Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 11, 2006 5:57 pm 
Аватар

Колега канаколита по един лев за една године едно лепило на луре аз ти казвам 2 години и е наполовина канаколита не прави толокова хубави глави да не говорим че побелява можеш да ползваш нитроцеулозен лак 1 кутиа 7 лева половин кило
а може купувате некой страшно марков бързо съхнещ и си го делкате целата група :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 11, 2006 6:09 pm 
Аватар

daniel написа:
Колега канаколита по един лев за една године едно лепило на луре аз ти казвам 2 години и е наполовина канаколита не прави толокова хубави глави да не говорим че побелява можеш да ползваш нитроцеулозен лак 1 кутиа 7 лева половин кило
а може купувате некой страшно марков бързо съхнещ и си го делкате целата група :)

Е виж аз неразбирам,незнам коя е хубава глава и коя не,аз правя ацки нескопосани мухите си,така,че май-няма значение с какво ще лепя,пък и на мен ми е удобна тъбичката на каноколита,затова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 11, 2006 6:23 pm 
Аватар

Ами с лепилцето става лъскава а бе седи като по филмите :) :) :) :) :)
с тръбичката трудно се работи особенно при малки мушици с дебела игла става по гот ако нямаш шилце на инструментчето за възелчета тва дето е кат химикалка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 11, 2006 8:15 pm 
Аватар

Здравейте Даниеле,Дамянов.
Значи Даниеле каноколита побелява само ако не си го изчакал добре да изсъхне.Остави го да изсъхне за половин ден и ще видиш че няма да побелее.А каноколита също прави що годе добър гланц,не католепилото на луърфлаш но също е добър.Затова пък ако сложиш малко повече каноколит той не се напуква като лепилото на луърфлаш.
Не случайно върху много ларви на хирономуси се нанася каноколит а не друго лепило.И двете лепила си имат предимства и недостатъци.Затова аз ползвам и каноколит и други видове лепила или както напоследък работя със заздравител за нокти.

Поздрави.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа