Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2005 7:07 pm 
Аватар

Здравейте аз съм Archer и много бих искал да направя един добър PR като на Akulata, но за съжаление от сравнително кратко време(два сезона) се занимавам с риболов на муха с шнур. През тези два сезона имах възможността да посетя реките: Искър, Струма, Бяла Места, Черна Места, Видима и Въча, като най-резултатни за мен се оказаха първите две. Ловя предимно кленове, не защото съм си го поставил за цел ами просто само това съм хващал(сезирам този начин на риболовстване), с излючение на пъстървата, която хванах на Бяла Места. Що се отнася до горепосочената река то тя се оказа едно истинско предизвикателство за мен, тъй като риболовът там беше изключително труден за мен: тясна река с много растителност.
Предварително искам да се извиня на колегите, на които мойте въпроси и публикации ще се сторят доста глупави и необмислени, но все пак този риболов е сравнително нов за мен така, че се надявам да могат да ме изтърпят.

Успех на всички колеги през новата година и дай боже повече слука от миналата.

Не съдете хората, които опитват и неуспяват. Съдете само онези, които не желаята да опитат.
Кажи ми и ще забравя; Покажи ми и ще го запомня; Остави ме сам да го направя и ще те уча.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2005 7:16 pm 
Аватар

Здравей и добре дошъл във хотел Мухоландия както го нарича нашия любезен домакин-Акулата! Няма да се притесняваш от нищо пиши питай отговаряй и тнт-само гледай да е на правилното място щото иначе Акулата дебне...
Ще ми разкажеш ли повече за тази Бяла река на ЛС или в маршрути?
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2005 4:57 pm 
Forum Admin
Аватар

Archer написа:
Здравейте аз съм Archer и много бих искал да направя един добър PR като на Akulata, но за съжаление от сравнително кратко време(два сезона) се занимавам с риболов на муха с шнур. През тези два сезона имах възможността да посетя реките: Искър, Струма, Бяла Места, Черна Места, Видима и Въча, като най-резултатни за мен се оказаха първите две. Ловя предимно кленове, не защото съм си го поставил за цел ами просто само това съм хващал(сезирам този начин на риболовстване), с излючение на пъстървата, която хванах на Бяла Места. Що се отнася до горепосочената река то тя се оказа едно истинско предизвикателство за мен, тъй като риболовът там беше изключително труден за мен: тясна река с много растителност.
Предварително искам да се извиня на колегите, на които мойте въпроси и публикации ще се сторят доста глупави и необмислени, но все пак този риболов е сравнително нов за мен така, че се надявам да могат да ме изтърпят.

Успех на всички колеги през новата година и дай боже повече слука от миналата.

Не съдете хората, които опитват и неуспяват. Съдете само онези, които не желаята да опитат.
Кажи ми и ще забравя; Покажи ми и ще го запомня; Остави ме сам да го направя и ще те уча.

Здравей, Арчър,
Добре дошъл в хотел Мухоладния - Форумът за мухарски риболов в БГ.
Няма нужда да сде извиняваш на когото и да е било за въпросите си. Всчики в самото начало сме имали ихубави въпроси, които сме задавали и не чак толкова. Чувствай се поканен да пишеш, където желаеш и за каквото желаеш тук. Всеки един от нас би се радвал да научи нещо за мухарството от теб.
Аз например съм любопитен за Бяла и Черна Места и пъстървата, която споменаваш. Ще се радвам да ни разкажеш повече за тези реки в "Маршрути"
Поздрави и остани на линия.
Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа