Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ръс Пийк
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 7:39 pm 
Аватар

Здравейте момци!!! Гледайте долу какво става......аз просто нямам думи:

http://cgi.ebay.com/Russ-Peak-Zenith-5-6-FIBERGLASS-fly-fishing-rod_W0QQitemZ220129748668QQihZ012QQcategoryZ23819QQrdZ1QQcmdZViewItem

Спечелилият тази пръчка придобива невероятен уникат!!! Поздрави и ви пожелавам хладна вечер!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 9:15 pm 
Аватар

МмДам , Япончето ще и се радва :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 8:19 am 
Аватар

Давай бате Райко, ако играеш за пръчката обещавам да ти стискам палци :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 8:56 am 

Бат Райко,кажи нещо повече за тази мухарка от дискрипшъна на ибей,цената за която е продадена и голямата активност на маняците показва че е нещо много повече от обикновена колекционерска радост.
Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 9:10 am 
Аватар

Тъй , тъй и на мен ще ми е интересна малко повече информация от упоменатата - всеки Ръс Пийк е уникат произвеждан само и единственно за бъдещият му притежател . Първо беше бамбука , след това дойде стъклопласта и роди шедьоври като Ръс Пийк и пр. и пр. Бат Райко си е спец по изравянето на пълна и достоверна информация та чакам да я прочета :D Иначе и хвалбите от страна на салера са си копнати от някой сйат с по-обширна информация ми се струва :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 5:39 pm 
Аватар

И аз чакам Бате Райко... :D От видяното на монитора мога да кажа,че качеството на изработката е очевидно,а семплия дизайн на компонентите няма нужда от хвалби.Това,което ме смущава е класа на тояжката -#5-6.Вчера се загледах по един Соверен,но и той #6-7...Иначе уникална изработка.Пък и цената е много под тая на коментираната рядкост.
Чакам бате Райко,чакам.То в тая жега всички хитри риби са се скатали и също чакат...да завали.Дай,Боже!
Веско

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 6:05 pm 
Аватар

Преди малко се прибрах.Жега ... иди дойди.Но плюс показания уникат ... не се издържа повече така :D :D
Райко,добре че си ти да държиш интереса към тези произведения на изкуството!
Поздрави и само тоник!
-----------------
Днес сефтосах класик троута ... просто нямам думи какъв кеф.
Даже и рибки хванах.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 6:33 pm 
Аватар

Здравейте бойци!!!

Павка, японцата са опасна работа. Тоя не го познавам - влязох в профила му, не е редовен играч, тъй като другите му покупки отдавна са избледняли, но явно е фен и то, както се вижда - сериозен!!....Има един, сега не мога да се сетя как му беше ник-а, нещо с някакви цифри беше, който като го видя, направо знам, че е безмислено да се включваш в залаганото - просто той печели и това е....Добре, че напоследък нещо се е позагубил, иначе твърдо играе за всичко манияшко от втори до четвърти клас, и от шест до осем фута...явно и той фен на "малкия" такъм :lol: :lol: . Сега по отношение на Ръс Пийк - това е един от легендарните им билдъри на бамбуци, който обаче доживява до дълбоки старини и "хваща" времето и на фибростъклото и на карбона и "върти" и от двата материала. Доколкото знам, серията "Зенит", от която беше въпросната пръчка, спечелена от японцата, е най-доброто, което Пийк прави през живота си и то през последните си години.

Боби, Пийк е нещо като Том Морган, но в "утежнен" вариант - направил е много по-малко пръчки от него. Просто има десетина имена в историята на американския родбилдинг, които са като икони - ако ще нощно гърне да излезе с тяхното име, ще се играе като за световно!!

Веско, без да съм пипнал туй пръчле съм убеден, че ще метка четворка като за световно - просто това е по-стара пръчка, а характерно за тях е едно "несъответствие" на класовете - проблема не е в пръчките, а в съвременните шнурове!! Уговорката си остава - просто следи, рано или късно заекът ще изскочи от някъде :lol: :lol: !!

Док, честита ти убавиня...видях я в Манията, ама съм затрупан с работа и просто не смогвам да пиша и на двете места!! Пожелавам ти много, много рибки, като тая на снимката....А за кефа...е затова заебах фаст, супер-фаст, високи модули и други подобни простотии :lol: :lol: :lol: ....просто кефа от по-спокойното меткане не може да се сравни с НИЩО!!!
Още веднъж - поздрави на всички!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа