Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 09, 2006 8:12 pm 

от коя марка, щото съм решил живот и здраве да си купя нещо наистина качествено, искам да знам вашето мнение, като дъгогодишни опитни мухари, кой модел е така най хубав благодаря ви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 10, 2006 7:04 pm 
Аватар

alexs написа:
от коя марка, щото съм решил живот и здраве да си купя нещо наистина качествено, искам да знам вашето мнение, като дъгогодишни опитни мухари, кой модел е така най хубав благодаря ви.

Такава пръчка скоро пипах и просто ....нямям думи.
Осем футова, 4 снадки, 4 клас - страхотно качество на изработка и кастинг.От този ценови клас вече има огромен избор - лошото е че не може да ги "пипнеш" всички преди да направиш избор.
По-важното е да решиш за какъв тип риболов на муха и за каква риба основно ще ползваш пръчката и тогава избираш.

Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 11, 2006 9:48 am 
Аватар

Ох, Док, не биваше тъй........!! Направо ме разплака..... Майтапя се, разбира се!! Дай боже все повече Ес- класи на Скот в ръчиците на другарите - муари!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 11, 2006 2:43 pm 
Аватар

Bate Raiko написа:
Ох, Док, не биваше тъй........!! Направо ме разплака..... Майтапя се, разбира се!! Дай боже все повече Ес- класи на Скот в ръчиците на другарите - муари!!!!

Здрасти Райко, ти пробвали новата RS2 - кажи впечатления.
Снощи попрочетох доста за CPS модела - тия от редингтон са направили поредната добра пръчка.Много я фалат по форумите им.От същия ценови клас (250-300$)много добри отзиви има и за А2 модела на скот.
Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 12, 2006 1:33 pm 
Аватар

Здрасти Док!!! Не съм пробвал още не само Редингтона, ами и всичко друго, което съм придобил :cry: . Но... времето е наше!!! ЦиПиЕс-а на Редингтон е топ изпълнението им, но много рядко се появява по търговете, последно се предлагаха две пръчки тежки класове от английски продавачи и бяха обявени на много нисоки изходни цени!Сега по отношение на Скота - направо не ми се говори за тази марка, непрекъснато се опитвам да придобия нещо и все не успявам - но говорим за по високите им класове - Е1 или Джи1 серията им!! Последно изтървахме една джи серия, почти неупотребявана, замина за 177 долара, което си е направо без пари - бързам да уточня за колегите, за да не си кажат - тоя кога стана циганин - кога му почерня зад..ка, че това са висшите класове на Скот, които са много скъпи като нови - над 500 долара!! Напълно си прав, че за А серията се чуват само добри неща - то по принцип лош отзив за Скот не можеш да чуеш!!! Ако не мине котка път, ще се сдобия с една друга мания - Пауъл Лайт тъч 9 фута, 4 клас, от по - старата програма на фирмата, преди закупуването и от Чарлз Шваб и преместването на мощностите и от гр. Чико. Но допълнително ще ви се похваля!! Поздрави и лек ден на всички!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа