Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 12:17 pm 
Аватар

Батка, за всичко е виновен Дедото, не ти ли казаха :D
Те ти "конспирация"
После пак ми говорете за най-успешния съспенс в милата ни мамковина тия години..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:08 pm 
Аватар

Док, какво да кажа освен, че.....искам да съм папуа-новогвинеец, да го ева........Наздраве!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:43 pm 
Аватар

Драго ташак си прави ама аз вярно трябва от закуски да спестявам, че да ги гледам тези филми. Грехота е мамка му, защото едната ми пръчка струва колкото 10 двд-та, ма тогава когато успявах да заделям пари за хобито, работодателите се сещаха, че трябва и заплати да раздават от време на време - сега ги чакам с месеци. И Стоян е прав за авторските права - всеки положен труд си има цена и сваляйки си каквото е да е от торент сайт си е чиста проба гепенсон. Но както написа Гергов .......

Има и нещо друго. Торент сайтовете сами по себе си отдааавна са си чиста проба комерс и ЯКА далавера. Имаш готов продукт(филм, музика и т.н.), тиражираш 1000бр. да речем и какво мислите се случва, когато гусин X отиде и си купи продукта? Помисля се за Дон Кихот, рип-ва го и го ъплоудва някъде. Естествено гусин X е с ебати рейтинга във въпросния сайт шото се пръв намира най-новите албуми, филми, софтуер и др. До тук нищо ново под слънцето ще си кажете сега. Но ако производителя извади едни пари и направи едно дарение на админите на торент сайта Y, току виж дропнали всичко качено от гусин X. И ще дропват и занапред - платено им е. Ето ти модерен рекет без мутри, без джипове, без анцузи и без бухалки. Тъънко тъънко така леееко изотзадзе :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:46 pm 
Аватар

Bate Raiko написа:
Какво съзира тук орловият ми взор.....драма, съспенс, "триглава" конспирация??!! Внимавайте много, защото ще ви доклядвам тутакси на Цецоу.....Ще ми говорят те за ниска покупателна способност [-( [-( [-(......

Въх - недай! Само на Цвинокио не! По-добре на Хер Флик... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа