|
Колега, напълно си прав-въпроса е, че когато стане всичко свободно, някои хора съсвсем свободно унищожават всичко. Така е във Европа навсякъде, където риболова на ценни видове е разрешен свободно.За съжаление, пъстървите се размножават в цял свят много трудно, и наличието във една река на достатъчно трофейни риби, скачащи на залез, щастливи мухари, и тълпи от къмпингуващи и ловящи със каквото им попадне, е ...не знам какво, но е невъзможно.Поне в Европа.Прекалено сме много, а местата са прекалено малко-и стават все-по малко. Високите цени на Острова са защитна бариера за запазването на един хабитат, и едно занимание, което за определена група хора има митичен статус. Звучи много фашистки, но -за съжаление, да се отмени фашизма е невъзможно.Просто сме 7 милиарда, и въобще не сме на един акъл, и едни ценности! Най-трагичното е, че на тая планета най-рядкото нещо стана да си сам, и на спокойствие, без следи от други човеци около тебе!! Затова няма места за екскурзии на края на света, и се чака ред за реки, които излизат 5000 долара за седмица-като Каскапедия и Бонавенчър,които са в Канада.. У нас, все още е свободно.Ужасно е-защото тълпите от хора "с други ценности", унищожиха всичко, и о***ха всичко, и към тях се прибавиха богатите, които нямат нищо общо с английските богати-просто застроиха всяка ливада, и набутаха със булдозер бетона и отпадъците в реката-направо зад хотела... Финал Същевременно мухари конкретно има страшно много, а риболовци-всеки втори. Така че- не знам.Наистина не знам,какво да ти кажа...
_________________ FORTUNA NON PENIS,CON MANUS RECIPE...
-Щастието не е х**,да го задържиш с ръка...
|