Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Сря Юли 29, 2026 1:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 4:00 pm 

В случая под Нюкасъл разбираме селото от градски тип Николаево, разположено близо до Жребчево - ще го видите на картата. Значи става впърс за река Тунджа с прилежащите две разширения. Намира се на 10 минути път пеша от центъра на населеното място. Кефалът кълве много добре на суха муха, излизат здрави тупалки, оскобено в горния край на горното разширение, където е вливането на реката, както и в самата река. След състезанието на "Стари видри" в неделя минахме оттам с колегата Ицо, и съм впечатлен от рибното богатство. Кефалът май за сефте видя мухи, щото атакуваше като откачен на квото да му подадеш. Тъй че ако някой минава оттам, да се отбие и да помята, ще остане много доволен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 5:32 pm 

Що не те видях Бат Стане.. лових до 16.00 ч. и беше перфектно / като изключим жегата../?

Още на първите няколко подавания имах късане !.. Това не беше ми се случвало доста отдавна .../ разбирай - непроверен повод !/
Ама и " добичето" се беше доста породисто...

.. Условията перфектни ,рибите настървени / но и хитри - след второто подаване явно почват да се броят и все някоя липсва.. :D /..

... резултата - значително ,ама значително по-добър..

Поздрави,

Д-р К

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 31, 2006 6:37 pm 
Аватар

Човек да ти завиди бре Станиле,Евала :lol: :lol: :lol: . Как мина състезанието на клуба? Станиле много съм разочарован, е не от тебе бе наборче а от кефалите по Струма приятелю :cry: Онзи ден цял ден горе ,доле се мъча да хвана нещо, я на пчела ,я на оса нищо :cry: :cry: :cry: и в един момент УДАР ,вадим ,и що вадим СКОБАР ,па на оса направо се учудих :?: И си викам :?: тоя да не е кьорав бе............ направо съм в сачките брато ,ке зема да го мааана това пиене :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Я ела да по-поспортуваме по нашите места по струма ,оти мене тука ме познават тия кефали :lol: и неми обръщат внинание :arrow: всичките съм ги маркирал,ама на муцките :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2006 6:08 am 
Аватар

Ха здрасти бе!Най-малко пък съм очаквал тук да те намеря!Така де,при сериозни хора :D .Четох ти статията за вестника на гимназията,много добре.Така си беше,да го ......А сега не е същото...Както и да е!
Айде много успехи в рибаренето и мухаренето,па ако минаваш оттук /СЗ/ можеш да се обадиш,особено ако става дума за риба!0887541806.Тука ще ме откриеш при нужда!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2006 12:43 pm 

D-r Kosio написа:
Що не те видях Бат Стане.. лових до 16.00 ч. и беше перфектно / като изключим жегата../?

Д-р К

Косьо, ти най-вероятно си ходил до римския мост, а ние бяхме в горната част на разширенията. Много добро място за мухарка.
ДИМАААА, ДИМАААА БРЕ....здрасти приятелю, коман са ва ла пеш, а? Ейъ, че ме е яд, че не можах да присъствам на юбилея на гимназията, ама точно тогава имаше републиканско първенство по риболов с муха на Тетевен, а нашият отбор играе там за шампионската титла. Естествено, че ще ти се обадя като дойда в Стара Загора да помухарим. Най-вероятно ще стане не този уикенд, а следващият, когато има и мач на Берое, та мисля да съвместя двете неща. На места Тунджа е просто великолепна за мухарене.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа