Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 2:49 pm 
Аватар

radoslav1951 написа:
От такава програма трудно може да се откаже човек!! :wink: :wink: :wink:

А, така те искам! :lol: :lol: :lol:

Ще стане готино, те хората правят такова нещо хубаво, нали все хубави хора ще се с'берем!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 3:46 pm 
Аватар

Здрасти Роска,

Програмата е супер, ще стане готин панаир ;). Само не разбирам защо е лошо да има такса, редно е да има. Организацията на подобно нещо е голямо усилие, а също е свързано и с разходи....
Трябва си такса, няма как:). Няма пари - няма музика :)

Поздрави,
Ради

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 3:47 pm 
Аватар

Поздрави Росене за всичко което правиш,със сигурно ще дойда само за един ден,ако трябва само да ти стисна ръката,да се видим и запознаем с колегите/щот само по компа не става./Иначе и аз мисля че може да се измисли някава такса,било да си покриеш рсзходите,но най вече да съберем някой лев за зарибяването поне на една река.Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 5:01 pm 
Аватар

Роска страхотна организация.
Шапка ти свалям.
Значи относно организацията на Английския панаир Росен вече го е казал:
Цитат:
- една голяма зала се наема, отдава се под наем на фирмите-изложителки и се прави една яка организация. В последствие на което всеки посетител си заплаща вход

Цените за щанд тука започват от 600 паунда.
Цените на билетите не съм сигурен колко са в момента защото последните години минавам гратис но преди бяха 12 паунда за един ден.
Организаторите наемат и хотел от предната година,за участниците които са заявили участие които впоследствие си заплащат хотела.
На самия панаир се организират и томболи с номерата на билетите.
На миналия панаир посетителите бяха над 15000,имаше и доста журналисти на мухарски издания както имаше и собсвеници на мухарски сайтове и форуми като особенно последните обстойно описаха панаира на техните сайтове и форуми,така,че освен директните продажби,това е и една повече от добра реклама за фирмите изложителки.
Миналата година на щанда на Орвис хората се бяха потрудили да съберат във малки вани всякакви водни твари с които се храни пъстървата и на всеки който се интересуваше беше подробно обяснявано за тях.Така,че това също е много добра опция и за нашия панаир.
Ами това е в общи линии.

Поздрави на всички.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 6:45 pm 
Аватар

Роска ЕВАЛА!!Ще се получи страхотно, 100% съм сигурен...да беше обаче и идването ми толко сигурно :? 19:00 – 20:00 – Дискусия на тема – „Как да направим реките в България Европейски ?” - това ми направи по - силно впечатление, дано най-накрая се премине и към действия след тази дискусия, тогава ще съм наистина много радостен.Поздрави, чакам го с нетърпение и още веднъж поклон !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Заглавие
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 7:32 pm 
Аватар

radoslav1951 написа:
Просто , някой не желае моето присъствие въобще в мух. гилдия и за да не го дразня с присъствието си - затова- , а ти ще си на 25 км. от мен и можеш да ми направиш едно гости . Няма да съжаляваш.Спирам да не оспамя темата!

Поздрави! :wink:

Заради една тема от преди месец-два по-голяма част от бг мухарите ме оплюха , но ако не отида то това би било добре за тях , но не и за мен !!! Затова мисля , че е по добре да ми е добре на мен (ТЕБ) като отида и се видя с останалата част от тях и приятели , пък и нови запознанства ???

П.С По-добре на хората в устата отколкото в краката !!!
Поздрави Иван Таткото

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 7:33 pm 

Благодаря на всички коити подкрепят идеята че за хубава музика се плаща, а като гледам програмата мероприятието е добре подредено.
Роска една касичка и кой колкото даде пък после ако искаш ползвай събраната сума за зарибавяне

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 8:10 pm 
Аватар

Там съм .............евала на организатора,а за касичката съм с двете ръце ЗА :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 8:51 pm 
Аватар

Пичове, невероятно БЛАГОДАРЯ за подкрепата, но оставете ги тия пари настрана - аз имах дори една идея като част от събора да включим едно леко пускане на малки американки (щото за балканки няма условия) - просто този, който не е усетил невероятната тръпка от пускането на стотици малки рибки да има удоволствието да я усети. Ако наистина имате желание може да взема една касичка и да организираме едно зарибяване с американки - има шансове да оцелеят и да порастнат. Та викам да приключим с пари, разходи и т.н. Аз също съм твърдо за комерсиалните неща, защото хубаво и безплатно няма. Но ако се прави комерсиално трябва да се обяви още отначало, някой да поеме риска от една такава доста рискова инвестиция (най-малкото няма никакви предварителни данни). Сега вече на почти краен етап от проекта да включваме пари ще е повече от нелогично и пак казвам предпоставка за лоши работи. А иначе аз ще съм първия, който ще си плати една хубава такса и ще присъства на някой от следващите страхотни български мухарски събори.

Стояне, к'во викаш - "ще ги стигнем Американците" (Англичаните) - ей така обичам - да има оптимизъм във всички - тогава нещата сами се нареждат!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Заглавие
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 8:56 pm 
Аватар

Заради една тема от преди месец-два по-голяма част от бг мухарите ме оплюха , но ако не отида то това би било добре за тях , но не и за мен !!! Затова мисля , че е по добре да ми е добре на мен (ТЕБ) като отида и се видя с останалата част от тях и приятели , пък и нови запознанства ???

П.С По-добре на хората в устата отколкото в краката !!!
Поздрави Иван Таткото[/quote]

Благодаря ти за подкрепата, вече реших , може и в мен да е била вината , затова ще присъствам .!!..

Поздрави!! :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 9:20 pm 
Аватар

stoyan filipov написа:
Миналата година на щанда на Орвис хората се бяха потрудили да съберат във малки вани всякакви водни твари с които се храни пъстървата и на всеки който се интересуваше беше подробно обяснявано за тях.Така,че това също е много добра опция и за нашия панаир.

Това е супер идея - тези, които ще сме от петък или пък може и в събота да посъберем нещичко, което после да се разясни като седнем на масите с флай-таинга.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 10:49 pm 
Аватар

Хубавите неща си личат от далече :wink: ......
Ясно е,че организацията ще е на ниво,остава и "посетителите" да са на ниво :D .....Защото е ясно,че едно такова мероприятие го правят хората....

Колкото до касичката - абсолютно ЗА .... Повече от ясно е,че Роската няма да търси някаква възвръщаемост на това,което се е наел да организира - то и без това ТОВА ЦЕНА НЯМА..... Но мисля,че най-малкото,което може да се направи,е да има една касичка и всеки да "остави" колкото може и колкото му душа сака....Пък Роската,така и така се е "обул" :lol: и ще се погрижи събраните средства да отидат по същество....Сигурен съм,че ще се съберат доста средства,както съм сигурен,че Росен ще ги оползотвори както си трябва...

Имам чувството,че "ТОВА" ще постави началото на нещо голямо и много значимо за в бъдеще....

Поздрави и се радвам,че познавам и контактувам с такива хора като Вас......

http://pachoflyfishing.wordpress.com/
http://www.jivotno.com/Djery_tu
AngerPoint - just search in Vbox7 and enjoy===

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 11:43 pm 

Привет колеги,
налага се и Аз да изфорумствам. :D :D :D По темата - но първо със сравненията. Понеже ходя през седмицата на Панега/ налага се според кодекса на труда/. Да ви кажа какво предствалява паненготския пазар в петък сутрин. Някъде, към 8, 8 + нЯщо...
Една сергия, една единствена сергия уважаеми съфорумци. Една но стига. За мащабите на Голден Пана и това е нещо. От 100 метра не се разбира, дали е стрелбище на което се предлагат цигарени дъвки/ сириийски/ и чернобели снимки на Саманта Фокс. Или е смесен павилион/ тип шаси/ с дрехи от Германия по времето на бутането на Стената. До, който странично е пикиран пресен разсад, нов сорт камби или "вечни" капаци за буркани с революционно нова ситема за захващане.
Та лафчето и лакърдията се завихрят покрай тоз мини панаир, като маелстрьома около лодката на Тур Хейердал по време на първта му експедиция. Оживление и веселие цари.... и т.н.....Останалите четири дена се коментират цените до другия пазар.............. :D :D :D :D
Всеки панайр според аршина. След Метро 95% от последният Битак пустее. :D :D :D :D :D :D :D
Та, като по едно време стана дума за пари, пресметнах, че остват още около месец. Надявам се последните постове, преди събитието да са копнати от "Пари" на Зола или поне от "Пари"- нов или стар брой с актуалните фиксинги на борсовите индекси. За да е задълбочено проучен основният "ахсент" и, който сега влиза още от първите няколко реда да му се запали лампата. D :D :D :D :D
Да има или да няма пари?- ТАва е въпроса? Или просто става дума за една идеална ситуация от тибетски тип, където две трохи и молитва стигат най-малко за месец. Фотосинтезата е естествен процес, присъщ на живите организми. :D :D :D :D :D На гола идея само Гойко Митич громи в селдващата серия червенокоси индеанци. :D :D :D :D :D :D
Да, изказах се. Налага се да остава едно ........., че по утре ще се движа по Кодекса/ матрично/ :D :D :D :D :D , а и темата още не е приключила... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:00 pm 
Аватар

Изображение

Участвайте за да откриете разликите.

Село Леденик не е на края на света...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 1:36 pm 
Аватар

Имам предложение за тези, които ще пътуват от София.Да се съберем и да пътуваме заедно ако одобрите.Не знам дали ще се оправя сам.Друго нещо - видях, че в хотела се предлагат само двойни стаи .... ако иска някой на партия да си делнеме една, защото не искам да плащам сам двойна стая - дебело ще ми стъпи :( Пуснал съм си 26-ти и 27-ми юни отпуска още от сега тъй че ще присъствам ! Нека тези, които са от София и плануват да са там да дадат мнение.Ще съм благодарен !
Поздрави :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа