Хрумна ми една идея и смятам да я споделя с Вас
Сега е момента, в който се правят календари за 2013 г. Всевъзможни бутки, семкарници, автосервизи и какво ли още не си правят календари.... защо да не се напънем и ние??? Просто трябва да се напънем, да направим една малка организация и ще се получи...
Идеята е всеке месец да е съставен от 2,3,4 или колкото искат снимки от съответния клуб.
Конкретно:
- Календар с 12 отделни месеца (не работен);
- Месеците да започват под ред на номерата на показаните клубове, които са в основата на Федарация на Мухарите в България:
Януари - Мухарски клуб „Стримерите“- гр.Русе;
Февруари - „Клуб по риболов с муха София-94“- гр, София;
Март -„Мухарски клуб „Майна Флай“- гр. Пловдив;
Април - „Клуб по спортен риболов „Царевец“ – гр. Велико Търново;
Май - „Клуб по риболов с изкуствена муха и шнур „Хатч“- гр. София;
Юни - „Мухарски клуб „Стари Видри“- гр. София;
Юли ....Снимки правени от колеги...
Август....Снимки правени от колеги...
Септември....Снимки правени от колеги...
Октомври....Снимки правени от колеги...
Ноември....Снимки правени от колеги...
Декември....Снимки правени от колеги...
Съответно колегите от Мухарски клуб „Стримерите“ решават колко снимки да сложат на месец Януари и дали искат малка информация като координати на клуба и т.н.
Колегите от „Клуб по риболов с муха София-94“ решават какво искат за Февруари и т.н.
На всеки месец най-отгоре пише Федерация на Мухарите в България.
Ако идеята се възприеме положително и се повдигне дискусия ще изчистим нещта в детайли.
Най-общо ако колегите от Мухарски клуб „Стримерите“ са 20 човека те ще решат каква бройка календари искат. Може да кажат... ние искаме 50 календара и си е тяхна работа какво ще ги правят... Същото се отнася за всички месеци
Колегите, които не членуват в клубове от изброените може да се разберем да изпращат собствени снимки на даден мейл и техните снимки да попаднат на един от останалите месеци, който не е отреден за клубовете.
Аз лично в офиса ми имам три календара: два в подкрепа на бездомни кучета и един на някакъв копирен център. Ако изработим подобен календар ще си го сложа на най-видното място.... Не че кученцата не са приятно, но предпочитам да гледам снимки на колеги...
Ясно е, че ако тръгне тази инициатива трябва да се организира в най-скоро време...
Ясно е, че може да има колеги, които да пратят снимки и те да не са удобрени за даден месец и това в тях да породи определено недоволство и т.н., но ми се струва, че трябва да пренебрегнем егото си...
Доколкото знам подобен календар ще струва около 10 лв. бройката, но това ще се разбере в последствие стига да РЕШИМ да го направим.
Такава инициатива колкото и на първ поглед да изглежда нищожна мисля, че ще е само от полза и ще носи наслада на "повечето" колегите през цялата 2013 г.
Аз лично към момента не членувам в нито един от изброените клубове и не мисля да предлагам своя снимка за свободните месеци просто защото смятам, че нямам снимка която да е подходяща за целта... Това обаче няма да ми попречи ако идеята бъде възприета като възможно за реализация да помагам с каквото мога, за да стане факт
Поздрави!