Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 1:51 pm 

http://www.anglingclassics.co.uk/Scierra_Waders.html
може ли да се поръча до тука да го взема гащеризона+ботите за газене-148.99евро-мисля че толко струва комплекта или бъркам и кой размер да взема някой запознат ли е с тези неща ами аз нося №42-43 та ако некой ме светне по въпроса ще съм му благодарен Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 10:19 pm 
Аватар

Тц , около 190 евра без доставката иде покупката в случая :wink:
Това колко е "дишаща" материята на гащеризона в случая може само да се гадае :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 5:40 pm 

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... stid=24987
това как мога да го взема някой ще ми опише ли процедурата щото имам информация че примерно си превел сумата но не получаваш нищо по точно казано са те прецакали с парите питам това напълно възможно ли е

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 9:11 pm 
Аватар

alexs написа:
http://www.anglingclassics.co.uk/Scierra_Waders.html
може ли да се поръча до тука да го взема гащеризона+ботите за газене-148.99евро-мисля че толко струва комплекта или бъркам и кой размер да взема някой запознат ли е с тези неща ами аз нося №42-43 та ако некой ме светне по въпроса ще съм му благодарен Поздрави

Здрасти , имам го същото , не може да се оплача газа здраво не пуска , в хладно време 15,20 да 30 градуса е добе след тва става сауна :lol: , ако сега ще си копувам за първи път гащеризон то ще е SIMMS http://www.simmsfishing.com/za/SIM?PAGE ... D.ID=52686 , ТВА Е ДРУГОТО Е ИЗМАМААААА.. НО ВСЕ ПАК АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ Scierra , взимаи го твърдо става, тествал съм го здравата.

ето го
http://gallery.akulata.com/albums/album64/aao.jpg

http://gallery.akulata.com/albums/album64/aah.jpg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 9:58 pm 

колега абе би ли ме светнал кой размер да взема ами нося №42-43 обувки 165см съм висок ще съм благодарен а и нали няма проблем ако го поръчам няма ли да ме прецакат с парите щото това е напълно възможно става въпрос за SIMMS от 250долара горе долу тука на колко ти идва питам те щото си запознат с нещата Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 9:07 am 
Аватар

alexs написа:
колега абе би ли ме светнал кой размер да взема ами нося №42-43 обувки 165см съм висок ще съм благодарен а и нали няма проблем ако го поръчам няма ли да ме прецакат с парите щото това е напълно възможно става въпрос за SIMMS от 250долара горе долу тука на колко ти идва питам те щото си запознат с нещата Поздрави

Здравей Алекс,
Не съм пазарувал от Кабелас, но пиша в един друг форум и там колега сподели, че за доставка около 3 месеца оскъпяването на стоката удва около 20%, а за 3-4 дни - около 45%. Оттам май те чака ДДС 20% и може би мито (5-8%, а може и повече - трябва да се провери в тарифата).
Пак ти казвам - препредавам чужди думи, но при всички положения трябва добре да провериш преди да пристъпиш към действия.
Дано някой тук може да ти помогне!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 10:14 am 
Аватар

Малко късно се включвам, но напоследък имам много проблеми и почти нямам време нито за риба, нито за форума :? :? . Сега, нямам опит с Кабелас, но това е търговска верига и ще доставят стоката с придружаващ документ, в който е отразена РЕАЛНАТА и цена, а оттук веднага става страшно - митницата ще натовари още 10-тина процента / май беше толкова /. На следващо място Кабелас ползват услугите на куриери, а не американските пощи, и от там разхода също хвърква до небесата.....При куриерите няма шанс за прецакване - пратката можеш да следиш в реално време - т.е. в 11 часа е пристигнала на летище Х, в 12 натоварена за еди къде си и т.н. Единственият по-евтин начин е Ибей, но тук също има проблем - погледнах какво ново се предлага в момента - повечето продавачи са магазини, които едва ли ще се съгласят да пуснат гащеризона "до 50 долара и подарък". Такова нещо втора ръка не се купува. Нямам идея и колко ще излезе доставката - все пак това е по-обемист пакет от въдица. Та твърде много неизвестни......Алекс, можеш да прецениш дали ще ти стане дадения размер по данните от производителя - в случая при Симс - чест / гръден кош/ , инсиим / чатала / и шу сайз / обувката /. Размерите са обиколка на гръдния кош и дължина на чатала в инчове / 2.54 см /, а обувките са по американската система. Въпреки всичко докато не нахлузиш тая работа никой не може да ти каже ще ти стане ли точно или не...винаги има процент несигурност. Поздрави!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 10:51 pm 
Аватар

Бат Райко позволи ми да не се съглася с теб за няколко неща :wink: Никакъв проблем голяма търговска верига да обяви международните си пратки с талон на подаръка или за 50 долара , просто застраховката ще е върху тез 50 долара а именно около 4 гущера :wink: ТЕ го тука тоз гащеризон нов новеничък , с размер кат за Алекс къде иде на - 249.95 ( елемент ) + 15 ( шипинг ) + 4.20 ( проследяващо число / застраховка ) = 315.15$ а при Пей Пал превода левовата равностойност е равна на курса за транзакция на съответната банка за деня ( по петъчен тразакционен курс на една банка - 454.45лв. :wink: ) .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 7:17 am 
Аватар

Павка, нямам опит с големите магазини, ама като си спомня какви приключения имахме с един Сейдж РПЛ+ от Леланд....мани, мани...иначе погледнах гащеризона....ма то по-евтино от въдица да го докараш бре :lol: . Алекс да решава - ако му харесва - ще го грабваме!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:58 am 
Аватар

Ми те ората са го казале - го то кноуффф :lol: :lol: :lol: Пазарувал съм си разни въдички ( на мен и на Мунчака ) , макарета разни , фофлери , блеснички че и парфюме за буля и бълдъзето от големи търговски вериги и никакви ядове поне досега :D То и при тех :

Цитат:
РанътЪ праи борбътЪ !
Ние се бориме най-вече за паре
щото
с паре има и ранЪ и борбЪ!

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 10:55 am 

ами ще си избера нещо от Ибея и ще се обадя на бат Райко да действаме по въпроса Поздрави на всички :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 4:53 pm 

Павка искаш да кажеш че примерно този посочения от мен гащеризон
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... stid=21014
ще ми излезе 315 долара или бъркам щото тоя където си посочил в Ибея струва колкото този който посочвам аз Поздрави :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 5:50 pm 

Бате Райко абе тоя посоченият от мен гащеризон има ли го в Ибея ако го има дай да действаме по въпроса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 7:01 pm 
Аватар

Алекс, това, което ти е посочил Павката, е гащеризон какъвто си посочил - Симс Ел2, Гортекс, на "Бай ит нау" в Ибей. Обръщай си парите в долари, провери големината дали ще ти стане, защото връщане назад няма и като си готов ми пусни л.с. Поздрави!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 11:54 pm 
Аватар

Тъй , тъй бат Райко ти е отговорил преди мене :wink: Единственната разлика е че тази цена 315.15 доларе си е със сичко вътре докат Кабеласката такава мое да турим бас че ще ти дойде по-више :wink: Предполагам също че това е и твоят размер ( щом на Дани Крилоффф става значи немаш ядове :wink: ) !

пп - мини през Радо Акулата на Сливница да си вземеш силикагела .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа