Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 10:49 am 

Честит рожден ден,Райко .Да си жив и здрав.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 12:44 pm 
Аватар

Честит рожден ден и от мене, да си жив и здрав и много късмет!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 1:05 pm 
Аватар

Честит рожден ден и от мене,бате Райко,много риби през сезона и повече излети-за предпочитане далече от София!
Иначе няма нищо чудно че в реката няма живот,от стената на Панчарево пускат по около кофа вода за десет минути и реката там е заприличала на каналче.Вчера и се нагледах,просто беше безмислено да пробвамл

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 5:12 pm 
Аватар

Момчета благодаря на всички за хубавите пожелания!!! И аз ви пожелавам само хубави неща през цялата година!!!!

Жозефин каза:

"..Иначе няма нищо чудно че в реката няма живот,от стената на Панчарево пускат по около кофа вода за десет минути и реката там е заприличала на каналче.Вчера и се нагледах,просто беше безмислено да пробвамл.."

Вчера беше доста късно и женорята и децата ме чакаха на масата, затова малко попретупах репортажа, не че имаше кой знае какво да ви казвам, но този момент с кофата вода на 10 минути заслужава по-специално внимание!! Значи в съботата се разхождах с жената и минах точно по стената с тънката мисъл разбира се :lol: :lol: да видя какво е дереждето на реката от високо. Казаното от Жозефин е точно - по "пистата" едвам, едвам църцори вода може би с широчина тридесетина сантиметра. На мен обаче нещо друго ми направи впечатление - най-интересното е, че точно пред щита е изкуствено направена бетонна площадка и когато нивото на езерото падне на практика колкото и да се вдига щита водата се оттича едвам едвам именно заради повдигането с тази изкуствена площадка. На практика езерото е невъзможно да бъде отводнено изцяло, каквото и да се случва!! Също ми направи впечатление голям брой малки рибета, които стоят в подстъпите, където се оттича вода вероятно от банята - не говоря за топлата вода по-навътре след новото заведение с плажа дето го направиха, а една тръба, която излива топла вода до понтона. Те такива работи за великия Пънч - между другото преди около месец в противоположния край, след базата, дето сега я пази военна полиция като че ли брата на Саддам държат там :lol: от пътя , отиващ към трибуните гледах в разширението на реката две - три риби да събират мухи и без да съм ловил пъстърва през живота си съм на 99.9% убеден че бяха точно пъстърви с големина около 20-25 см.!! Може би са "дръпнали" от платеното - не знам, но Пънча отново ме изненадва!!! Поздрави на всички евро-мухари!!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 7:06 pm 
Аватар

Честито "бате"Райко!
Да си ни жив и здрав още сто години и да ни радваш с прекрасните си репортажи и красивите си убавкини... :D Тва да не го види жена ти \:D/ .
Не се отчайвай -вероятно реката има риби,но кой знае къде са се "скатали" и чакат сезона.Поне от снимките не се вижда много мръсотия наоколо.Щото селата,които ние посещаваме са като сметища.Тя рибата в момента най обича да си е в селото.Там има какво да си похапне от отпадъците ,които се вливат.Може би в това се крие и разковничето на нашите успехи/ха-ха-ха,смея се на себе си/.Колкото до това дали видяните от теб риби са пъстърви-не се чуди,грабвай едно от оръжията и пробвай в района,където си ги мернал.Те,пъстървите са малко като щуките-обичат си района.Дори и нищо да не ти клъвне ти стига трепета да очакваш удар на петнистата красавица.И един съвет от мен,ако практикуваш суха муха пробвай на по-малки мухи/16-ки/ и то супер пестеливо вързани.И не бързай с кастинга,като метнеш чакаш поне минута,две на дрейф/ако има течение или ветрец/.И не се разсейвай,щото по закона на Мърфи точно като се любуваш на гледките наоколо следва удар,който рядко се повтаря. :shock:
Успех и пиши!
Веско :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 7:55 pm 

Честито Бате Райко! Да си жив и здрав!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 8:45 pm 
Аватар

Жив и здрав Бате Райко много убавини да си купиш още! пожелавам ти го от сърце!

П.С. С Ванката Пигов онзи ден ти звъняхме да ти дйдем на гости да ти разгледаме колекцията, но не можахме да се свържем... ама сме упорити и като той си дойде пак в Сф ще се видим -ако нямаш нищо напротив!

Може даже да вземем кой каквито макари и шнурове има - пък ти ще докараш пръчките и ще се качим горе на Бистрица да пометкаме. Аз тренирам да изхвърлям 3 клас шнур с 4 клас пръчка за пролетта :wink: ма ще видим!

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 4:43 am 
Аватар

S.Mankov написа:
Може даже да вземем кой каквито макари и шнурове има - пък ти ще докараш пръчките и ще се качим горе на Бистрица да пометкаме.

Според мен ще поседите поне 1 седмица на Бистрица,ако бат' ви Райко вземе цялото снаряжение... :D :D :D

http://pachoflyfishing.wordpress.com/
http://www.jivotno.com/Djery_tu
AngerPoint - just search in Vbox7 and enjoy===

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 10:13 am 
Аватар

vesko написа:
Честито "бате"Райко!
Да си ни жив и здрав още сто години и да ни радваш с прекрасните си репортажи и красивите си убавкини... :D Тва да не го види жена ти \:D/ .
Не се отчайвай -вероятно реката има риби,но кой знае къде са се "скатали" и чакат сезона.Поне от снимките не се вижда много мръсотия наоколо.Щото селата,които ние посещаваме са като сметища.Тя рибата в момента най обича да си е в селото.Там има какво да си похапне от отпадъците ,които се вливат.Може би в това се крие и разковничето на нашите успехи/ха-ха-ха,смея се на себе си/.Колкото до това дали видяните от теб риби са пъстърви-не се чуди,грабвай едно от оръжията и пробвай в района,където си ги мернал.Те,пъстървите са малко като щуките-обичат си района.Дори и нищо да не ти клъвне ти стига трепета да очакваш удар на петнистата красавица.И един съвет от мен,ако практикуваш суха муха пробвай на по-малки мухи/16-ки/ и то супер пестеливо вързани.И не бързай с кастинга,като метнеш чакаш поне минута,две на дрейф/ако има течение или ветрец/.И не се разсейвай,щото по закона на Мърфи точно като се любуваш на гледките наоколо следва удар,който рядко се повтаря. :shock:
Успех и пиши!
Веско :lol:

Бате Райко не слушай Веско ,освен ако не искаш да се видиш в "На масата и "Законно ли е ....." :lol: Това на майтап.Да не вземе да се върже сега някой и да напълниме десетина страници :lol: :lol: Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 4:40 pm 
Аватар

Робко каза:

"..Бате Райко не слушай Веско ,освен ако не искаш да се видиш в "На масата и "Законно ли е ....." Това на майтап.Да не вземе да се върже сега някой и да напълниме десетина страници Поздрави."

Пу, пу, чукай на дърво, че хич не ми харесват тия теми....Поздрави на всички!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 9:48 pm 
Аватар

Х-м!Аз си мислех,че говорим за американки.Доколкото ми е известно там наблизо няма рибарници за балканка.Иначе не ми е ясно що ще бият някои хора път до г-н У...в.
Веско

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 17, 2007 12:34 am 
Аватар

Веско, с бате Райко сте ми задължителни гости напролет.Тия "убавини "нема само на ТЕЦ-о да ги съсиипваш :lol:.По такива рекички ще ви заведем с Мунчо ,че втори клас мухарка ще ви се стори,като кол отсечен от гората.Обещавам ви го!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 18, 2007 11:14 am 
Аватар

И от мен много здраве Бате \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 7:02 pm 
Аватар

Макар и доста закъснял, Честит Празник и от мен, Много здраве и приятни изживявания!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 7:57 pm 
Аватар

nik_75 написа:
Макар и доста закъснял, Честит Празник и от мен, Много здраве и приятни изживявания!!!

Чшшшшш ти къде изчезна бре :shock: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа