Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2007 12:30 pm 
Аватар

[quote="Ivan VP"]Здрасти Пеа,
... ще ти препоръчам G. Loomis /GL3/. 8'6'' #5. ..... quote]

Може ли да кажете каде в БГ има подобни пръчки и може ли да се видят на живо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2007 5:10 pm 
Аватар

В Габрово има няколко вече:D И аз преди това търсих доста, но явно търговците у нас не отделят внимание на тази марка.

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2007 5:52 pm 
Аватар

Божо, здрасти!!! Нямаме официален вносител в България и май единствения начин да видиш на живо Лумис е при габровската дружина :lol:/ при мен - след неопределен срок - в Щатите седи един ГЛ3 8 фута, 3 клас, от година и все се заричам да го докарам :oops: :oops: /. По принцип Лумис е скъпа марка / мухарките / и поне според мен трудно ще се наложи на пазара дори и да се намери някой да го внася!! Поздрави!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2007 7:36 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Съб Юни 23, 2007 11:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 2:58 am 

Јас мислам дека решив дека ке купам Sage 590 Launch Length: 9' Line: #5 Pieces: 2 \:D/ \:D/ \:D/ i дај казете дали ја има в Блгариа да се купии дека ако ја нарачам онлине треба да платам 40-50$ shipping??

Не ви требаше да ја спомнете и оваа G.Loomis GL3 дека сега пак треба да мислам : :shock: :x , ,и кога сме кај марките дај да ве прашам дали некој има искуство со SCOTT FLY RODS? :oops: (izvinete

pozdrav Pea

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 8:34 am 
Аватар

Ех, Пеа......колко народ проклина деня, в който е разширил кръгозора си за мухарките и е разбрал, че под слънцето има и други неща освен Шекспир / поне у нас де / :wink: :wink: :wink: :wink: !!! Сега по ред на питанията ти - в София има откъде да вземеш Лаунча, за който питаш - доставчика е фирма Алем, имат магазин. Това за Лумиса недей да го мислиш толкова, защото и за него действат същите правила за шипинга - ще вземеш бланките за около 150 долара / може и да бъркам, не знам точно колко е цената на ГЛ3 / и пак ще трябва да плащаш шипинг - няма значение пръчка ли доставяш, бланки ли, макара ли.....винаги заминава определена сума за доставка :( :( . Доктор Мишо имаше предвид, че момчетата от Габрово си взеха бланките и наш колега - Иван Пигов ги направи като завършени въдици / влез в поддиректория Родбилдинг, за да се "запознаеш" с Хер Пигенсон...той и огромни пъстърви лови де, ама това е друга тема :lol: :lol: /.
Сега за марката Скот.....Пеа, тези убавци от Колорадо, собственост на и създадени от ексцентричен милиардер от същия щат, правят едни от "най-високите" гроздета в бранша!! Само за протокола ще вметна, че в ранните години на Скот, същите отделят като самостоятелно звено една развойна група, наречена "Най-дългото хвърляне" /Дъ лонгъст каст /. Целта на звеното е била да прави иновации и тестове из Щатите на нови продукти, преди да бъдат качени в продуктовата гама на Скот...И както обикновено се получава, момчетата скоро виждат колко е благ белия хляб :lol: :lol: и в момента са самостоятелна фирма за къстъм пръчки, изписващи гордо в педставянето си, че Скот им е "татко и майка"... Ох...пак се отплеснах :oops: :oops: :oops: . Та...Скот има върховни продукти, но цените са сериозни. В рамките на 300 долара, за които спомена в началото, ще можеш да се вредиш само за "А" и "В" серийте им, които са базата на фирмата. Имам преки впечатления от първата линия на Алфа / А / серията - много, много, много корава пръчка!!!! Толкова от мен за Скот, аз съм влюбен задочно в Джи серията им - бавна, мека въдица с шпигот втулки.....една такава "любовница" 8.6 фута, 3 клас чака от два месеца да се сетя за нея в Щатите :lol: :lol: :lol:, ама скоро ще и дойде времето!!!! Поздрави и виждам, че напредваш с българския :wink: :wink: :wink: !!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа