Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 11:44 am 
Аватар

чшшшт много е яка
в Пловдив има ли я?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 12:01 pm 
Аватар

vesko написа:
Вече си купих по-голямата! :D Напълно оправда очакванията ми.Няма нужда да я снимам-търсете я при дилърите на Филстар.
Веско

С някакви цени ако може да ни ориентираш ще съм много благодарен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:08 pm 
Аватар

Ш'ни бият през пръстите ... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 9:21 pm 
Forum Admin
Аватар

Към Filstar и останалите:

Поредния рекламен пост беше изтрит.

При следващ пореден пост-реклама ще бъдат банвани потребители.

Внимавайте!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 11:34 pm 
Аватар

даниел крилов написа:
Някой казват че съм манекен ,обаче поне не мириша на пот :lol: има и други предимства...............много :wink:

Е щом не миришеш как ще си в джаза ... :D :D
------------------------
И с тебе ще трябва да пътувам чак до Норвегия, баси изпитанието.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 1:00 am 
Аватар

Опа,бат Радо ПАК започва да ме кефи...
Форума започва да си връща лека-полека стария облик...
Не че нещо,ама Форума от преди горе-долу една година си ми харесваше повече...
По-честата намеса на Акулата,води до "по-свежа" атмосфера...

Както казва Радо в една една тема от подфорум "За Форума",в която се говори за затваряне на Форума : "Ще го затворя,защото не е това което искам да бъде...."...
К'во да напра'им и на мен ми допада идеята,или по-точно идеала,за мухарски форум,която изповядва бат ви Радо....

Поздрави ! ! !

http://pachoflyfishing.wordpress.com/
http://www.jivotno.com/Djery_tu
AngerPoint - just search in Vbox7 and enjoy===

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:36 am 
Аватар

Аз откога го дърпам за ушите да драсне по някой ред :lol:

Но специално в тоя случай (не съм адвокат на Filstar), но не мисля, че имаше реклама, било тя и скрита - имаше просто точен отговор на въпроси на потребители, от което мисля, че всички биха спечелили ... Каква е разликата дали самия вносител или примерно аз или Веско пусне снимка на кутиите, като тази снимка се търси едновременно от няколко потребителя? Или в другата тема, в която аз давам линк към магазина на Алем, на въпрос на потребител от Сливен, ако тоя линк го беше пуснал Никито, в отговор на въпроса - реклама ли щеше да бъде?

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 10:19 am 
Аватар

Колеги, въпроса за рекламата е много тънък :lol: :lol: , затова се въздържайте :lol: :lol: . Аз също съм за свободното разискване и на продукти, и на цени, защото каквото и да говорим по никакъв начин не можем да накараме никой да си купи нещо само защото ние сме го похвалили, но в крайна сметка сме приели правилата на форума и трябва да ги спазваме!! Поздрави на всички!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 5:59 pm 
Аватар

pacho написа:
По-честата намеса на Акулата,води до "по-свежа" атмосфера...

Така си е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 8:10 pm 
Forum Admin
Аватар

Росен написа:
Аз откога го дърпам за ушите да драсне по някой ред :lol:

Но специално в тоя случай (не съм адвокат на Filstar), но не мисля, че имаше реклама, било тя и скрита - имаше просто точен отговор на въпроси на потребители, от което мисля, че всички биха спечелили ...

Или в другата тема, в която аз давам линк към магазина на Алем, на въпрос на потребител от Сливен, ако тоя линк го беше пуснал Никито, в отговор на въпроса - реклама ли щеше да бъде?

Поздрави!

Здравейте,

Роска, правилото за скритата реклама бе формулирано в тази тема тук:

http://www.forums.akulata.com/viewtopic.php?t=1395

И ясно се разбра, че това, какво е скрита реклама или какво не, ще преценя аз и администраторите на форума.

Има си правилник и аз го следвам:
http://forums.akulata.com/viewtopic.php?t=749

Сега по въпроса със реклами и т.н в сайта.

Сайта не е комерсиален, сайта е информационен, както е записано на много места.

Аз си правя труда, чрез сайта да информирам хората, които го четат за мухарския риболов както аз го виждам. Хабя време, средства и т.н. да го правя. Сайта се развива и се чете. Идва момента на хората, които желаят да помагат за това сайта да го има. Това са спонсорите, фирми, физически лица, други сайтове и т.н.
Някои от тях помагат морално, други финансово подпомагат сайта.
Сумите, с които фирми помагат, предварително сме ги уточнили. За да не им оставам длъжен, аз им пускам информация за техни стоки, когато те пожелаят.

Няма реклама във сайта, както и сайта не е комерсиален, това трябва всеки да го разбере веднъж за винаги. Форума няма брояч на отварянията на темите, който да начислявам всеки месец по броя влизания в сайта и да ходя и да искам съответни пари, както правят комерсиалните сайтове. Това го писах и по-рано когато затварях форума веднъж, затова не го писах на Косьо, но явно че има хора дето още не са го разбрали.

Росен написа:
Или в другата тема, в която аз давам линк към магазина на Алем, на въпрос на потребител от Сливен, ако тоя линк го беше пуснал Никито, в отговор на въпроса - реклама ли щеше да бъде?

"Алем ООД" са първия финансов спонсор на сайта, "Орозов и КО" следващия, магазина на Ралчеви - "Куката" третия и с това се изчерпват финансовите спонсори на сайта.

Ако има още некой да не е разбрал нека пише тука, макар че тази тема въобще не става дума за това което говорим в момента.

Filstar написа:
Както виждаш постовете ни не изоблстват и се появяват само когато трябва да разясним нещо, свързано с нашите продукти.

Г-н Андреев, мисля че ви предупредих на лични съобщения.
Както по-рано съм казвал и сега ще кажа. Няма да спра никой да коментира качествата на дадени стоки било то ваши или каквито и да е. Но не мога да позволя да пишете от къде могат да отидат и да си ги купят. Това е положението.

Обръщението ми е към всички, внимавайте, да не кажете че не съм предупредил някого.

При последващи опити за скрита реклама ще блокирам потребители, ако си мислите, че се шегувам, може да се пробвате.

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 11:30 pm 
Аватар

Радо здрасти, пак хабиш нерви за тези реклами - кажи му направо по колко месечно да плаща Филстар (както правят другите трима спонсори) и после ще си рекламират каквото искат.
Не че толкова от юзерите ще се залетят да пазаруват веднага, но поне за нови стоки ще имат информация и свободно ще могат да ги коментират.

Жив и здрав.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 12:59 am 
Аватар

Както казва бат Райко"...да има мир и разбирателство във форума!!!"Информация за продукти,цени и адреси могат да се представят и на лични съобщения или по телефон.А в спора се раждат спорни истини/според мен/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 10:39 am 

Доки пак хабиш излишни постове. :D
Добре, че темата не е за имената на пъстървовите реки. Което своеобрано може да даде преференция на едни реки версус други. Там имам подготвени постове от зимата, чакам само да ги пейстна. Като си направя невероятната реклама покрай това, колко велик риболовец съм.
Със здраве и много риболовна слука на всички.
Още няколко дена.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 2:49 pm 
Аватар

Д-р Най написа:
Информация за продукти,цени и адреси могат да се представят и на лични съобщения или по телефон.А в спора се раждат спорни истини/според мен/

Продукти по телефона, магазини по телефона, реки и риби по телефона, мухи по телефона.... въобще не съм съгласен, но щом това се харесва ... действайте.
Къв спор, каква истина ...
------------------

Желая ти много риби през идващия сезон.
Поздрави.

П.С. Дано е хубаво времето другата събота и неделя, че едни шаренки ме чакат над Чепеларе да сефтосам новия сейд 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 6:26 pm 
Аватар

И аз също мисля , че границата между скритата (доколкото е възможно) реклама и желанието да се помогне с информация на колега, е доста размита. Особено, ако нуждаещия се от помощ (разбирай информация) е от майната си... Та този човек вместо да получи точен адрес на магазина, информация за продукта и цената му ще получи...сещате се какво. Следствието ще бъде, че ще намалее "полезността" на форума за неговите потребители. Не би било колегиално човек да се вдигне примерно от Бургас за да дири нещо в София, "на сляпо", защото някои е изтрил полезната информация като "рекламна". За по драстичните санкции, като бан, няма да коментирам. Дано не бъдат гледани под лупа и всички постове на колеги, за да се търси "под вола - теле", разбирай "реклама"... Защото както съдя от един по-горен пост( и едно конкретно изречение в него), това ще се случи и без да е плод на развинтената ми фантазия.
За това, че няма да смеем да дискутираме качествата на дадени продукти, мисля че също ще стане факт - пак поради горните причини.
Моите уважения към "Алем" и "Филстар", техните представители имат достойнстовото да застанат "очи в очи", или по-скоро "монитор в монитор" с клиентите си, за да чуят мненията им и да са им полезни. Тук искам категорично да кажа, че не съм рекламен агент на никого, или по-скоро съм рекламен агент на коректните търговци, които, уви, са като бели лястовици у нас...

п.п.с. не мога обаче и да не се съглася - Радо поддържа сайта, грижи се за развитието му и за неговата ползотворност, а всичко това е свързано с разходи, които той по един или друг начин се стреми да минимизира, за да може и за в бъдеще да бъде полезен за своте потребители.

п.с. Аз искам също да помоля г-н Андреев да плати правото си да "рекламира" в сайта, за да ни бъде полезен, защото продуктите, които предлага, очевидно представляват интерес за доста хора. И ще бъде жалко, ако поради една или друга причина, интересуващите се не получават необходимата им информация...

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа