Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 4:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: излет на р.Вит
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 9:54 pm 

Здравейте,искам да разкажа за първият ми мухарски излет.В събота бях решил да изпробвам новата ми мухарка.Беше сутрин,слънчево с лек ветрец.Мястото гр.Гулянци,р.Вит под моста.Сглобих пръчката,вързах мухата и започнах да замятам.До мен имаше паднала топола.Брега там беше отсекан и неможех да хварля натам въпреки че гъмжеше от кленл.От орязания бряг хварляше човек с макара и плувка.Той направо е преби.Естествено аз се ядосах и естествено интереса ми беше огромен и исках и аз да хвана нещд.Все пак беше парвия ми мухарски излет.А ако исках да хвана трябваше да се кача на падналата топола за да мина на хубаво място и естествено го направих но не за дълго.Стъпих на един клон който явно беше сух и като се счупи и аз като паднах във водата напраоооо...............хвана ме срам от човека над мен :D :D :D :oops: целия бях мокар.Бях само по суичер,анцунг и гуменки.А срещу мен имаше място убиец и тай ката бях мокар а трябваше да пресека реката кам 6 метра я пресекох.За това време от 10 до11 имаше големи емоции и 3 клена по 350 грама.Пресекох реката и започна истинския риболов. Човека който беше вече срещу мен си замина.Такова рибарско изживяване не бях имал отдавна.Клен след клен.Е естествено имаше доста изтарваниялУсещането да извадиш първия си 600-тин грамов клен на муха е просто неповторимо.Другите 15 бяха между 300-400 грама.Тези бройки ги налових за 3 часа.И така си тръгнах щастлив и доволен от излета ми.Като момче на 15 год за парви излет начинаещ все още какво мислитe :?: \:D/ \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 10:45 pm 
Аватар

По- добре не може да бъде. А без падането, направо не си живял. :lol: Поздравления за доброто начало!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 11:02 pm 
Аватар

Tazz написа:
А без падането, направо не си живял.

Не така бе Владо :D . Бива ли заради 30 секунди прилив на адреналин да си разваляме хубавия излет. Още подскачам на сън като се сетя как си търсих документите на една река в която се изпльосках по очи във водата. Добре, че съм ги бил забравил в колата. Иначе колега браво за доброто начало - аз тази година за 9-10 излета за кефал имам не повече от 25 хванати риби :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 8:08 am 
Аватар

Колега, здрасти!! Поздравления за излета - същия е бил страхотен, дори и с падането......ма пуста младост и мерак :lol: :lol: :lol: !! Поздрави, добре дошъл във форума и другия път искаме снимки, дори и от телефон / ма тогава да стоиш здраво на брега :wink: / !!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 5:55 pm 

Имам телефон ама не го бях зел и затова другия непремено ще го взема :) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа