Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Аз съм Неофит ...
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 12:59 pm 

Шапка ви свалям момчета и момичета (надявам се да има ако няма че ще има) за добре подържаният website и голямата активност във форума.
Аз съм на 30г. занимавам се с програмиране.
Хобито ми от 3 годишна възраст е риболов. Започнах с риболов на клен и черна мряна в красива малка рекичка, а след като навърших 5 години и получих за подарък първият си спининг вече бях редовен посетител на брега на най-голямата и най-богатата на риба река в България – Дунав. Любимите ми места са около град Видин – там съм роден.
Риболовът на плувка и дъно бяха измествани все повече от спинингов риболов с блесни, после се включиха силиконовите примамки а последните години и воблерите.
От 92-ра година живея в София и използвам всеки свободен момент за риболов. Разбира се при повече свободно време съм на брега на Дунав.
Рекордните ми екземпляри за 2004 година от уважаваните от мен риби за риболов са:
Сом 8.2 кг - дъно
Дъгова Пъстърва 2.4 кг - блесна
Мъздруга 2.7 кг – блесна
Щука 2 кг - воблер
Бяла Риба 1.5 кг – силиконова рибка
Распер 1.5 кг - блесна
Скобар 1.5 кг – плувка

Във Видин трудно може да се види човек да пуска риби, но не е невъзможно. Истината е че има много бедни хора. Аз винаги пускам маломерни и малки риби, но големите ги взимам – най-често рибата се подарява на бедни хора в близкото село или на приятели и роднини.

В края на 2004 си купих мухарка, оборудвах я с плаващ (6-ти клас) и потъващ (7-ми клас) шнур и се надявам на добри успехи. Освен за мухарски риболов в красиви рекички и езера се подготвям за много тестове в Дунав. Надявам се във форума да се запозная и сприятеля с фенове на риболова и да направим заедно много красиви изгледи. А ако някой спец в мухарският риболов има време и нерви да покаже как се прави колелото то бирите са му в раницата сложени :-)

Поздрави и наслука на всички!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 1:08 pm 
Forum Admin
Аватар

Ofi написа:
Шапка ви свалям момчета и момичета (надявам се да има ако няма че ще има) за добре подържаният website и голямата активност във форума.
Аз съм на 30г. занимавам се с програмиране.
Хобито ми от 3 годишна възраст е риболов. Започнах с риболов на клен и черна мряна в красива малка рекичка, а след като навърших 5 години и получих за подарък първият си спининг вече бях редовен посетител на брега на най-голямата и най-богатата на риба река в България – Дунав. Любимите ми места са около град Видин – там съм роден.
Риболовът на плувка и дъно бяха измествани все повече от спинингов риболов с блесни, после се включиха силиконовите примамки а последните години и воблерите.
От 92-ра година живея в София и използвам всеки свободен момент за риболов. Разбира се при повече свободно време съм на брега на Дунав.
Рекордните ми екземпляри за 2004 година от уважаваните от мен риби за риболов са:
Сом 8.2 кг - дъно
Дъгова Пъстърва 2.4 кг - блесна
Мъздруга 2.7 кг – блесна
Щука 2 кг - воблер
Бяла Риба 1.5 кг – силиконова рибка
Распер 1.5 кг - блесна
Скобар 1.5 кг – плувка

Във Видин трудно може да се види човек да пуска риби, но не е невъзможно. Истината е че има много бедни хора. Аз винаги пускам маломерни и малки риби, но големите ги взимам – най-често рибата се подарява на бедни хора в близкото село или на приятели и роднини.

В края на 2004 си купих мухарка, оборудвах я с плаващ (6-ти клас) и потъващ (7-ми клас) шнур и се надявам на добри успехи. Освен за мухарски риболов в красиви рекички и езера се подготвям за много тестове в Дунав. Надявам се във форума да се запозная и сприятеля с фенове на риболова и да направим заедно много красиви изгледи. А ако някой спец в мухарският риболов има време и нерви да покаже как се прави колелото то бирите са му в раницата сложени :-)

Поздрави и наслука на всички!

Здрасти, Офи,
Аз тукааа, таковааа, си нося една раничка, в нея имам една баничка, малко ми се вижда сухичка, та, ще ми отвориш ли една, ехехеее, биричка, ехехехее.
Добре дошъл във форума за мухарски риболов в БГ.
Радвам се че ти харесва, благодаря за добрите думи.
Възхищавам ти се на дългият риболовен стаж зад гърба ти.
Определено, тук във форума ти предстоят доста интересни срещи с мухари от Голямата река.

Желая ти приятни мигове из страницити на форума.

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 1:24 pm 
Аватар

Привет и от мен !
Радвам се че идват нови и нови хора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 1:51 pm 
Аватар

Добре дошъл колега.Ще се радвам да обменяме опит.
П.С. Останах с впечатление, че живееш във Видин :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 2:25 pm 

D-r Misho написа:
П.С. Останах с впечатление, че живееш във Видин :?:

Живея в София, тъй че съм на разположение за сбирки и за старт на риболовни походи. (Роден съм във Видин)

Бирите са в хладилника постоянно подменящи се с нови - с все по-голямо желание да дрънкат в мухарска раница :D! (Дано не съм аз шофьора :D )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 3:16 pm 
Аватар

Здрасти пак на къв език програмираш ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 3:37 pm 

ANUBIS написа:
Здрасти пак на къв език програмираш ?

Progress 4GL - СУБД Progress – насочена е предимно за проектиране и разработване на информационни системи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2005 4:29 pm 
Аватар

Аха ясно !
Не е по мойта част.
Мерси все пак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2005 7:22 am 

Здрасти Офи,
велкоме на вълните на мухо крайстлера- Мухоландия с капитан Кискинов. :D Ауе гледам сте все програмисти тука- при мен проблема е по класически. Искам да се науча да програмирам портове на PC-то, както и да понаучим малко Си-тата. Стигнах до класовете, ма нещо не ги ги греем. Инак прости изчислителни програмки ммного ми се отдават.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа