Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2005 12:38 pm 
Forum Admin
Аватар

Привет на всички, ловящи с мухички, и джокащи ракийчки, ехехеее, пише ви Радо Душипъстървов Кленморински от Сан Дански, близо до Кулата, споменаван по мухарските и винарските среди като Акулата.
Радвам се, да посетя този форум, надявам се да не ви досаждам много с мойте болни моабети, и мухарски конфети, ехехееее.
Лова на муха от вчера, след като една ми казна в лютеничката и я фанах за гръцмуля, ехехее. Пийвам по малко, апнувам така, ехехеее, кога има, и най ми е кеф да хода на рибка по преките да я щипкам.
А па още по-кеф ми е така с аркадаши като Вас тука спсуващите да си дроба на ситно моабетче за сладка ракийка и рипка, рипка, рипка, ехехееее, стой, стига си рипал бре, ки подплашиш женорята, ма къде побегнахте, госпожице, госпожице, ехехее.
Поздрави на всички!
Може ли да драсна два реда в нмекоя стая по стените, носа си шпрея от ферментирал гроздов сочец.
Благодаря , че ме изтърпяхте, тепърва мисля да се разшетам по стаите на хотел Мухоландия - форумът за мухарски риболов в БГ.
Поздрави от София до Кулата.
Акулата.

П.С. Към всеки новорегистрирал се юзър имам молба. Ако желаете разбира се, моля, представете се в тази стая - "Представете се, моля!", като може да го направите в отделна, "Нова" тема.
Стаята е иззидана специално за Вас. Стаята е за прием, където ако искате може да ни споделите нещо за вас. Разчитайте на нашето горещо посрещане, еехехее, не с гореща вода де. Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2005 7:25 pm 

Гусин Акулензис,

ще разрешите ли нам, проЗдите, попиващи тук-там из виртуалното пространство Вашите и на други като Вас списувания, да използуваме горенаписаното от Вас като един вид предговор към Вашите истории, предстоящи за отпечатване?

Благодаря за вниманието.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа