Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Да им бъде ли разрешено на Гостите да пишат?
Анкетата свършва на Чет Дек 09, 2004 9:50 pm
да 36%  36%  [ 4 ]
не 64%  64%  [ 7 ]
Общо гласове : 11
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2004 8:02 pm 

Радо,във този форум всички сме ти гости но регистрацията е свързана с уважението.Направи това което ти решиш и от посещения ще разбереш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 24, 2004 6:20 pm 
Forum Admin
Аватар

Цитат:
Радо,във този форум всички сме ти гости но регистрацията е свързана с уважението.Направи това което ти решиш и от посещения ще разбереш.

Здрасти, Контрич,
Благодаря за добрите думи, уважението е взаимно.
И както ти казваш, така и ще направя, ще затвора за Гости форума, т.е за хора, които не са се регистрирали, или не логнати. Ще го направим за един пробен срок и ще видим какво ще се получи.
Ако не се, нищо не пречи да го върнем обратно както си е било винаги.
Ще опитаме просто.
Поздрави на всички, ловящи със мухички.
Акулата
П.С. Уважаеми колеги, от тия дни форума ще бъде затворен за Гости, така, че ще помоля всеки, който иска да пише в него да се регистрира, а ако вече го е направил, моля нега да се логне преди това.
Благодаря ви, весела колада.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2004 1:03 am 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Нед Юни 24, 2007 11:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2004 3:42 pm 

Кискинов първо поздрави за форума
второ надявам се да се видим по състезанията/ти май беше най-успешния състезател на Видрите/, ей да не се възгордееш ;)
после, не знам дали помниш ТОШОВО време трябва мисля да си го закачил малко. Та тогава се правеха такива изпълнения - със забрани и прочие. То едно подминаване на заяждания и пре - достатъчно.
Са с новобранците ситуацията е ясна - ще има тъпи въпроси винаги след някоя и друга година и те самите ще се чудят на себе си, но такъв е пътя и аз съм минал по него.
Е и докито се заяде малко с мене/не съм сигурен че с право/, но до крайности не трябва да се стига. И не съм никъв хай - състезател или нещо такова - ходя за удоволствие на риба/мухаря/ и има да уча още твърде много/тва за докито/.
То колко пъти сме били заедно на риба Видри/ЛРД/МУХИ, и се разбираме супер.
А бе и ОСТРИЕТАТА щели да правят мухарски отбор, вървят едни слухове из София...................едни трансфери не е истина/Станил да каже/.
Айде чао, че стана много теми много дълго

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2004 6:46 pm 

С т е ф а н написа:
второ надявам се да се видим по състезанията/ти май беше най-успешния състезател на Видрите/, ей да не се възгордееш ;)
после, не знам дали помниш ТОШОВО време трябва мисля да си го закачил малко. Та тогава се правеха такива изпълнения - със забрани и прочие. То едно подминаване на заяждания и пре - достатъчно.
Са с новобранците ситуацията е ясна - ще има тъпи въпроси винаги след някоя и друга година и те самите ще се чудят на себе си, но такъв е пътя и аз съм минал по него.
Е и докито се заяде малко с мене/не съм сигурен че с право/, но до крайности не трябва да се стига. И не съм никъв хай - състезател или нещо такова - ходя за удоволствие на риба/мухаря/ и има да уча още твърде много/тва за докито/.
А бе и ОСТРИЕТАТА щели да правят мухарски отбор, вървят едни слухове из София...................едни трансфери не е истина/Станил да каже/.
Айде чао, че стана много теми много дълго

Зрдасти бат Стефане- от мое име ти гарантирам, че нито Доки нито някой друг се е опитал да се заяде с когото и да е във форума. А форума на Акулта е много млад и все още има неща които не са технически отработени. А за това , че се разбираме спор няма, бил съм на три състезания с вас и наистина е така.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2004 6:53 pm 
Forum Admin
Аватар

Павлети написа:
Ш ма извиняваш Радко ама ми се струва голема проЗдотия туй за забраната на гостите да списателствуват ( лично мнение ! )

Извинен си брато, споко, това с забраната на гостите е нова стратегия, която отдавна ми се искаше да изпробваме. Нека бъде така известно време пък да видим.
Бат Стефан написа:
второ надявам се да се видим по състезанията/ти май беше най-успешния състезател на Видрите/, ей да не се възгордееш ;) ...

Бат Стефане, здрасти, благодаря за поздравите, а повярвай ми има много по-успешни от мен в отбора.
Цитат:

Значи, виж сега Стефане, за новобранците и тъпите въпроси какво ще ти кажа. Всеки е бил начинаещ, всеки е имал въпроси, които до една или друга степен някои хора наричат тъпи. Няма тъпи въпроси, има въпроси, чиито отговори са близки до ума, и в един или друг случай, хората, които ги задават се сещат по-късно за това. Няма лошо да се задават въпроси, затова е този Форум, за дискусии. Хора които знаят някои неща повече, да ги споделят на хора , които не знаят.
Цитат:
И не съм никъв хай - състезател или нещо такова - ходя за удоволствие на риба/мухаря/ и има да уча още твърде много/тва за докито/.

А това дето си го разцъквате с Док, тва си е ваша работа, между вас си, мен не ме бърка. Спокойно може да си се изясните на ЛС. Поне аз така бих направил, ако имах проблем.
Цитат:

И още повече ще бъдем, време да дойде. Едно искам всички хора пишещи тук да разберат.
Форумът е за мухарски риболов, всеки, който иска нещо да каже по съответна тема е добре дошъл. Ако не желае да се регистрира, да не го прави. Ако иска нещо да каже, регистрацията няма да го спре.
Просто така нещата добиват прегледност и яснота.
В самото начало като започнах да пиша често се шегувах с максимата, че занаят се краде, а не се казва. Говорейки за това съм имал предвид факта, че това което съм научил съм го научил сам от книги и интернет и практика, практика, практика, (простете ма ми заби компа на практика, ехехееее). Но това са неща, които ми отнеха 5 год, неща които, благодарение на Форумът и хората пишещи в него, един начинаещ мухар може да ги научи за много по-кратко време, става въпрос за теорията на нещата.
Мухарския риболов е един прекрасен спорт, едно страхотно хоби, една религия за мен.
И за да се получат нещата в България, основно трябва да се следва максимата - "не показвай знания, споделяй знания."
Тъй че, ако някой има какво да каже на останалите, за неща които не знаят, може да го направи под въпрос на добра воля. Никой не е насилен да говори, както и да мълчи.
Поздрави на всички от София до Кулата.
Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа