Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2004 2:36 pm 

Та колеги докат се подмотавах из един форум на кво попадам.
http://www.flyanglersonline.com/
Ха така Акула и д-р Мишо. Преди време бях попаднал в друг, където имаше въпрос за флайфишинг в България и нямаше нито един отговор за 10 месеца!!! Ми ето ни и нас в FAOL
Поздрави господа!
Нещо не мога да се оправя с линка към форума. Та отивате във форума на флайтаинга и едната тема е Флайтаинг в България на наш Акулеско.
Определено има интерес към неговите мухи от хора като Рой Кристи/ в последният брой на Троут анд Салмон с ревю на муха/. А виждам, яе и д-р Мишо е попитан за неговите стримери и се е включил много успешно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ;)
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2004 6:12 pm 
<Изтрито>

Последна промяна Гост на Сря Апр 13, 2005 8:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2004 7:59 pm 
Иване,тези неща би трябвало да радват всички ни,поне аз така мисля.Да се спомене в такъв известен сайт ,че съществуваме и ние на този свят е просто супер.Да си кажа и на мен ми се е искало да се регистрирам в този форум,но да участвам както вие с Акулата би ме затруднило заради езика,ще ми отнеме много време да ги напиша на верен английски,а това време ми липсва.Така че бравос на вас ,че участвате,демек сте като представители на мухарския риболов.Ще ви следя и там,да знаете..Поздрави!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2004 8:02 pm 
Аватар

Днес не съм в час нещо..Госта бях аз.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2004 8:20 pm 
Forum Admin
Аватар

Пигов написа:
Та отивате във форума на флайтаинга и едната тема е Флайтаинг в България на наш Акулеско.
Определено има интерес към неговите мухи от хора като Рой Кристи/ в последният брой на Троут анд Салмон с ревю на муха/. А виждам, яе и д-р Мишо е попитан за неговите стримери и се е включил много успешно.

Дек сте вие всички връзващи мухички?
Привет пичове, както вече каза Ваньо, вече и в международни води се забелязва перката на акулата, ехехее.
Онова, което трябва да ви споделя и което много ме радва, че и в Америка и Англия, а и не само там, хората си задават интересни въпроси като: Къде се намира пък това България? Връзване на мухи в България, мухарски риболов, ммм, интересна работа?
След като влязох вече в този форум и споделих принципни неща за нашия мухарски риболов и връзване на мухи, доста от хората проявиха огромно желание да научат повече за мухарството тук.
Основната линия което следвам в американския форум, и по принцип, е разбира се популяризиране на мухарството в България.
Хората в този форум определено са доста отзивчиви и откликват на молбите ми.
Бат Вальо написа:
Иване,тези неща би трябвало да радват всички ни,поне аз така мисля.Да се спомене в такъв известен сайт ,че съществуваме и ние на този свят е просто супер.Да си кажа и на мен ми се е искало да се регистрирам в този форум,но да участвам както вие с Акулата би ме затруднило заради езика,ще ми отнеме много време да ги напиша на верен английски,а това време ми липсва.

Бат Вальо, ако накой от вас имат въпроси могат да ги пишат тук, да речем в тази тема и аз да се опитам да ги задавам във форума там.
Те са истински професионалисти, поне някои от тях, с които имам честа да комуникирам и може доста да се научим от тях.
Репортер от някъде там около Атлантическия Океан бе, ехехеееее, известния вече и не само от София до Кулата.
Акулата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа