Казвам се Евгений, живея в София, рода ми е от Ловеч, бързам и аз да пиша тука за да не съм последен
С риболов се занимавам откакто се помня, всъщност първия риболов който си спомням беше на един много красив язовир до Плевен в местноста Кайлъка и първият ми улов беше езерен рак. Сигурно затова в риболова всичко ми върви назад. Когато колегите ловят аз не и обратно примери мога да бълвам от тук до Пловдив

.
Виновник да се занимавам с мухарство е баща ми, който след командировка в Чехия ми разказа как с някакво въже с муха накрая Чехите ловели огромни количества пъстърва. След години попаднах случайно в магазина на Алем и ги питам колко струва един шнур (тогава още не знаех че и пръчката и макарата са специални). Като разбрах цифрата се ококорих и продавча венага ме попита а мухарка имаш ли си ... И така се започна купих си евтин комплект на дам и започнах да се ровя в нета за инфо.
Безкрайно съм щастлив, че се появи този форум и искам да изкажа благодарности на АКУЛАТА че го реализира заедно със сайта си.
Освен риболова се интересувам от още много неща, компютрите като желязо, компютрите като операционни системи и софтуер, обичам да летя на каквото и да е, обичам природата, ходенето пеша в красиви местности, хубавата ракия но повече обичам хубавото вино от български сортове.
Мразя бракониерите, политиците, мафиотите и всички които ми пречат да си гледам работата и кефа.
Наслука!!!