Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 3:39 pm 
Аватар

Така и аз да се изкажа по въпроса-мястото е страхотно за целта и съм сигурен че няма да е последната сбирка на секцията там! Вчера бях там и се засякох с доктор Мишо и Митьо месаря! С Док помятахме и си направихме кефа!После той си тръгна и тъкмо и аз мисля да си тръгвам и гледам една риба изпльоска във водата-взимам мухарката връзвам една мушица и мятах сигурно 2 часа ама неще пущината пак да скочи и викам я да звънна на бат Владо да му кажа че гьола е размръзнал и до като говоря с него мятам мързеливо-с една ръка и по едно време нещо изпляска пред мен ама аз докато разбера кво стана и рибата ако е било риба разбира се изчазна! Стоях почти до тъмно ама второ кълвило не се повтори! Тъй че освен мятане някои мераклии магат да пробват и ловене на риби-но за да съм честен и за да няма сърдити не хранете надежда! Сега да мина на съществената част-яденето и пиенето-мога да говоря със собственика да ни отвори заведенийцето дато е до сами язовирчето и вътре пиене мисля че има достатъчно пък и ядене ще се подготви човека и с храна като му кажа че ще се домъкнем сите там!
Е съгласни сте нали ! Айде до тогава!
А и да питам Като си платя членския внос дава ли ми е документче не че много ме интересува ама ми е интересно все пак!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 3:49 pm 
Аватар

Ще говорим и обсъждаме до сряда, примерно, ще уточним всичко за да има пълна яснота няколко дни преди събитието... Виж това за документа е важен въпрос, бравос че се сети! Ще вземем да си направим некви по-така джиджави книжки :wink: :lol:
п.с. Ванка Подготви Кодекса да го връчим на място.!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: хай
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 3:54 pm 

Мънков, за членския внос положението е следното: има избран секретар на секцията Къцката, за когото се бяхме споразумели да върши тази работа. Нещо не го виждам обаче във форума напоследък, така че няма да е зле преди да се започне събирането на членския внос, да се определи кой го събира. И след като се определи, същият този човек да получи кочан с ордери, подпечатани с печата на спининг-клуб "Стари видри". Всеки платен членски внос се заприходява в кочана, ордерите са в два екземпляра - един за платеца, и втори за спининг-клуб "Стари видри". След това същият човек се отчита при Стамен - носи му парите и кочаните, като събраните пари се водят на отделно перо, с тях се финансира секцията и се участва в планираното от клуба зарибяване, както бе решено и гласувано на общото събрание.
Абсолютно нередно и незаконно би било да се събират пари за членски внос по какъвто и да било друг начин, понеже не става въпрос за плащане на сметка в "Дон Вито", и ако някой си позволи да събира пари без да издава разходооправдателен документ, не му се пише много добре. Нямам информация обаче някой от мухарската секция до този момент да се е заинтересувал откъде да получи ордери за събиране на членски внос, очевидно моментът все още не е дошъл.
Другият вариант е да си внесеш членския внос при Стамен в спининг-клуб "Стари видри", срещу което получаваш пълните права за участие в мухарската секция. Това е по-сигурен вариант, ако питаш мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 4:05 pm 

Бат Стане, имаме предвид да поканим човек от клуба с кочан и това е.
Никой не е тръгнал да събира членски внос, на своя глава от секцията. :!:
П.С.
Просто желанието е ни е да бъдем изрядни в това отношение. Щот един ЧВ е две-три сметки в Дон Вито.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 4:14 pm 

Това с поканването на човек от клуба с кочан не е редно, тъй като на събранието бе гласувано секцията да има секретар, който да я върши тази работа и съответно да се отчита. Така че кажете кой е секретарят на секцията, има ли такъв, няма ли, за да се знае кой ще получи ордерите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 4:30 pm 

Разделих темата да има яснота относно плащането на ЧВ.
П.С.
Избраният секретар е Къцката, ако няма да дойде и щом нямаме право да каним човек от клуба с ордер, ще отделя известната сума и когато е удобно ще я връча на който е упълмощен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 4:34 pm 
Аватар

Това с разделянето хубаво ама яснотата още не ми е съвсем ясна! Един разправя едно друг друго!Казвайте кво ще правим ако Къцката не може да ни е секретар да назначим друг да вземете формулярите и накрая да стане работата както трябва! А съм много съгласен и с идеята на Бат Владо да се напарвят някакви книжки с правилата,мероприятията и тнт! В които например да може да се отбелязват разните му събития и да се пише нпаример Еди кой си дошъл там и там еди кой си участвал в това и онова и тнт! Това е просто предложение разбира се! А инача изяснете нещата и пишете,ако не плащаме си вноса при Видрите и това е!
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2005 6:45 pm 
Forum Admin
Аватар

Стенли написа:
Нещо не го виждам обаче във форума напоследък, така че няма да е зле преди да се започне събирането на членския внос, да се определи кой го събира...
Абсолютно нередно и незаконно би било да се събират пари за членски внос по какъвто и да било друг начин, понеже не става въпрос за плащане на сметка в "Дон Вито", и ако някой си позволи да събира пари без да издава разходооправдателен документ, не му се пише много добре

Стенли, успокой се бе човек, ти покрай тая мухарска секция ще се поболееш..Ще ги изкусорим нещата, както трябва да бъде така ще бъде
Мънков написа:
А инача изяснете нещата и пишете,ако не плащаме си вноса при Видрите и това е!

Станиславчо, младо момче си и много бързаш, все бързате, за къде сте се разбързали не мога да разбера...

Ей мишмороците, ах малелеееееолелелеее, ехехехее

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 22, 2005 8:15 am 

Няма проблем колеги. Вчера се вдиях с Бат Стан и се разбрахме за събирането в неделя аз да приeмам парите и да се дава документ за това нещо. Тъй като Къцката е вазпрепятстван за тази неделя, инак той е избран и ще върши тази работа. За това, днес ще се видя с Цандер да получа, касовите ордери подпечатани от клуба.
Пак да кажем какво е предложението.
12 лева за първите четири месеца. От тях пет лева ще идат за зарибяването на колегите, а който иска може да даде колкото му е на сърце и душа.
Останалите седем, се пазят за другите ни вътрешни зарибяваниа.
Поздрави!

Последна промяна Ivan VP на Пет Мар 25, 2005 8:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 22, 2005 6:12 pm 
Аватар

Извинявам се за прибързванто! Радвам се че нещата са се наредили!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа