Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Те това съм аз
МнениеПубликувано на: Сря Фев 23, 2005 10:11 am 
Аватар

Казвам се Евгений, живея в София, рода ми е от Ловеч, бързам и аз да пиша тука за да не съм последен :lol:
С риболов се занимавам откакто се помня, всъщност първия риболов който си спомням беше на един много красив язовир до Плевен в местноста Кайлъка и първият ми улов беше езерен рак. Сигурно затова в риболова всичко ми върви назад. Когато колегите ловят аз не и обратно примери мога да бълвам от тук до Пловдив :wink: .
Виновник да се занимавам с мухарство е баща ми, който след командировка в Чехия ми разказа как с някакво въже с муха накрая Чехите ловели огромни количества пъстърва. След години попаднах случайно в магазина на Алем и ги питам колко струва един шнур (тогава още не знаех че и пръчката и макарата са специални). Като разбрах цифрата се ококорих и продавча венага ме попита а мухарка имаш ли си ... И така се започна купих си евтин комплект на дам и започнах да се ровя в нета за инфо.
Безкрайно съм щастлив, че се появи този форум и искам да изкажа благодарности на АКУЛАТА че го реализира заедно със сайта си.

Освен риболова се интересувам от още много неща, компютрите като желязо, компютрите като операционни системи и софтуер, обичам да летя на каквото и да е, обичам природата, ходенето пеша в красиви местности, хубавата ракия но повече обичам хубавото вино от български сортове.
Мразя бракониерите, политиците, мафиотите и всички които ми пречат да си гледам работата и кефа.

Наслука!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Те това съм аз
МнениеПубликувано на: Сря Фев 23, 2005 7:19 pm 
Аватар

,
Maverick написа:
първия риболов който си спомням беше на един много красив язовир до Плевен в местноста Кайлъка
Аз съм плевенчанин и знам,че язовирът действително е много красив и сега,само дали има риба в него не знам.Не се притеснявай,че ще бъдеш последен,има много зад теб :lol: :lol: .Важно е да ти е кеф,ти го знаеш също.Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа