Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: УФФФФФ
МнениеПубликувано на: Пет Дек 29, 2006 2:49 pm 
Аватар

Хайде бре пичове админи направете нещо направо стана невъзможно да се чете и пише ако искате да затриете форума просто кажете да не се мъчим залудо да пишем.
Иначе ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 29, 2006 2:51 pm 
Аватар

Това е някакво безумие............

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 29, 2006 4:11 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 29, 2006 11:16 pm 
Аватар

Цитат:
Хайде бре пичове админи направете нещо направо стана невъзможно да се чете и пише ако искате да затриете форума просто кажете да не се мъчим залудо да пишем.

Здрасти Даниеле.
Не ти ли омръзна бате все админите да обвиняваш,колко пъти искаш да ти отговаряме аз и Формата.Днеска съм изтрил над 30 поста а на теб ти се налагало да ги прескачаш.Формата също е изтрил над 30 поста днеска така,че предполагам знаеш колко прави 30 плюс 30.На мен ми струва повече от половин час за да ги изтрия,на Формата също.За мен това е изгубено време през което можех да свърша нещо полезно.Можех и да не ги трия тия постове ама понеже ме е грижа за форума както и за потребителите му ги изтрих.Общо взето ДО ТУК НИ СЕ ПРОСТИРАТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ПРАВОМОЩИЯТА на нас със Формата.
А за защитата на форума трябва да се обърнеш към СОБСТВЕНИКА на форума а не към админите.Акулата ми ОБЕЩА,ЧЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ЗАЩИТАТА НА ФОРУМА отдавна съм говорил с него за този проблем.
Надявам се повече да не пишеш за админите на форума а ако имаш някакви въпроси относно защитата на форума обръщай се направо към Акулата,той е човека на който трябва да пишеш за тези неща.

Поздрави и весели празници .

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 30, 2006 2:10 am 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Пет Юни 22, 2007 7:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: хай
МнениеПубликувано на: Съб Дек 30, 2006 10:49 am 

Здравейте,

същият проблем изникна в сайта на футболния клуб Берое Стара Загора. Форумът беше напъплен от ботове много яко. И уеб-майсторите направиха така,че форумът дане приема регистрации на потребители със сайтове, завършващи на ru, ua, муа, буа и т.н. Ако не знаете как става, свържете се с тях: сайтът е beroe-bg.com ще търсите потребителя с ник Арменски поп и ще кажете,че Торсида Верде ви е пратил за съвет, да помогне на рибарите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 30, 2006 11:27 am 
Аватар

Стояне здрасти извинявай въобще не съм имал в предвид тебе и Формата всеки който има админ права се нарича администратор извинявам се пак нямах Вас в предвид не съм се изразил правилно знам за какво става въпрос.
Повече няма да пиша трая и това е, предложих да помогна но като няма интерес няма да се натискам.
Преди време почти бяха хакнали едно форумче бяха подменили един фаил в случая си мисля че проблема е подобен подменихме сорса и проблема се реши в момента версията на форума 2.22 мисля че ако се свали и се ъпдеитне до последна версия проблеми няма да има
Желая на всички весели празници :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 30, 2006 12:21 pm 

Ей Даниеле помагайте а не трайте че форума не знам на какво ще заприлича
Обръщам се към Радо свържи се ако можеш с Ради Палазов от форума той работи в софтуерна фирма и мисля че може да помогне
И не нападайте администратори съдържатели че не е лесно

Поздрави и приятно изкарване на празниците

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 05, 2007 10:43 am 

То затова се правят най-активните и сериозни членове модератори. Така натоварването по следене на форума се разпределя равномерно на повече хора и такива изгъзици изчезват бързо-бързо.

Живи и здрави през новата година !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 05, 2007 10:51 am 
Аватар

Тиътър написа:
Цитат:
То затова се правят най-активните и сериозни членове модератори.

Прав си колега то Аз и Формата сме едни от най-несериозните и неактивни членове в този форум.:oops: Кво да праиш не мое сите да сме сириозне,треа да има и по-несериозне кат нас.:D
Направо Нехранимайковци. :D Ше зема да си смена подписа с Нехранимайко ного ми аресва идеята.:lol: Евала колега за идеята,ного е ценна.:wink:

Жив и здрав.

The life is too short to fish a bad Fly!

Последна промяна stoyan filipov на Пет Яну 05, 2007 1:28 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 05, 2007 12:43 pm 

theater написа:
То затова се правят най-активните и сериозни членове модератори. Така натоварването по следене на форума се разпределя равномерно на повече хора и такива изгъзици изчезват бързо-бързо.

Живи и здрави през новата година !

Абе ....,кво да ти отговори човек :?: :!:
Неам нерви вече да се разправам с ............ .Не ми е в стила да съм ценичен ,та по-добре да сложа многоточия,ти сам се сети какво съм искал да ти кажа!
Малко ли пъти се писа по-нагоре,къде е проблема и до къде ни стигат правомощията .Само искам да ти кажа пичаго ,че на никой не см длъжен да му "слушам" помията и треа ли на всеки по единично да се обяснява къде е проблема или не си чел предишните постове.
Ако си мислиш ,че съм много щастлив със сегашната си роля на гумичка дет си губа времето само за глупости ,да може да ти е поизметено като влезеш , да се осереш едно хубаво на чисто...,ми мноо се лъжеш.Човек се опитва да е коректен ,да си мери думите да не вземе да обиди некоя комплексирана душица и накрая кво.... .
Идва някой кат тебе и ръси мозък ,и търси да провокира.Ми това е моя отговор на такива провокации.
Май все пак станах циничен ,заради което още сега ме е яд ,ма няма да трия този път,тоя път не .
Можеш спокойно да пишеш на Акулата с твоите предложения за администратор,че на мен откровенно ми писна да отговарям на такива като тебе.Даже ще ти направя услуга като предложа твоя милост за постта,като един отговорен ЧЛЕН(сети ли се... :wink: )!

Поздрави
Формата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа