Баце, селъра е много в час

- от момента на пускането си въдицата в най-скромното си изпълнение е "стартирала" от 800 долара и така до 1100 / с най-луксозните компоненти, предлагани от фирмата /. Между другото, тоя пич продава и един от първите графитни Томаси - с метални ферули / сигурен съм, защото по техен повод съм си комуникирал с Лен Кодела - един от топ билдърите на Томас в зората на графита /.
Док, историята на тая серия е много интересна....По принцип първи от нея се "възползва" Леонард - предполагам, че е имал някакъв преференциален договор с Даймъндбек и последните са "пасували". Когато Леонард в края на 70-те години закъсват и ги купува PEК, барабар с Пейн, пичовете от Даймъндбек се активизират и почват да предлагат пръчката точно по тоя начин - с компоненти по избор на клиента....Реално никъде не съм срещал някакво специално описание на бланките/пръчките и евентуално тяхно сравнение със сивия графит от това време..... Според мен са твърде редки и дори в "родината" си са малко разпространени. Твърде вероятно е на практика това да е същата бланка, просто за пръв път оцветена в медно-червения цвят

....
П.С.: Баце, това пропуснах да ти кажа в бързината - определено това е от "леките" шнурове и не се напасва добре към всяка убавиня!! Инак макарето е трепач - да не ти казвам, че преди 3-4 години един пич почти половин година ги продаваше на "Бай ит нау" за 90 долара и едвам ги разпродаде.....Тя е от тия де...Ама де пуста глава тогава да си купи още 4-5, а имаше и размер 5-6

!!