Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 11:30 pm 

http://forums.akulata.com/viewtopic.php?t=1394

akulata написа:
Хей, Ваньо, Док, Валери,

пичове, май не четете заглавието на темата?

Или аз съм в грешка нещо?

Xай Акула, четем, ама пак да не стана агресивен рекламист!
И за това :arrow: точки.
Че ще каже, някой ПР на ЦСКА се прави тука, от къде на къде.
В интерес на истината, утре ще си сложа автар на който ще пише, че съм голям пич и родбилдер. Ще изпраскам и една снимка на некое въдиче. Ще вляза ли в някой от критериите, щот правило за аватар до сега няма. :D

Товам мнение беше взето от темата посочена в линка горе!

Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 9:20 am 
Forum Admin
Аватар

Ваньо, набързо ще ти обесня, защо ви напрвих забележка там в темата на Пачо...
Темата е за мухарско оборудване, вие влизате с Валери и пишете за нетърпимоста ви към аватара на Пачо. Док пише на лични с Бат Райко.
Радвам се, че ти си разбрал грешката си, щото гледам си си модерирал поста, надявам се и Док и Валери да последват примера ти.

А сега за правилото Аватари и подписи, благодаря ти Ваньо, че го повдигна на въпрос!

Предлагам тука в тази тема, да разгледаме добре това правило.

Моето мненние е, че трябва да има търпимост към аватарите и опдписите на колегите, стига те да не пречат на потребителите на форума. А това кои точно пречат, оставм на вас да решите, като апелирам да се включите в темата, всички, които имате мнение по въпроса.

Поздрави!

Радо

П.С. Ваньо, нямаше да се стига до моята забележка там, ако просто беше влязал тук в тази стая и беше отворил тази тема вместо мен. Пак ви моля, като имате забележки относно форума, отправяйте ги тукм където е тяхното място да бъдат разгледани...Надявам се най-накрая да се оформи обществено мнение в тоя форум.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 12:08 pm 

Наистина в случая ще подкрепя Ванката.
Не само защото съм от ЦСКА (не съм чак толкова запален), а защото смятам че аватара на колегата е предизвикателен спрямо интересите на другите съфорумци. Това според мен поражда излишно напрежение, мястото на което не е в този форум. Ако някой иска да води спорове на тема ЦСКА, Левски, хеви-метъла, чалгата и т.н. може да го направи в куп други форуми.
Това е само моето лично мнение.

Поздрави,
theater

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 12:47 pm 

Тук и аз ще се намеся: Пачо, аватарът ти е много хубав, но не е уместен. В този форум пишем за риболов и то с муха и шнур. Не е нужно да дразниш колегите привърженици на други отбори.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 1:22 pm 

Ауе Радо, секи си слага къв си иска аватар и кво от тва? И ако друг некой каже че избора на конкретен аватар си е конкретна проява на лош вкус и поради това не би отговорил на собственика...кво от тва? И кво лошо има че някой е посочил причината поради която не би отговорил на даден пост?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ...нека има мир...
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 3:08 pm 
Аватар

Вижте бе хора , аз не съм си сложил този аватар за да дразня някой.Имам си предпочитания , нали ? На мен най - големите ми приятели са цесекари и нямаме проблем.Аз съм толерантен фен . Но нищо - аз също искам да има мир във форума , за това вече си смених аватара.Надявам се , че няма хора , които да мразят лъвчетата и френските коли....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 3:24 pm 

Пачо привет!
Отговорих ти така, поради две причини:
1-ва автара според мен в един сериозен форум е важен. А моят тук си го махнах.
2-ро съм от ЦСКА :D :D :D
Ся изивинявай ако съм те разбрал погрешно. Но резултат е факт, но на мен ми се стори малко "натякващо". То ако знаеш колко неща ми се сторват, ехеееее. Едни риби поима няма 50-70 санта...
Та много Сорри, за което. Добре си обяснил в последният ти пост.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 4:43 pm 
Аватар

Здравейте пичове муари!!! Ей, личи си че от туй момче ще стане баш мухар :wink: !! Сега сериозно - поздрави Пачо, че уважи преобладаващото мнение на съфорумците!! Такива наглед дребни стъпки говорят достатъчно за човека, който ги е предприел! Когато и с каквото мога, ще се опитвам да ти бъда полезен! Поздрави!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 5:00 pm 
Аватар

Тука искам и аз да се изкажа.Аз съм цесекар откак се помня и винаги ще си остана такав,обаче факта си е факт Левски тогава ни разгромиха ами така де като играхме толкова зле какво повече да очакваме.Обаче аз не се дразня от аватара на колегата Пачо всеки сам си решава какъв аватар да си избере,и на мен аватара на колегата не ми пречеше,даже си беше доста интересен.И не виждам защо да не подхожда за мухарски форум да не би някой от другите аватари да са по добри или пък по подхождащи ,за мен целите тези твърдения че аватара не подхождал на този форум са меко казани смешни,все нещо на некой му е криво тука и се търси под вола теле щом сега и до аватарите опряхме малии.Место да пишеме нещо свързано за мухарския риболов ние се тъсим нещо за което да почнем да спорим и което е винаги извън мухарството.Не случайно и вече почти месец не влизам във форума,штото когато и да влезна се некакви разправии чета от които вече доста зе да ми писва.А пък какво ли остава за нашия хазяин.Гледам вече и шериф някои определиха че има във форума и дори и да е така моя приятел Формата си го заслужава,той е достоен за уважение човек.
А искам и да се обърна към оплакващите се с въпрос някой видял ли е през цялото това време мой пост да е изтрит?Ами не е няма и да има изтрит защото аз винаги се държа коректно към всички потребители и винаги пиша точно по темите.Та ако всички постъпваме така няма да има изтрити постове.И стига вече с тия хленчения бе хора не ви ли омръзнаха,този форум е едно прекрасно място за общуване на зрели хора а не е черква и не е олтар където постоянно да се оплакваме, наистина е много неприятно постоянно да не кажа винаги да присъстват некакви оплаквания и излишни препирни.За сега повече няма да пиша в който и да е български форум,за по нататък ще видим.
Няма да си трия темите в това поне мога да ви уверя,няма да си махна и снимките защото това за мен са детски работи а не на зрели хора.За сега единствено ще контактувам с лични съобщения.

Поздрави.

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа