Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Балканката...
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 1:15 am 
Аватар

Бат Стан написа:
.... Айде да не се правим на по-големи светци от папата и да не си търсим сметка защо пускаме или не пускаме обратно рибите. Който и когато си иска, може да ги пуска, който иска, може да си задържи по някоя, особено ако е действително красив екземпляр като този. Поздрави и наслука на всички, и най-вече на Алекс.

Точно и ясно казано !
Поздрави Станиле.

П.С. Предлагам ако прецени Акулата да заключи вече темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 5:45 am 
Аватар

Алекс няма за какво да се извиняваш....Браво за рибата.

Мухар,а? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 6:47 am 
Аватар

Здравейте пичове!!! Следя темата от самото начало, и честно казано вчера много, ама много ме сърбяха ръцете да седна и да река / напиша/ няколко думи на Баракудата, ама си викам, айде да не си слагам грях на сърцето - никога не съм "повишавал тон" на когото и да било във форума..... Ама днеска като чета извинението на Алекс от вчера и направо побеснявам!! Какво стана - накрая човека го хвана срам, че е извадил такава риба бе!!!!!!! И то защото съфорумец, който при регистрирането си даже не счете за нужно дето се вика от кумова срама, да драсне няколко реда за себе си и да се представи, както изисква достойното и нормално поведение и 90% от написаното от същия са безмислени заяждания с колеги!! Дотук с коментара ми за "колегата" Баракуда!!

Официално заявявам, че докато съм член на форума - дай Боже да е по-дълго :lol: , няма да вземам отношение по теми, повдигани от Баракудата, колкото и стойностни да са същите, дано накрая повечето станат такива!!!!

Алекс, ако още веднъж прочета подобни извинения от твоя страна, ще спра да ходя с теб за "тупалки от Искъра и ТЕЦ-о"!!!!!

И за да не се нареждам в редицата на "светците" заявявам, че и аз прибирам трофейните си кленове / за пъстърва не ходя /!!!
Пожелавам на нормалните и добронамерени съфорумци приятен и ползотворен ден!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 1:15 pm 

Здравейте колеги искам да ви кажа само че след като зарибиха тази река с балканска пъстърва сега незнам дали са малки или средни но след като станат по големи ще бъдат изловени поголовно от местните да не говоря че има двама с срекмета които ще опустошат рибното богатсво там даже аз съм намислил живот и здраве ако имам възможност да ги снимам на самото местопрестъпление как излавят рибата с мрежите си и тези снимки ще ви ги предоставя и какво ще направиме тогава-нищо,бракониерите ще си ловат рибата а тука един колега ме обвинява че съм я взел просто нищо лично но такива са фактите.Бате Стани,наистина имам проблеми със здравето-трудно говоря малко не съм добре със ръцете затова не мога да си правя мухите сам а си ги купувам а и Добрия Чичо Док ми прави мухи така че за мене този риболов е нещо като фантазия която превърнах в реалност исках да се науча да ловя с мухарката горе долу се справям така че постигнах нещо недостижимо за мен и благодаря на хората които ми помогнаха за това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 1:27 pm 

Колега само може да си горд от този улов и недей обръщай внимание на тези писаници по горе.Колегата е малко краен но не го казва с лошо чувство макар че така изглежда на пръв поглед.А за това че практикуваш този риболов имайки извесни затруднения просто ти свалям шапка имайки впредвид натоварването от излетите.Жив и здрав и все такива да ги дърпаш :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 1:52 pm 

alexs написа:
има двама с срекмета които ще опустошат рибното богатсво там даже аз съм намислил живот и здраве ако имам възможност да ги снимам на самото местопрестъпление как излавят рибата с мрежите си и тези снимки ще ви ги предоставя и какво ще направиме тогава-нищо,бракониерите ще си ловат рибата.

Не е точно така. Със сигурност знам, че риболовен клуб "Остриетата" създава организация за опазване на реката. На място Росен се е ангажирал да помага активно, също и Жоро Видрата дето държи рибарника, а отделно техни хора ще минават да проверяват. Тъй че няма да е толкоз лесно да се бракониерства. Не казвам, че ще спре мрежаренето, но поне ще се ограничи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 2:13 pm 
Аватар

alexs написа:
.... за мене този риболов е нещо като фантазия която превърнах в реалност исках да се науча да ловя с мухарката горе долу се справям така че постигнах нещо недостижимо за мен и благодаря на хората които ми помогнаха за това.

Alexs, недей така бе човек!
Висок съм 185 см, гоня 100 кила, но се просълзих.

Евала и поклон!!!

Ангел

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 2:17 pm 

Колега, аз съм много упорит човек, рядко да има такива като мен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 2:35 pm 
Аватар

Angel написа:
... гоня 100 кила...

... ти кога напълня толкова :lol:

Алекс, стягай се пич (ГОЛЯМ СИ!) и стига сте се връзвали на мнения по форумите - това си е нормален проблем при общуване в интернет - когато хората не са лице в лице.

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 4:20 pm 
Аватар

Росен написа:
Angel написа:
... гоня 100 кила...

... ти кога напълня толкова :lol:

Роска, защо реши че съм напълнял?!
От когато се видяхме за последен път (кога беше - преди около 3 години) "заякнах" много!
Ама главно в областа на корема :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 10, 2006 7:45 am 
Аватар

Плочата на корема помага за стабилност в реките.................Под голям камък голяма риба.............

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Здравейте
МнениеПубликувано на: Чет Авг 10, 2006 9:58 am 

Колеги, сега тука не е мястото където трябва да се караме или обвиняваме един дру,г тук е мястото където всеки един от нас трябва да получи похвалата от свойте колеги за това, че е хванал риба, независимо дали я е пуснал или взел със себе си(това си е съвсем друга тема),не стига, че животът се влошава и ние намираме удоволствието именно чрез този риболов така ,че няма смисъл да се караме един друг.Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 10, 2006 10:03 am 
Аватар

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа