Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2004 12:13 pm 
Карамфил, това цветенце младо написа:
Що не иззидате някоя стая за кастинг. Дето се вика да има нещо и за аматьорите, като мен, все пак свежа кръв във форума винаги си трябва. Освен това доколкото ми е известно, трябва и качествено поднасяне на качествената "храна". Поне така е в хубавите ресторанти.

Здрасти Карамфиле, радвам се, че като начинаещ мухар ти харесва този форум. За кастинг не бива да се притесняваш да питаш в съответната стая. Да речем "Суха муха", "Химфа". В тези стаи може да задаваш каквито искаш върпоси свързани с тактика и замятане със съответната муха. Ако държиш непременно да има отделна стая, няма проблем, но ме е страх да не станат стаите повече от хората дето ще ги посещават и да не фалира хотело, ехехее, бъзикам се.
Пиши винаги кавото те интересува, тук мисля, че може да намериш винаги отговор на въпросите си.
Междудругото, няма проблем и да се регистрираш, така мненията ти ще се помнят в личния ти профил и когато се сетиш за нещо може да ги преглеждаш, но както реши това си е твоя работа.
Остани със здраве и приятни мигове ти пожелавам със сайта и форума.
Поздрави от София до Кулата.
Радо

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2004 5:27 pm 
Аватар

добре, щом не става на портала, ще питам по стаите... лошо няма...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2004 5:38 pm 
Аватар

Няколко идеи... секцията купувам продавам... може да влезе в секцията такъми... тоест да я няма... защото там ще се купуват и продават само такъми, не вярвам някой да тръгне да предлага круши...
това за рапортите не ми харесва (това е само лично мое мнение)... маршутите е по-добре...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2004 6:41 pm 
Аватар

...

Последна промяна D-r Misho на Съб Юни 23, 2007 9:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2004 9:45 pm 
Браво акула. Перфектна идея да се концентрира информацията за Мухарския риболов в БГ. Отдавна се надявам това да се случи. И ето вече е почти(липсва онлайн магазин за мухарски такъми и материали) факт и то на едно и също място и то с един продуцент, и то не кой да е, а самия наш стар познат и учител Акулата ....

Сега относно стаите кухните и обзавеждането. Мнението ми е че когато една информация се разбие на много категории (стаи) вероятността да се попадне на точното място в точния момент и да се види точната информация намалява. Това ми е мнението, съвети няма да давам.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2004 11:13 am 

D-r Misho написа:
Алеко написа:
лллКак така не знаеш?! Ние не само секция, ами и отбор си имаме, който тази година участва в Националния шампионат!...

Кои са в тази секция,щото като питах ми казаха че няма мухарска секция :-s Нещо не съм разбрал явно.

Ми питай бачо си Стенли, той най-добре ги знае. Но мисля, че това са Акулензис, Джепензис, Станилензис и Пигенсонензис. S:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2004 11:47 am 
Forum Admin
Аватар

Алеко, Сонара на ИАРА написа:
Ми питай бачо си Стенли, той най-добре ги знае. Но мисля, че това са Акулензис, Джепензис, Станилензис и Пигенсонензис.

Ехехеееее, уважаеми г-н Алеко, много ви моля, ще ме съспите от смях.
Първо аватарът ви ми кара да мечтая и второ не съм изненадан дори ни най малко, че сте спряли на него, ако се вземе предвид начина по-който наименувахте членовете(ееее, как мръсно звучи само тази дума значи) на отбора - АкуленЗис, ДжепенЗис, СтаниленЗис и ПигенсонЗис.
Отбора на мъжете(да не се чете на английски)зис, ехехеееее, ще ме скъсаш човече. Как да не те почерпя с една песен, а-хъкмьь: "Мдооо, мдооо,", момент да се разпея, а така сега, ииии уан, ту, три ииии:
"Всеки път си казвах не е тяяяяя, всеки път си казвах, чееее греша, всеки път си казваш, че ще спра ..."
Акул - А - зис

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2004 10:40 pm 

Уххаааа, тов а го видях сега. S:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа