Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:21 pm 
Аватар

Здравейте колеги,в предишният ми репортаж от неделя в резултат на добрия резултат и от превъзбуда забравих да се представим,тъй като това е моят пръв репортаж.Аз се казвам Валентин и сам на 47год. и съм от град Шумен.Моят партньор и приятел както в риболова,така и в бизнеса Методи е на 43год.и също е от град Шумен.Методи може да претендира за най-високият колега мухар в България тъй като е висок само ........2м.Мухарски риболов практикуваме от 5год. Бизнесът ни е такъв че е свързан с много патувания и съответно много риболовни излети.Това е общо взето за нас
Вчера 11.11.2009 сряда имахме работа до Велико Търново,и съответно решихме да повторим маршрута от неделя-с.Бряговица-устието на Лефеджа с река Янтра.Методи ме остави на около 2кил.преди сливането на 2-те реки.За около 4ч. риболов постигнах доста по добър резултат от неделя,основно на бързей.Методи реши да отиде до село Бряговица като там се среща и запознава с колегата Ростислав от Горна Оряховица.И се започва една сеч,кефал след кефал от хубав по хубав,все едно е Август,Септември.Явно че в тоя район рибата е решила да зимува.Рости,поздрави и от мен за добрия риболов с Методи.Сажалявам ,че бях забравил фото апарата,тъй като
този ден си заслужаваше да бъде докоментиран,но обещавам следващия път да не е така.
Поздрави от мен и Методи на всички приятели ,познати и непознати практикуващи това прекрасно хоби-мухарския риболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 6:09 pm 

Добре дошъл колега и поздрави за успешния излет :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: за излета.
МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 8:52 pm 
Аватар

Поздрави за добрия излет.Дай боже повече такива емоционални излети да имате за напред.За Мето си прав че е един от високите мухари. Родом съм от Шумен и що годе ви познавам не лично за съжаление.По стечение на обстоятелствата живея във Варна.Често мятам мухата и по Камчия.Бях щастлив кагато разбрах колко сериозни мухари има там.Започнах да контактувам лека-полека.Та и някои са ми приятели от детиските ми години.Хайде наслука и дай боже да помухарим съвместно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа