Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 1:27 pm 
Аватар

Първо държа да поздравя акулата за направата на това културно средище от специалисти по всички видове риболов <winers

Здравейте на всички фенове на тази благодат,с нетърпение дочаках да получа съобщението за активиране на акаунта ми и да споделя въпросите си до най добрите в тази област.

Та няколко думи и за мен :) ,от скоро се запалих наново по риболова,някак си изпитвам нещо което не изпитвах преди.Бях прекъснал около седем години понеже имах проблем с нервите и като не хванех риба почвах да псувам яко <mad ,но това е в миналото :D ,докато един ден един бивш колега не ме закара на едно гьолче и хванах 11 каракуди и край,беше неделя,а понеделник вече имах въдица,понеже старата я строших и я хвърлих в канала който ловях <haha тогава,нем е съдете,бях малък тогава и не оценях лечебния му ефект.

Значи ОТ ПЛОВДИВ СЪМ <ok ,до скоро ловях на язовири докато не разгледах по форумът ви постове и не се осетих,че по реките е екшъна :D ,до края на тази седмица ще извадя билет,но не знам места по реките и тънкостите на ловенето на речната риба,та ако някой може да ме упъти къде има риба на около 15км ще съм му адски благодарен,а и да ви се похваля :D преди няколко дни имах рожденден и моята приятелка разбрала каква мухарка съм харесвал и я купила милата,не бях получавал подарък от 3-ти клас и ми се припомниха чуства които бях забравил,даже се разплаках от радост,та понеже ми остана да подпиша трудов договор и подпиша ли го си купувам веднага ботуши,мухи и шнур и като набавя всичко очаквам пикантни предложения за мухарлък или места за мухарене.
Ами толкова за мен.....

Та ако някой има някакъв стар гащеризон който не му трябва и някакъв стар шнур 5-ти клас и някоя муха за продан да пише,нека да е от Пловдив предложението,понеже нямам никакъв транспорт....късмет и любов на всички <ok

Здравейте на всички Skype ton4o.mc

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 4:30 pm 
Аватар

Тончо каза:

"..а и да ви се похваля :D преди няколко дни имах рожденден и моята приятелка разбрала каква мухарка съм харесвал и я купила милата,не бях получавал подарък от 3-ти клас и ми се припомниха чуства които бях забравил,даже се разплаках от радост...."

Тончо, казаното от теб ме развълнува и мене. Брато, уважавай и си обичай момето, както тя тебе, и ще видиш колко по-приятно ще бъде ежедневието ти!! Бат,ти Райко таз година прави 22 години семеен живот и нито за миг не съжалява за избора си!!! Добре дошъл в Акулата и ти пожелавам много приятни мигове на страниците на форума!!! Няма да мога да ти дам актуална информация за дашните реки във вашия регион, но на пръв отскок Марица е твърде, твърде примамливо изкушение!! Имай предвид, че все още някъде из форума стоят митичните снимки на колегата Симс с кефали, уловени в Марица....виж за какви животни става въпрос :lol: :lol: и след това , поне според мен, се обезмисля търсенето на много по-добри оферти от Марицата!! Още веднъж - поздрави!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 5:05 pm 
Аватар

Бате Райко,да сте ми живи и здрави ти и цялото ти семейство,за да се задържите толкова време заедно значи и двамата сте направили точния избор <ok ,пожелавам ви не сребърна,не златна,а платинена свадба дори.В началото мойта изпитваше страшна ревност от всичко покрай мен,но не мога да повярвам си е взела поука,вярно някой път ме изкарва извън нерви,но с жеста и прощавам всичко.Късмет и наслука ти желая

Здравейте на всички Skype ton4o.mc

Последна промяна Ton4o_84 на Съб Юли 14, 2007 8:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 6:20 pm 
Аватар

Животът е такъв - днеска ти се късат нервите, утре се обичате....а годинките си се търкалят :lol: :lol: . Важното е да запазиш това, което си съградил!!! Поздрави!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 9:38 pm 

Тон4о добре дошъл и в този форум. Докато купиш шнур и ботуши чети тук в форума има мн неща които трябва да се научат.
Поздрави и приятно прекатване в фотума.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа