Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 29, 2006 11:45 pm 
Аватар

`Гее ,Краси, Какви пресевни,какъв уклей,какви кефали бе литъл брадър!Аз в неделя бях след Шаново/сещаш се/.Извинявай,че не те поканих,но бяхме с чужда кола,не с Койота.Та там едни високи води,едни въртопи,едни бози!След голямо надлъгване едва фатих един червеноперк/то най вероятно затова се и разболях та едва днес се оправям/Поздрави за успешния кефалски ден на Загорка!Съжалявам,че не успях да откликна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 30, 2006 1:37 pm 

Д-р Най написа:
`Гее ,Краси, Какви пресевни,какъв уклей,какви кефали бе литъл брадър!Аз в неделя бях след Шаново/сещаш се/.Извинявай,че не те поканих,но бяхме с чужда кола,не с Койота.Та там едни високи води,едни въртопи,едни бози!След голямо надлъгване едва фатих един червеноперк/то най вероятно затова се и разболях та едва днес се оправям/Поздрави за успешния кефалски ден на Загорка!Съжалявам,че не успях да откликна.

Ходихме на Ягода, после Зимница и Шанова :P На Зимница къртеха уклейте с директни точно под моста, но не ми се заставаше до тълпата с роми и следзнах надолу по реката - няколко изтървани риби, предполагам уклей. Кефалът на Ягода на първата пресевна ми удари (до бариерата на плиткажа) 8)
За езерото - само може да съжаляваш ...
Може да пишеш в "мойта" тема повече ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа