Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Една река
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 9:59 pm 
Аватар

Здравейте,
Следва кратко описание на един отминал излет.
Денят е миналата неделя.Ранно ставане,кафенцето,избор на тъкъма и зареден с положително настроение отпраших към р.Искър в района на Софето.Слънцето тъкмо се вдигаше.Пристигам, и... голяма и мътна вода,сиреч не е за мен.Не обичам мръсотията и мътока.Кратък размисъл-къде сега???За Струма вече е късно,пък и липства инфо.Я да видя ко става с Лесновската-скоро не съм ходил...Газ,и хоп кацам на Черния мост.А там....митинг!!!!!Мамо що народ е решил да ми лови рибите.Не бе пичове-това е моя район,нестава с друго освен с мухарка,до кога ще ви уча.С тези мисли сглобих прътлето,скочих в гащеризона и се бухнах в реката.Вързал съм любим корков терминатор-хоп подаване...пльок...и нъц...рибето го няма.Второ подаване ....пльок... и този път рибето го има :) :) :) Хайде мъник, обратно във водата.Трето,четвърто,пето рибе и чувам от другия бряг-Абе този във водата луд ли е-лови и пуска????Още малко и ще се гътна от кеф-дузина рибета за десетина менути \:D/ \:D/ \:D/ :lol: :lol: :lol: Да ама не-аз съм тук не за детската градина-искам среща с батковците,татковците,а може и с дядовците.Знам ги къде са,и заемам позиция -сухото дърво над бързея.Подавам,и пак ,и пак !!!!!!няма никой :( :roll: :shock: :( Лошо!!???..Поемам в каньона,положението е съшото...рибите ги няма.А сега???Сега на устието,в папура,все нещо ще се обади :wink: :wink: Една цигарка време,и хоп в папура до кръста,ама на ръба,да не ме виждат рибоците.Водата-момина сълза.Отсреща до папура - около осем,десет метра-има движение,забелязвам две хубави риби.Аха,сега ще видим-клен корк яде ли????Яде,и още как.... :lol: :lol: :lol:Една,втора,трета,все хубави мерни рибки.Е,има и дребосък,ама това е част от играта. И тук ми светна-абе човече,колегите снимки и репортажи пускат,а ти досега нищо не си пуснал -СРАМОТА!!!!В следващите минути пощраках малко,ми то било голяма емоция :D :lol: В един момент кълването рязко спадна,почти спря-ясно боцкането даваше резултат-т.е. питай патила риба!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ Реших че ми стига,измъкнах се от папура и поех към автомобила.И тук попаднах на тези двамата месари-оня във водата е с кеп,ровеше и пълнеше кофата на друтия с каквото му попадне-предимно дребосъци. :x :x :x Идеше ми да завия :x :x :x :x ама това е положението.Бих си камшика,и с развалено настроение се прибрах.
Е това е-като за първи опит в журналистиката,моля бъдете милостиви и не ме съдете строго.
И малко снимки-не са подрадени,но ще се ориентирате надявам се.
Поздрави,Митко.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна mimino на Съб Авг 22, 2009 10:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:00 pm 
Аватар

Мимино,бива ли така направо да пускаш рибоците.Първо ги целуваш и после ги пускаш :).Поздрави за добрия излет и слуката! \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 8:22 pm 
Аватар

Бат Митко, напълни ми умореното око с тоя репортаж!! Благодарско приятелю!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа