Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 10:40 am 
Forum Admin
Аватар

Привет на всички!

Ее, пичове, верно ли нещо цените щели да вдигат на риболовните билети тая година?

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 10:51 am 
Аватар

И още как! Ставали 25 лева. Тъста ми ходи между празниците с идеята да плати по старите цени, но милите хорица му пожелали наслука за през Новата 2006 година и да заповяда на 03/01 да си плати по новите цени и да не тарикатее на дребно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 11:54 am 
Аватар

Тук в Хасково пък се говори, че все още може (незнам до кога),който има от старите билети да отиде и да си го завери по старите цени - 15 лв., докато да влязат в сила новите.А за новите цени информацията е различна.Имам приятел в ИАРА и той каза - 25 лв. , а един човек пък ми каза , че вече си е купил от новите билети на цена от .... :shock: 37 лв. :shock:

http://pachoflyfishing.wordpress.com/
http://www.jivotno.com/Djery_tu
AngerPoint - just search in Vbox7 and enjoy===

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 1:30 pm 
Аватар

Здравейте другари!!! Без да съм на 100% сигурен, мисля, че ако се избърза, може да скътаем новите цени, говоря за София. Доколкото разбрах, имало някакви неуредици и все още заверяват за 2006г. при внесени 15 лв., т.е. по старите тарифи. Но пак ви казвам - не съм съвсем сигурен. А иначе то е ясно, че "вечно" ще ядем дървото - тук съм на 100% сигурен, че например догодина с още 10-тина лв. отгоре, защото ще ни дадат стикерче например, а пък по-догодина с още не знам си колко отгоре, защото еди какво си и т.н. и т.н. Мила родна картинка... :cry:

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 1:50 pm 
Аватар

Инфо от преди няма една минута от focus-news.net. Това е цялата информация, без съкращения:

Измененията и допълненията в Закона за рибарството и аквакултурите ще се разпространяват от ИАРА

София. Измененията и допълненията в Закона за рибарството и аквакултурите /ЗРА/, които са в сила от 1 януари 2006 г., предвиждат нов ред и условия за издаването на билети за любителски риболов. С цел услугата по издаването на билетите да се доведе максимално близо до гражданите, те ще се разпространяват от Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) чрез териториалните и́ звена, от държавните лесничейства (ДЛ) и държавните дивечовъдни станции (ДДивС), както и от регистрираните риболовни сдружения, съобщиха от Министерството на земеделието и горите. Предвидени са едногодишни, шестмесечни, месечни и седмични билети за любителски риболов. Условията за разпространението на тези билети ще се регламентират с наредба на министъра на земеделието и горите.
Към момента новата наредба все още не е приета и това поставя редица въпроси относно начина за издаването на билетите в преходния период до приемането й. По силата на друга разпоредбата /§ 123 от ЗИД на ЗРА/, до влизането в сила на новата наредба, издаването на билетите ще се става по досегашния ред. Това означава, че към момента всеки любител може да придобие билет за риболов, като подаде документи в Националното управление по горите чрез неговите органи- държавните лесничейства (ДЛ) и държавните дивечовъдни станции (ДДивС) или териториалните звена на ИАРА. Документите трябва да са квитанция за внесена такса за издаване или подновяване на билет за любителски риболов и попълнен формуляр по образец, с обобщените данни за улова от предходната година, в случаите на подновяване. Таксата за издаване на билета за любителски риболов е 15 лв., съгласно Тарифата за таксите, събирани по ЗРА.
Предвидените намаления за определени лица следва да бъдат ползвани, за което е необходимо да се приложат необходимите документи. При кандидатстване за безплатен билет на лице под 14-годишна възраст заявлението се подава от законния му представител, като се прилага заверено копие от акта за раждане. При кандидатстване за безплатен билет за любителски риболов на лице с увреждания се прилага и заверено копие от документ, удостоверяващ това обстоятелство.
Адреси в гр. София, където могат да бъдат издадени и презаверени билети за любителски риболов:
-РУГ, Държавно лесничейство – София, ул. “Аксаков” № 14, ет.5;
-ИАРА, ТЗ “Риболовен надзор”- София, бул. “Христо Ботев” № 17, ет. 4, стая 419.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2006 11:09 am 
Аватар

Направих го вчера- точно както и миналата година става работата!
Или с две думи- отивате в Хеброс банк на Раковска малко след театър 196 (посока Славейков) попълвате платежно нареждане по образец за 15лв.. плащате 0.80лв. за превод и после бегом за заверка на билета...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2006 1:06 pm 
Аватар

и в Пловдив е така както казва vlado
но до на4алото на февруари ,когато 6те са в сила ве4е новите цени
от 25 лв +таксата
в4ера бях за 15 лв по банката и такса 3 лева с която само един 4овек минава (не може пет билета да се платят с един превод),и после до риболовното и готово 18 лв -2006 година
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2006 1:26 pm 
Аватар

Преди 2 седмици.. Директно в Хеброс - 15 лв. + 0.80лв банкова такса !

След това в горското за 2 мин и готово !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 16, 2006 2:16 pm 
Аватар

поне като ги даваме тия пари, някой може ли да ми каже дали стопанството действително отделя поне част от тях за обгрижване на дивеча?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа