Beherit написа:
Аз имам един по-простичък въпрос. Защо не изтри пасажите които не отговарят на това:
Цитат:
"Всякаква информация, която е свързана с търговеца предлагащ този продукт, вид услуга, контактна информация и т.н рекламираща търговеца, която бива публикувана от потребителите на форума в даден пост моментално ще доведе до изтриването на съответния пост, с която ще се загуби и част от информацията за продукта."
ами изтри целия пост? Първо имаше доста ценна информация, а и човека се беше потрудил доста, за да ни даде наистина полезна и изчерпателна информация. Второ 100 човека сега ще коментират нещо не съществуващо, което вече изглежда смешно и странно.
Ако искаш да не се чете производител или фирма или вносител просто ги изтрий само тях от поста или ги замени с ***** много по-лесно е и темата си остава.
Означава ли това че ако напиша: "Днес си купих SAGE от български търговец и много ми харесва", цялата ми тема ще бъде изтрита, защото вносителите и търговците на SAGE в БГ не са безброй ? Или днес си купих magic tool на Marc Petitjean. Или заради Марк няма да ми изтриете поста защото никой не го предлага тук и това май е разковничето. За продукт който няма директен вносител в България няма проблем да се обсъжда май.
Както и да е, странно е с тази цензура.
Здрасти,
Както вече написах, никакъв проблем няма да бъде да се коментира даден продукт. В случая както ти казваш: "Купих си magic tool на Marc Petitjean".
Може колкото искаш и каквото ти хрумне да напишеп за въпросния продукт. Ще направя паралел и с мнението на Христо, за да стане още по-ясно.
В момента в който, напишеш този продукт си го зех от тама и там, и започнеш да коментираш услуги, координати и т.н. на въпросния търговец, продал ти продаукта, тук вече правиш реклама на търговеца и влизаш в нарушение на правилото за реклама.
В своето мнение Христо (Мунчо) може да кажа къде точно и в кой момент се отклони от впечатленията си за продукта към търговеца. По памет мисля, някъде към предпоследния абзац.
Това с рекламата касае всички търговци, без значение дали ги има или няма на българския пазар.
Това е. Просто и ясно. Умишлено писах след въвеждането на това правило и дадох пояснение.
Поздрави,
Радо