да пийвам в добра компания особено ако се говори за мухарство затова много се радвам че се появи този форум.Аз съм на 31 години,завършил сам више образование Данъчна администрация,и почти сам завършил право.От една година живея в Лондон ама незнам докога сега с тия визи.Ловя риба от 6 годишен.Ами май това е всичко,радвам се че чрез този форум се запознах с такива хора като вас пишещите в него.
P.С. другото ми голямо хоби са декоративните рибки и тарантулите преди да дойда в Лондон отглеждах около 70 тарантули в къщи които жената изтърпяваше само заради мен,абе въобще обичам всички животни като в нас сам гледал какви ли не.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Стоян Филипов
МнениеПубликувано на: Сря Фев 09, 2005 1:01 pm 
Forum Admin
Аватар

stoyan filipov написа:
аз съм добър и весел човек като ме опознаят,именно поради майтапа ми моят сегашен много добър приятел Акулата се беше засегнал порано а после станахме добри приятели.Обичам да пийвам в добра компания особено ако се говори за мухарство затова много се радвам че се появи този форум.

А- хъкмн, и една и две и три ракиии, ииииии:
"Врати ми гоо, вратиии тугиноооооо, врати ми гооооооо врати синот мой, оти яз кеее плачам тугиноооооо, ки заронам кървавии солзиии"

Ебре, ороооооооо, пау, пау, Стойне, Стойнееееее, Стойне, картицо лондонска недна, току нема нема и се пкажеш от некъде.
Брато, треа да ти кажам, че тогава, когато се запоснахме с теб, при първите ни контакти, не ти се бех обидил, просто приех хвърлената срещу мене ръкавица и отговорих на захапките със захапка, ма от тия мойте си акуловите, ехехехе.
Брато, крайно време е да земиш и да покажиш последните ти творения да видим тук ти какви ги правиш там синковец неден, къртицо недна, ехехе.

Ае ки чакам.

Поздрави!

Раде

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа