След северозапада, отново се върнах по моите си места по Струма... въпреки че доста работа ми се отвори, намирах време да притеснявам рибите.
Като цяло, двайсетината дена които прекарах бяха доста разнообразни... разбира се и дъжд ме валя, рибите обаче си бяха доста активни и борбени.
Сутрешните температури доста падаха, почти до обяд си беше студено... следобедите обаче бяха топли.
Това което ми направи впечатление през тези дни, е че на дадени места рибите прекратяваха активността си към пет следобед... на други места обаче направо пощуряваха след като слънцето се скрие, но залезе ли слънцето и аз бързах да се скрия, че застудяваше а салатата и домошарката ме чакаха.
Ето и какви ги сътворих тези дни....
Много ниско ниво на реката, бистра като сълза...

Дъжда пооправи временно положението...

Безотказната муха на Румен от Перник...

Бяха размътили реката с тежка техника... ей, само ровят в нея... хептен я съсипаха гадините.
Точно под тази върба обаче, с леко размътена вода... гол след гол стана..

Два пъти ходих до гьола при Николичевци, белким излъжа някое щуче... нямаше начин просто от брега.

Насред Струма обаче имах и други срещи дето ми напълниха душицата...
Ей ги няколко красавици дето се съгласиха да позират...

Мушицата е на Марто...

На чисто кленски бръмбар се улови едната..
Това е едното място на тази слука...

Това е другото...

Накрая на тази моя отпуска всичко завърши те така...

Даааа... фестивала- събор предлагаше и майсторски направени домашни ракии... ами.. не можех да се сдържа бре.
Що кебачета, кифтета и ракия се изпиха с приятели.. не е истина просто.

Ей мъ и мен....

Бъдете здрави и дано времето ни предложи още топли дни, изпълнени със слука и радости за душата.
Доскоро приятели.