Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2007 11:03 pm 

Преди един ден се чуваме с Боко от Своге да отидем заедно на рибка,и аз му казах че ще ходя на Искрец а на другият ден да се срещнем на едно място наречено Ценин мост- намира се близо до село Свидня.АЗ лових на Искрец ето една снимка на рекатаИзображение та както и да е стигам вира до първия рибарник мисля че беше някъде към 20.30 та видях едно лапе с рибка в ръка и му викам има ли а той имааааа бате има ето го и него Изображение ако знаете колеги какво ми беше значи идваше ми да го смачкам но уви не съм такъв но кажете ми тази анархия докога ще е кой каквото иска си прави ебаси хората и после нема риба еми няма да има след като такива като тоя ги излавят още като малки това е безобразие хора немам думи нищо де продължавам нататък та лапето си тръгна доволно а аз маам с мухарката та пушек се дига нямах хваната риба до този момент та бях по джапанки та вземах и се подхлъзнах и цопнах в реката тука малко смешно ще ви се види ама е самата истина да паднеш в такава ниска вода е случва се мани па и отгоре имах ксонтузии и станах и си викам абе що не си ходиш бре а през това време си проверявам джоба дали всичко ми е там да ама не кутията с мухите ги няма а сега де търси натам насам нема муи нема нищо и сега накъде значи всичките мухи които ми бяха подарени от колеги от форума ги изгубих и си викам е сега това е краят ще трябва да си купувам нови мухи нови проблеми а и утре имах среща с Боко и си викам абе какво ще да става и това е.Прибрах се умрял ни съм ял пил легнах си и си викам абе я да пратя едно смс на човека за утре да видиме кво ще правиме,пратих му а той ми отвърна няма проблеми аз ще ти дам мухички, добре викам аз.Станах към 7 ядох нещо и хайде по реката да се видиме с колегата,стигам аз Ценин мост малко преди 9часа и му звънкам на Боко викам айде бре кво става а той-идвам след минутка,изминаха неколко минутки ето го идва,запознахме се и аз го питах къде ще ходим а той ми каза че на някаква рекичка ще ме води.Подпали колата и след време ето ни на реката а тя каква река каква красота суперИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение[/img] а ето Боко в действиеИзображение Изображение Изображение зна чи искам да отбележа че дълбок поклон правя на човека тъй като е станал по рано само и само да ми направи мухички да ми даде просто невероятен човек и приятел просто нямам думи такива хора като него са за почит и уважение според мене.Та така прекарахме един незабравим ден сред прекрасна природа нищо че бях капо просто се наслаждавах на красотата на нашта природа е това е от мене останете си живи и здрави и ходете на рибка когато имате възможност :lol:

Последна промяна alexs на Чет Юли 19, 2007 8:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 7:42 am 
Аватар

Наистина красива природа alexs. Не каза хванахте ли риба, освен тази малката на снимката. А на онзи хлапак наистина трябва да му се тегли един тупаник <krivotiq за да разбере, че ако взима риба, то поне да не са маломерни.
Пожелавам ти още много и по-големи емоции.
Поздрави
Ачо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 8:16 am 

ами Боко ми каза ще е хванал общо две такива като тези на снимката а аз не бях хванал но това не е най важното нали ви казвам невероятна красота просто да ти е кеф да меткаш шнура значи на едно място имаше един дълбок вир който държеше 3-4 голями клена но рибата е наплашена тъй като хора идват да се къпят реката е извънредно чиста и бистра държи предимно мрена и клен но предимно малки екземпляри такива които видяхме в големия вир са рядко удоволствие на окото :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 7:58 pm 
Аватар

Наистина направихме добра разходка. За съжаление рибата е доста наплашена, а и тази река като всяка друга се тараши от бракониери. От тук уловът на добри парчета ще е случаен до пролетта когато отново рибата ще се качи да хвърли хайвера си, и отново се пчне бракониерстване и т.н. процесът е един и същи всяка година.
Иначе с Алекс пекарах много приатно и може би пак ще отидеме наесен да видиме какво е останало.

Поздрави и наслука :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 6:40 pm 
Аватар

Здравейти момци!!! Поздравявам ви за хубавия излет, който сте спретнали. От снимките, които Алекс е направил, вадя извода, че за да имате вземане на тази / и подобна на нея / речица, трябва да правите кастинг от по десетина и повече метра, за да не плашите рибките / доколкото ги има и тях, разбира се /. Поздрави!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 8:49 pm 
Аватар

Бате Райко, чудя се, онзи малкия на снимката дето държи рибата на колко ли метра кастинг е правил :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 7:11 pm 
Аватар

Ачо написа:
Бате Райко, чудя се, онзи малкия на снимката дето държи рибата на колко ли метра кастинг е правил :wink:

На 1 парашутка растояние! <mad

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа