Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 02, 2006 12:33 pm 

Благодаря на бат Райко за хубавият излет,уловените риби не бяха много но аз най сетне се отпуших и хванах две хайванчета гулем кеф ви казвам, и бат ви Райко хвана две три не знам точно колко но аз пак благодаря за излета .Ходихме на тъй наречените разливи ,сутринта нищеше да пипне ,маане маане и нище по едно време бат Райко се пяви из храстите и вика излъгах едно кефле а аз маам ли маам и си викам пак ли капо бе м.....му стара закачах по храсти и върбички, виждаш ги гадовете пред тебе по главата ги удряш а те си се връткат и си заминават най победоносно.Та на връщане бат ви Райко ми показа места където знае че има клен. И на двете места където хванах беше още с първото подаване кеф си беше особено първият :lol:.Сигурно утре бате Райко ще пусне и снимки аз за съжаление нямам апарат :oops: :roll:.И двете ги хванах на мравка първата на 12ка кука ма малко след това остана на една върба и вързах същата но на 16ка кука.Бат Райко ми показа корковата муа и шъ съ пробам и аз да избачкам такава.Кастингът ми доста куца но ходене на риба му е майката та да се придобие опит.Ми тва е засега поздрави на всичкото мухаре :smt023 .На мен може да ми се отвори време и утре или вдругиден да отидя пак ако има някой свободен нека пусне едно ЛС. чао \:D/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 02, 2006 10:10 pm 
Аватар

Адашче,/май си и наборче/сефтето,което всъщност си е реализация на усилията на човек-във всяко едно отношение и начинание,е движеща сила на еволюцията и революцията и най-голямата награда за положеното старание.Блазе ти за учителя и браво на учителя!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: здрасти
МнениеПубликувано на: Нед Юли 02, 2006 10:37 pm 

Като прочета такава статия и умирам от кеф да сте живи и здрави и ти и бат Райко.Както казваше кръкника ми (док и той е от Стара Загора)от здраве и риби да не се оттървате всички във форума :D .Той по друг повод го каза но .....................нема да говорим за него 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 02, 2006 10:54 pm 
Аватар

Такива моменти се помнят.Хубав излет сте направили.

Поздрави на всички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 03, 2006 5:22 pm 
Аватар

Готино излетче колеги :) Еваларка за сефтето а ако клена бяга от мухата значи не му харесва трябваше да пробваш да закачиш нещо от сорта на комарче или някой парашут или кадис забелязал съм че когато капризничи кефала по искъра трябва да се откажеш от джапанките а и мравката не е подходяща за искъра в района според мене тествал съм много пъти и кефалците и се мръщят :)
Успех и наслука

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 03, 2006 6:30 pm 

Благодаря на всичкиот форума и най вече на бат Райко,дано имам възможност да ходя по често за кефлета та да ми се подобри и кастинга.Поздрави и по ГУЛЕМИ риби пожелавам на всички. <ok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа