Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 09, 2007 12:22 pm 
Аватар

Здравейте колеги,
Този пост трябваше да е пуснат предииии вреееммеее, но както съм записал в заглавието - "по добре късно отколкото никога"!!!
Вземам си бележка!!!
Bate Raiko написа:
Абе хора, ако все така го караме, до никъде ще го докараме :? :? :? ....... Затова призовавам и Стефан и всички вас - ПИШЕТЕ!!! Човеците имат нужда от комуникация!!! Покажете, че сте ЧОВЕЦИ, а не "регистрирани потребители", които влизат и излизат от форума, без да оставят грам следа след себе си!!!!!!!!!!!!!! Поздрави - и на тоя, и на оня, и на всички!!

Времето бе лято, жега, една събота на септември м.г.
Повъртвах се в къщи, бяха ми пропаднали плановете за деня, и к'во, реших да взема мухарката и беж на близкия Искър, ТЕЦ-а е на 15мин. пеш от нас.
Речено сторено,.
Първо реших да проверя к'во стаа по Бат Райковите канали зад ТЕЦ-о, ама пълна скръб, то багер до багер, вода нема, само песок и тиня, прецакаха го каналчето :-(
От там с първи признаци на зараждаща се астма и изглеждащ като "тъмнозелен" (знаете ли вица?) от прахта вдигана от безбройните камиони минаващи по макадановия път, бързо бързо беж към речицата.
А там,
Изображение
Снимах го само като го пусках.
Помятах на същото место... ама греда!!!
Но по надолу по течението
Изображение
Е, кеф си е... :wink:
И малко по надолу
Изображение
Този бе много бърз... :) пуснах го преди да го снимам.
А още по надолу
Изображение
Изображение
Те тези, последните две снимки са на едно и също рибе... ама аз си ги броя за .... две
Опа, надолу надолу
Изображение
Докато не стигнах до сами моста, за хората познаващи района - нелегална автомивка, там дето си мият колите и....
Изображение
Един от тях се чудеше к'во правя там, ама след като извадих рибето стана като мим, с гъбата във въздуха въображаема кола миеше :D
Смях Ви казвам!!!

Е, това бе от мен!!!

П.С. Изтеглих си книжката за вържемушици и от тук от там (от форума) мисля с муи да се захвана, та, кат' резултати има и снимчици ще пусна..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 09, 2007 1:35 pm 
Аватар

Здрасти Ники, макар и закъснал, репортажа си го бива, гледката на рибки с муха в устата винаги е радвала сърцето ми.
И аз наблягам над тренировките по муховръз, пък то реката ще покаже дали се справям или не.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 09, 2007 1:51 pm 
Аватар

Ник, здрасти!!!! Ей, като чуя за канала и сълзи ми напират в очите - толкова си го уважавам!!! Обаче тия гадове му видяха сметката и това си е!!! А речицата държи кленчета - не големи, но държи!!! Айде още двайсетина дена и хукваме пак по нея :lol: :lol: !! Поздрави за репортажа - споделеното удоволствие е по-сладко!!!!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа