Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2005 9:56 pm 

След такова благо посрещане в тоз форум как чиляк дан си излей ду
шата,а!?
Здравейте на всички!Казвам се Вичко Вичев,роден в Шумен,живеещ в Мизия-скапано градче,което е забележително с това че се намира между Козлодуй и Оряхово :lol: .По професия съм ветеринарен лекар и съм управител на птицекомбинат със 120000 червени :lol: кокошки.
С мухарски риболов се занимавам от 2001година,като ходя да мухаря на Огоста,която е на 3 km от градчето.В околията май съм единствения запален мухар.През лятото не пропускам вечер да не съм за риба,като мухарката,елечето и гащиризона стоят в колата.За пъстърва не съм ходил,защото просто нямам време да се откъсна от работа.В муховръзването нямам опит :oops: ,но се заклевам от понеделник да си купя такъми и да почвам да опитвам!
В старата Фишинг мания имах ник Доктора,но много станахме колегите доктори,затуй тук съм с друг ник
Аре със здраве на всички!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2005 10:35 pm 
Forum Admin
Аватар

Д-р Дулитъл написа:
След такова благо посрещане в тоз форум как чиляк дан си излей ду
шата,а!?
Здравейте на всички!Казвам се Вичко Вичев,роден в Шумен,живеещ в Мизия-скапано градче,което е забележително с това че се намира между Козлодуй и Оряхово :lol: .По професия съм ветеринарен лекар и съм управител на птицекомбинат със 120000 червени :lol: кокошки.
С мухарски риболов се занимавам от 2001година,като ходя да мухаря на Огоста,която е на 3 km от градчето.В околията май съм единствения запален мухар.През лятото не пропускам вечер да не съм за риба,като мухарката,елечето и гащиризона стоят в колата.За пъстърва не съм ходил,защото просто нямам време да се откъсна от работа.В муховръзването нямам опит :oops: ,но се заклевам от понеделник да си купя такъми и да почвам да опитвам!
В старата Фишинг мания имах ник Доктора,но много станахме колегите доктори,затуй тук съм с друг ник
Аре със здраве на всички!

"Чичко Вичко, чичко Вичко, може ли да си отскубна едно червено перце за да си направя една мухичка, а какво, може, е-е-е-е-ее, ма къде изченаха кокошките, ехеххееее, аз до като питам те лисиците ги събрали"
Здрасти Вичко, Д-ре, мед ми капе на душата от капкомер като гледам как форума привлича вниманието на все повече хора от цялата страна.
Благодат.
Остани на линия, сигурен съм, че тепърва има какво да научим от Мизийския край за мухарския риболов.
Поздрави!
Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2005 11:34 pm 

Докторе здравей и от мен!
Ей,гилдията на докторите нараства неимоверно:супер!!!Tова определено е гарант за високо качество,като се има в предвид досегашният ни опит във форума.Единият ни доктор връзва с хирургическа точност се що му кажеш,другия се специализирал в областа на поведение ,цветоусещане и какво ли още не при рибите... ,а най-"новия" ни доктор,доктор Вичо,специализира петльова селекция :D .... ей ,колеги светло мухарско бъдеще ни чака в тоя форрум с тоя екип.
Доктор Вичоооо,Доктор Вичо да се поправиш и то както каза още от понеделник,щот не може Мухар дет работи сред такава маса от материал и перушина(чухте ли колеги....120000 скалпа :twisted: )и да не си връзва сам мухите-тва е се едно Формата-трезвеник или пък Акулата-девственик :D (след това ми изказване пак ще ям скандали чрез лични от Акулата ,ама не можех да не го напиша).
Та пак добре дошъл(и аз като домакина :D )на доктор Вичо и още нещо последно обещавам:Докторе,това за селекцията е напълно серизно,виж там да умешаш некое и друго генче,та и ние като белите хора да можем да се похвалим с добра селекция и добри скалпове.
Жив и здрав!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2005 11:39 pm 
Аватар

Докторе добре дошъл.Аз съм ти почти колега-зооинженер съм.Да ви треба случаино такъв кадър в птицекомплекса :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2005 1:18 pm 

Хубаво е човек да срещне възпитаник на ВИЗВМ ,пардон -ТРакийския университет в такъв квалитетен форум.За съжаление :lol: :lol: :lol: спя с зооинжинерка а и освен това и гледам физиономията цял ден на работното ми място!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2005 2:38 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Нед Юни 24, 2007 11:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2005 5:58 pm 

Внасянето на пилета е изключително трудно нещо,особено ако става на въпрос за малко бройки.По-добра идея е да се внесат разплодни яйца,тук да се инкубират и след това да се отгледат птиците.Месец и след излюпването ще се разбере на какво ще приличат птиците.
Може ли да видя отнякъде хубава снимка на тези птици и с какво толкова се отличават перата на този петел?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2005 6:11 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Нед Юни 24, 2007 11:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 23, 2005 10:09 am 

Малиии,какви красавци!Мисля че ми стана ясно за какво иде реч!Нека да ми се избистрят 2-3 идеи по въпроса и ще се върнем на темата.Струва ми се че съм виждал и у нас декоративни петли с подобна структура на перата,но ще се поинтересувам при мои познати-маниаци на тема декоративни птици.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа