Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2006 7:03 pm 
Аватар

Казвам се Димитър Найденов.Роден съм в с.Хлябово/Югоизточна България/В момента живея и работя в Ст.Загора.По професия съм лекар-патологоанатом.С риболова съм заразен от невръстна детска възраст-не помня на колко години бях,когато баща ми ни поведе с брат ми за риби.Мухарския риболов ми е тръпка от мноого време,но откакто тази година шуреят ми подари комплект започнах да действам активно.Замятам засега на сухо/от терасата,на тротоарната ивица на село/.Направих едно примитивно подобие на менгеме и две нелоши/по моето скромно и никого незаангажиращо мнение/совалки и сега пръскам пух и конци за радост на домашните ми,които много ми се смеят за похожденията по Старозагорските кинкалерии и козметични магазини.Ще се радвам да общуваме по темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2006 7:44 pm 
Аватар

Добре дошъл,колега!Ето още един мухар от Стара Загора.Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2006 8:12 pm 

Добре дошъл и от мене на Най-новият участник във форума- Д-р Най. :D
Приятно е да имаме сред нас още един запален мухар ,с който да споделяме опит и идеи.
Формата.

ПС:Ей хубави жени имате вие там по Стара загора! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2006 9:38 pm 
Аватар

Ваньо,здраво!Запален съм не,ами направо съм с`горял.Смятам,че има какво интересно да споделя-скоро-скоро.Брат ми също е изпепелен от риболова и скоро ще си купува мухарски такъми.В момента е натоварен със задачата да изработи върхови модели на менгемета,но както предполагам разбра ни спъват челюстите и аз се боря с тоз проблем.До скоро и с нетърпение.
П.С.Убави жени наистина тука бол и най-убавата е мойта и също е обладана от таз сладка лудост

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2006 10:58 am 
Аватар

У,у Стара Загора убави жени да искаш.Аз 5 години учих там/зооинженерче съм/и им се наглдах.Добре дошъл докторе..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2006 11:11 am 

Добре дошъл д-р Най. Абе в Заарето все сте паталогоанатоми. Сигурно се сещаш кого имам предвид.
Аз бих ти препоръчал вместо да се мъчиш да си правиш менгеме да вземеш да си купиш. По софийските магазини могат да се намерят добри модели за около 20-25 лв., ако по вашия край няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2006 12:17 pm 

Митак,ти наистина си голям щастливец! :D
Не стига, че имаш най-красивата съпруга ,а ми и споделя твоето хоби... !Е....,нема такъв късмет,докторе! :D Бравос!!!
Мойто гадже само мрънкьоти като разхвърлям перушините и за наказание треа да си пускам прахусмукачката след това.Без значение,дали съм работил само с микроспореста гума или с пеушини.Мъка!!! ](*,)
След тоя пример надявам се разбираш за какъв късмет ти говора.
Живи и здрави!
формата.

ПС:Митко,давай го и брат ти тука!Като гледам с каква тежка задача се е захванал (менгеме),не ми е ама въобще трудно да си представя,че гореща рибарска кръв тече в него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2006 10:09 pm 
Аватар

Ваньо,здраво!Първо: тя жената се кълнеше,че рибарски прът нема да похване,но кога го хвана-с`горя в благородната кауза.Второ:относно брат Най/Николай/-той има една приказка-"Всеки ден да съм за риба-пак няма да ми стигне".В село няма интернет засега,затова говоря от негово име/той там живее засега/.Менгеметата изобщо не са тежка задача.С брат Най ще ги изработим ,че ще пеят даже ,само да ги видим на живо или на добър чертеж/не се праскам хич даже/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2006 11:21 pm 
Аватар

Няма кой да пише на полковника! :( И той пие водка/да де хлябовска отровница/слуша руски романси и реди сълзи, бистри като безцветния лак за нокти,който използа за лепило.Братья,да не би да обърках стъпката някъде/език мой-враг мой/Ако е така,моля за извинение! <winers Аз утре пак ще пиша,а ако успея,даже и ще покажа нещичко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2006 8:14 am 
Forum Admin
Аватар

Бат Митя, не се кахъри за глупости!

Това, че никой не е писал не значи, че непременно нещо си объркал.

Ако има неща, които са ти интерсни или искаш да споделиш, форума е отворен, заповядай!

А бат Най, като се появи, ако искаш, ще оправя никовете, твоя ди се Бай Митяй, а неговия - д-р Най, т.е. да ти промена ника на Митяй, преди да се появи д-р Най, еххехее, тука стана една скоропоговорка май, мислите ми се заплетоха на сърджанс нот, ехехее, комай.

Наздраве на теб и Николай!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2006 11:59 pm 
Аватар

`Драсти,Акула!Уф ,доди ми сърце на място.Никът ще си го запазя на д-р Най.Когато брат Николай се яви официално в муарския форум,той ще реши какъв ник да ползва-все пак не знам как ще избере да се представи.Идния уикенд го чакам да дойде на гости и ако иска може да драсне някй ред.Да мусе невидише макар,не моам да намерим кабела за фотоапарата :x -щех да пуснем нещичко интересно/според мен/.айде до скоро и н`драве

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2006 8:54 am 
Аватар

А добре дошъл д-р Най! Май от Стара Загора се заформя стабилна група мухари! Аз съм новобранец като тебе, живея от 5 години в Ст. Загора и бих се радвал да се срещнем и извън виртуалното пространство!

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2006 2:29 pm 
Аватар

Тито,`драсти!Отдавна се канех да ти пиша, но ти ме превари!Аз също ще се радвам да се срещнем ънплъгт/както казвахме,кога бяхме на специализация в Бостън/За целта оставям телефони626053;0899836279.Апропо,знаеш ли как се пращат фотографии във форума?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2006 2:32 pm 
Аватар

До всички чс`тит празник и н`драве! И големи риби през тоз сезон!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа